- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana bir tavsiye versem yanlış anlaşılmaz umarım..Ben boşandıktan sonra okumuş öğrenmiştim de.İslam'da erkek...Ve kadının eşine karşı görevleri konusunu gözden geçirsen.Belki eşini farklı gözle görmene ,bakış açını değiştirmene yardımcı olur.İsteğim sadece sana faydam dokunsun,yanlış anlaşılmasın..Ben bilmez beyim bilir tavrını denersen belki o da yüreklenir..
esimden once bir kez nisan attim
Asagi yukari senin bahsettigin gibi hissettigim icin
E ama ben de kadinim senin soyadinin ve kanatlarinin altina girecegim di mi?
Hep yakin bir arkadasim gibi oldu disarida elele yurumeye bile ozenmezdim
Ne akla hizmet nisanlandim? Iyi biri diye
Ablam birgun sordu. Dikkatini cekmis sanirim
Siz hic sarilmaz misiniz elele gezmez misiniz yahu?
Dankkkk
Birkac zaman sonra nisanli olmanin da verdigi rahatlikla beklentileri oldu ama hicbirini karsilayamadim
Hep bir bahane buluyordum kendi elimle disciye goturdum yine de adama yaklasamadim
Iyi ki de yaklasmamisim
Esimle tanistigimda uzaktan geldigini gorunce bile kalbim patlayacak gibi olurdu
Ilk defa elimi tuttugu aksamin her sn.si aklimda
Vedalasirken sarilirsin opersin ya hani
Kokusu ustume sinsin de oyle uyuyayim diye iyice sarilirdim
Esim dinine duskun biridir birkac ay icinde aileler tanisti dini nikahimiz oldu birkac ay icinde de evlendik
Ten uyumu baska birsey
Bambaska!
Bir de demissin ya sahiplenilmek isterdim diye
Kim istemez ki?
Zeyna gibi kaslarin olsa ya da jen.lopez gibi zengin olsan yine istersin ki bir erkegin kollari arasinda guvende olasin
Satoda binbir korumanin icinde yasasan da istersin bu gucsuz oldugun anlamina gelmiyor
Kadin daha hisli bir varlik yaradilisimiz boyle her konuda erkeklerle esit degiliz
Yolda yururken yanindaki adamin bir agirligi olsun
Hizli gelen bir araba varsa kolundan tutup ceksin
Etrafta merakli gozler varsa burnundan bir tane opsun goz dagi versin
Tabi ki isteyeceksin en dogal hakkin
Ve bence bu tip duygulari hissedemedikce esinden daha da uzaklasacaksin cinsellik daha da zor gelecek
Allah korusun bir sekilde daha cazip biriyle tanisirsan aklina duserse vicdan azabi duyacagin hislere kapilabilirsin
Iyi dusun
Esinle kucak kucaga otur
Sofrada bir opucuk kondur
Lutfen ill firsatta kvausun
Birkac kez tekrarlayin
Ve onun gucu seni rahatsiz ediyorsa icin herseye ragmen almiyorsa ayril
Cok hikaye bilirim bu sekilde ki sonu maalesef gonul kaymalariyla vicdan azaplariyla biter
Mutlu ol arkadasim. Ama yalniz olma. Cinsellik en dogal hakkin. Kendini suclama
başta yazdıklarından senin cinsel soğukluk yaşadığını düşünmüştüm
ama senin eşine karşı genel bir soğukluğun var
senin hayalinde karizmatik ,güçlü,kendinden emin biri varmış
ama eşin öyle olmayınca aşktan başın dönmemiş haliyle
eşinin yaradılışı bu maalesef onu ne karizmatik yapabilirsin ne de huyunu değiştirebilirsin
bazı insanlar pasiftir yapacak bişey yok
ya böyle kabullenip çabalamaya devam edersin yada düşündüğün gibi yol yakınken ayrılırsın
yani sorun cinsellik değil sen eşini erkek olarak beğenmiyosun o yüzden cinsel olarakda soğuk davranıyosun...
Doğru.
Ben ne yapacağım ya.
Mutlu olmaya çok yakındım bu kez de bu oldu.
Neden çoğunu yapabilecekken azına razı oluyor ki.. of
Bu konuyu gundeminde tuttukca zihnin bu tip oyinlar oynayacaktirNe kadar şanslıymışsınız ki yanlış bir nişandan sonra eşinize rastlamışsınız. Allah daha da mutlu etsin.
Beni çok iyi anlamışsınız. Ben elimden geleni yapmış olmak için her şeyi içten bir şekilde deneyeceğim, yapacağım, yeni baştan başlayacağım.
Ama bunların hiçbir çaba gerektirmeden ne kadar doğal ve güzel bir şekilde olabildiğini biliyorum. Eskiden çok çok heyecanlandığım bir ilişkim olmuştu, ha o kötü bir insandı, ben de iyi bir insan olsun cinsellik hallolur dedim, yanlışmış. Cinsel olarak isteksiz değilim, geçen günlerime üzülüyorum aksine. Ten uyumu olunca ya da kadın psikolojik olarak o erkekten etkilenince her şey olur zaten. biliyorum.
Gönül kaymaları demişsiniz. Bu sabah çok çok kötü kalktım. Hiç keyfim yoktu. Sebebi, rüyamda eşimle ilişkimden önce 1-2 ay görüştüğüm birini görmemdi. İnsan öyle birini yani arkadaşı, akrabası değil de öyle birini görünce neden gördüm diyor. Kendine kızıyor, bir yandan da merak ediyor. Bunun kızgınlığı ve moral bozukluğuyla güne çok kötü başladım. Halen de atamadım.
O da sonsuza dek böyle gitmez, eğer bir şeyler yapmazsak en sonunda aldatır herhalde, taş değil ya.
Doğru.
Ben ne yapacağım ya.
Mutlu olmaya çok yakındım bu kez de bu oldu.
Neden çoğunu yapabilecekken azına razı oluyor ki.. of
sana birşey söyliyim mi canım ,ben cinselliği normal zamanda konuşmayı sevmem ,eşim sever ama ,arabada giderken bile benle pazarlık yapar ,şöyle yapalım böyle yapalım diye ,ay sus nolur hoşlanmıyorum derim ,ama olay yatak odası boyutuna geçince kendimi tanıyamıyorum bu benmiyim diyorum ,eşimde ulan ne tutarsız kadınsın istemem istemem diyorsun ,şu yaptıklarına bak der özellikle sese karşı çok duyarlı olur erkekler ,sevişme anında çıkardığın sesler onu da tahrik eder .birde bunu denesen
okuyunca evlenesim geldi