- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 39
-
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Bende hemsirrelik bolumu 74 aldim ne olacak acabaSağlık meslek lisesi mezunuyum 73 puan almışım ve anestezide bu puanla atanmak zor..
Hayırlısı olur insaallah ataniriz canim Recep Akdağ geri geldi iyi bir alim olur umarımBende hemsirrelik bolumu 74 aldim ne olacak acaba
Bende genel kultur yuzunden boyle aldim zaten yoksa daha yuksek olabilirdi ama nasip ne diyeyim ama bence yinede pek umut yokHayırlısı olur insaallah ataniriz canim Recep Akdağ geri geldi bir alim olur umarımben bu kez ciddî anlamda çalışmadan girmiştim kpss ye çalışsak sorular kolaydı aslında genel kültür çözmeyi seviyorum ben:)
Araştırma hastanelerini de takip edelim sen bi memurlar.net ilandan sözleşmeli personel alımlarını takip et Hemşire alımlarına dek gelmiştim geçenlerde:))Bende hemsirrelik bolumu 74 aldim ne olacak acaba
Takip ediyorum canim basvurucam :) sen ne yapiyorsun suan calisiyor musun ozeldr falanAraştırma hastanelerini de takip edelim sen bi memurlar.net ilandan sözleşmeli personel alımlarını takip et Hemşire alımlarına dek gelmiştim geçenlerde:))
Hiç belli olmaz canim ben de öyle düşündüm puanimi görünce ama eşim biraz gaza getirdiBende genel kultur yuzunden boyle aldim zaten yoksa daha yuksek olabilirdi ama nasip ne diyeyim ama bence yinede pek umut yok
Heleki hemsirelik zirvede puanlar maalesef ben eminim sanki :)Hiç belli olmaz canim ben de öyle düşündüm puanimi görünce ama eşim biraz gaza getirdihalbuki en son anestezi 80li puanlarla kapatmıştı:))
Ben en son taşeron olarak üni hastanesinde çalıştım hamile kalınca ayrıldım işten:) Doğumdan sonra evimin yakınında bir ozel hastane var oraya başvuru yapayım diyorum ama eşim de ozel hastanenin şartlarından memnun değil nobetlerden dolayi filan atanirsan çalış diyor sen çalışıyor muydun canimTakip ediyorum canim basvurucam :) sen ne yapiyorsun suan calisiyor musun ozeldr falan
Bende ozeli biraktim kpssye girmeden kpssyi bekliyordum ondan da birbsey cikmayacak galibaBen en son taşeron olarak üni hastanesinde çalıştım hamile kalınca ayrıldım işten:) Doğumdan sonra evimin yakınında bir ozel hastane var oraya başvuru yapayım diyorum ama eşim de ozel hastanenin şartlarından memnun değil nobetlerden dolayi filan atanirsan çalış diyor sen çalışıyor muydun canim
Doğru söylüyorsun canim iyice zorlaştı atamalar atansam diyorum hemen bir adağım var ilk maaşı aile,akraba ne varsa onlarla yiycemHeleki hemsirelik zirvede puanlar maalesef ben eminim sanki :)
Şubat ayı mi ne diyordu galiba sağlık bakanı atamalar ..Ama ilk atamalar her zamanki gibi 90a zor düşer:)Bende ozeli biraktim kpssye girmeden kpssyi bekliyordum ondan da birbsey cikmayacak galiba
Insallah atanirsin canim :)Doğru söylüyorsun canim iyice zorlaştı atamalar atansam diyorum hemen bir adağım var ilk maaşı aile,akraba ne varsa onlarla yiycem
Sen de atanirsin insaallah canim benim ümitsizliğe kapılma atama olsa bile mülakat da var artık o yüzden mülakatlarda elenenler olur belki bize de sıra gelir:)Insallah atanirsin canim :)
Dayı da yok amca da yok onlara uzanan bir kol dadayınız varsa hiçbirşey imkansız değildir
geçmiş olsun:)))))Dayı da yok amca da yok onlara uzanan bir kol da