Ben sana dedim, her yazılana mesaj verip sonra gene verip polemiğe girersen sinirlenirsin dedim. Burada yapmadığı bir şey için bile pişmanlık duyan bir kadını linç ettiler geçen gün. Senin yaşadığın hayal kırıklığını yaşamadan konuşmak kolay tabi. Senin ailenin durumunu bilmeden konuşmak da kolay.
Öğretmen olmasan ne yazacaklardı merak ediyorum. Her iki yorumdan birisi öğretmensin. İlk gün özellikle mesaj attım sana olacaklara hazırlıklı ol diye bak gördün mü :)
Cinnet halinde insan herşeyi yapabiliyor. Konunu ilk açtığında anlatmıştım. Bende dayak yedim erkek arkadaşımdan. Onun nasıl bir his olduğunu ancak yaşayan kişi anlar. Nasıl bir öfke haline kapıldım bilmiyorum yakmayı düşündüm adamı, olmadı bıçakla kovaladım. Yaptığım doğrumu değil, öfke kontrolüne ihtiyacım vardı. Terapi gördüm. işe yaradı mı evet, ama beni döven birine karşılığını gene veririm. Bıçakla değil tabi. :) Burada insanların sana güzelce yön vermeleri gerekirken, yaptıkların yanlış, belki psikolojik destek iyi gelir gibi şeler demeleri gerekirken, linç etmeleri yanlış. Nasıl öfke var içlerinde kime karşı var bilmiyorum. Acısını burada çıkarıyor sanki bazıları. Bence sende terapi görmeyi dene inan iki seansın bile etkisi oluyor.