Sonuçlar açıklanmış

Lise mezunlarının koruma memurluğu diye polislige benzer bir yapı olacak ona basvurabilirsiniz mülakata Puanınız yetiyor ama yaş boy kriteri var.

Geçmiş olsun bence üzülmeyin. Zaten MEB, Güvenlik ve Sağlık dışında alım yapma niyetleri yok. O hani haberlerde çıkıyor ya 60 bin alım yapılacak diye, onun zaten 10 binden fazlası güvenlik, polis, özel harekat falan. Büyük bir kısmı MEB, diğeri ise sağlık. Bizim gibi İİBF'liler için değil yani siz İİBF'li değilsiniz ama olsun, okuyan herkes için diyorum. Memurluk düşüncesi olanlar ya öğretmenlik, ya sağlık üzerine okuyacak ya da polis molis olacak. Bundan sonra düzen böyle belli ki. Kimsenin umudunu kırmak istemem, zaten kendi adıma konuşuyorum ama kpss için kılımı bile kıpırdatmadım, iyi ki de kıpırdatmamışım. Boşuna çünkü. E kamuda bile rekabet varsa özelde daha çok var. Ekonomik anlamda sıkıntılı da bir dönemden geçiyoruz, özel sektörün halini bilen biliyor. Uğraşsam da karşılığını alamayacağım, uğraşmasam da. Ben de şimdilik uğraşmamayı tercih ettim. Ehliyet mehliyet almak için takılıyorum işte. Yabancı dili unutmamaya çalışıyorum falan. Kısmetimiz bizi de bulur mutlaka, hayırlısı.

Ben lise mezunu olarak girdiğimde 78 almıştım bilgisayar işletmeni sertifikamda var ama atanamadım zaten atanabilecek 5 tercih vardı. 75 alsanda bi şey olmazdı yani merak etme

Ablalarım ben pek bilmiyorum kpss sistemini.. hatta hiç :KK70: kaç puan ile atama gerçekleşir beni bi aydınlatır mısınız :ıslık:

Merhabaaaa kpss sonuçları açıklanmış 64 almism:KK43:(( sizce umut varmı atanrmym düz lise mezunuyum öncelik meslek liseleri falan diyolr 75 falan alabilseymsm keskeyaaa
Bence ümitsizliğe kapılma artık alımlar mülakatla olacak ve taban puan aşağı çekilecek diye bir söylenti var doğruluğunu bilemiyorum

arkadaşlar ben de 70 aldım düz lise mezunuyum şansım ne kadar acaba o_O umutsuzluğa düştüm burayı okuyunca valla.

bir de artık mülakat yapacaklarmış, bilgisi olan var mı bu mülakatlar nedir nasıl oluyor ne soruyorlar neyimizi ölçüyorlar bu mülakatlarda?

arkadaşlar ben de 70 aldım düz lise mezunuyum şansım ne kadar acaba o_O umutsuzluğa düştüm burayı okuyunca valla.

bir de artık mülakat yapacaklarmış, bilgisi olan var mı bu mülakatlar nedir nasıl oluyor ne soruyorlar neyimizi ölçüyorlar bu mülakatlarda?
Mülakat = torpil. Tanıdığın yoksa agzinla kuş tutsan gecemezsin o mülakatlardan, varsa adını soyadını söylemen yeterli.:KK14:

Mülakat = torpil. Tanıdığın yoksa agzinla kuş tutsan gecemezsin o mülakatlardan, varsa adını soyadını söylemen yeterli.:KK14:

nasıl bi dünya bu arkadaş ya karşılarına gelen insanın cevaplarına, o işi yapıp yapamayacağına bakmak varken neden torpil :kızgın: belki torpilim var ama o işi yapacak kapasitem yok ne olacak bu nasıl dünya düzeni böyle :110:

X