- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Bende meslek lisesi makina mezunuyum. 64 almisim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoğu insn 64 almış tesadüfBende meslek lisesi makina mezunuyum. 64 almisim.
Arkadaşlar kardeşim de meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu 70.5 puan almış sizce alınma şansı nedir?
Smdi baktım puanları 40 60 arasymsLise mezunlarının koruma memurluğu diye polislige benzer bir yapı olacak ona basvurabilirsiniz mülakata Puanınız yetiyor ama yaş boy kriteri var.
kimin icin yazmiştiniz ?Lise mezunlarının koruma memurluğu diye polislige benzer bir yapı olacak ona basvurabilirsiniz mülakata Puanınız yetiyor ama yaş boy kriteri var.
2017 nin 9. ayından önce alım olmickmsLise mezunlarının koruma memurluğu diye polislige benzer bir yapı olacak ona basvurabilirsiniz mülakata Puanınız yetiyor ama yaş boy kriteri var.
Konunun sahibi için yazdım puanına üzülmüş belki uyuyorsa başvursun.kimin icin yazmiştiniz ?
Öyle diyorlar ama belli olmuyor bu işler genel alım olmayacak dediler sanırım.2017 nin 9. ayından önce alım olmickms
Bence ümitsizliğe kapılma artık alımlar mülakatla olacak ve taban puan aşağı çekilecek diye bir söylenti var doğruluğunu bilemiyorumMerhabaaaa kpss sonuçları açıklanmış 64 almism(( sizce umut varmı atanrmym düz lise mezunuyum öncelik meslek liseleri falan diyolr 75 falan alabilseymsm keskeyaaa
Aynen kitabin yuzunu gormeden 70mis almisim çalışsaydım heralde baya becercekmisim bu isi bn :))aynı puanı aldık..sıfır bilgı ve ıkı cocukla ben cok yuksek bıle aldım dedım :) benım gıbı bırını atamalı devlet
Mülakat = torpil. Tanıdığın yoksa agzinla kuş tutsan gecemezsin o mülakatlardan, varsa adını soyadını söylemen yeterli.arkadaşlar ben de 70 aldım düz lise mezunuyum şansım ne kadar acaba umutsuzluğa düştüm burayı okuyunca valla.
bir de artık mülakat yapacaklarmış, bilgisi olan var mı bu mülakatlar nedir nasıl oluyor ne soruyorlar neyimizi ölçüyorlar bu mülakatlarda?
Mülakat = torpil. Tanıdığın yoksa agzinla kuş tutsan gecemezsin o mülakatlardan, varsa adını soyadını söylemen yeterli.