- 27 Kasım 2014
- 4.025
- 5.043
- 32
-
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Düz lise mezunları için nereden baksanız 90-95 gerek atanmak için evet meslek liselerinin biraz daha yüksek atanması.Merhabaaaa kpss sonuçları açıklanmış 64 almism(( sizce umut varmı atanrmym düz lise mezunuyum öncelik meslek liseleri falan diyolr 75 falan alabilseymsm keskeyaaa
70 üzeri alabilseydiniz açıktan atamalarda bi ihtimal şansınız olabilirdi ama cok mümkün görünmüyorMerhabaaaa kpss sonuçları açıklanmış 64 almism(( sizce umut varmı atanrmym düz lise mezunuyum öncelik meslek liseleri falan diyolr 75 falan alabilseymsm keskeyaaa
İlk defa girdim zaten şuan okuyorum sosyal hizmetler ama atanablsydm iyi olurdu70 üzeri alabilseydiniz açıktan atamalarda bi ihtimal şansınız olabilirdi ama cok mümkün görünmüyor
21 30 aralikms sizdemi grdnz kaç aldnztercihler ne zman yapılıyor ki.bulamadım ben
64 puan alsam atanrmym acaba gibi bi araştırma yapmadm tabi 69 la kayseri memur alımı yapms gecen sene ufak tefek arastrdm insn bütün puanlri yazıp tek tek arastramio haliyleHiç araştırma yapmadan mı girdiniz sınava yahu.64 puanın atanması imkansız elbette
:)) tırnağın varsa başını kaşi bizim dayi 4 yıllık mezun hala atanacakdayınız varsa hiçbirşey imkansız değildir
bende bunu anlamıyorumKamuya alım yapmayacağız diyorlar günlerdir, dinlemiyor musunuz?
O haberi bende grdmbende bunu anlamıyorum
bak mesela geçen bi haber okudum
kamuya 100 bin bilişimci alıcaklarmış 8000tlcik de maaş
eee o zaman bu nasıl ikilem arkadaş?
Sağlık olsun. Bir dahakine hazırlanırsınız. Erkek kardeşim üniversitede okuyor o da girdi 87 almış, onun bile atanması zor.İlk defa girdim zaten şuan okuyorum sosyal hizmetler ama atanablsydm iyi olurdu(
Yalan haber. Gazeteciler son birkaç yıldır doğru haber yapıyor mu sanki? Mişla musla olmaz bu is, bütçe kanununda verilen kadro sayısı belli. Çoğu kişi takip etmiyor ne yazık ki.bende bunu anlamıyorum
bak mesela geçen bi haber okudum
kamuya 100 bin bilişimci alıcaklarmış 8000tlcik de maaş
eee o zaman bu nasıl ikilem arkadaş?