Sonuçlar açıklanmış

Bende üniversite de okuyorum. daha dogrusu uzadi okulum dersleri verene kadar öylesine gireyim ortaogretim kossye dedim. 80 almisim. sene lisans kpssye de girecem inşallah ama bakalim. niye girdigimi de bildigim yok nerelere atanabiliyoruz bu puanla:)

Sağlık meslek lisesi mezunuyum 73 puan almışım ve anestezide bu puanla atanmak zor..Sıralamam 567 binlerde ama daha branş bazı siralamalari belli olmadı hakkımızda hayırlısı

Bende hemsirrelik bolumu 74 aldim ne olacak acaba
Hayırlısı olur insaallah ataniriz canim Recep Akdağ geri geldi iyi bir alim olur umarım ben bu kez ciddî anlamda çalışmadan girmiştim kpss ye çalışsak sorular kolaydı aslında genel kültür çözmeyi seviyorum ben:)

Bende genel kultur yuzunden boyle aldim zaten yoksa daha yuksek olabilirdi ama nasip ne diyeyim ama bence yinede pek umut yok

Bende genel kultur yuzunden boyle aldim zaten yoksa daha yuksek olabilirdi ama nasip ne diyeyim ama bence yinede pek umut yok
Hiç belli olmaz canim ben de öyle düşündüm puanimi görünce ama eşim biraz gaza getirdi halbuki en son anestezi 80li puanlarla kapatmıştı:))

Takip ediyorum canim basvurucam :) sen ne yapiyorsun suan calisiyor musun ozeldr falan
Ben en son taşeron olarak üni hastanesinde çalıştım hamile kalınca ayrıldım işten:) Doğumdan sonra evimin yakınında bir ozel hastane var oraya başvuru yapayım diyorum ama eşim de ozel hastanenin şartlarından memnun değil nobetlerden dolayi filan atanirsan çalış diyor sen çalışıyor muydun canim

Bende ozeli biraktim kpssye girmeden kpssyi bekliyordum ondan da birbsey cikmayacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…