Pkos / tüp bebek / hayıt macunu

Melegimibekliyorumm11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
26
2
1
25
Kızlar selammm. Hikayem çook uzun aslında :( Açıkcası birazda içimi dökmeye ihtiyacım var. Ben 5 yıllık evliyim . Ilk 1 yıl cocuk düşünmedik sonrasında da olanlar oldu zaten :(( 1 yılın sonunda karar verdik ve denemelere başladık 6 ay olmayınca doktora gittim tabi herşeyimin normal olduğunu söyledi hatta gittiğimde çatlamaya hazır bir yumurtan var şuan değerlendir bu günleri 1 yıla kadar normal olmazsa 6 ay sonra tekrar gel dedi bu süreçte tabi gebelik hiç oluşmadıı. 6 ay sonra gittiğimde klomen kullandık 3 defa ancak yine gebelik oluşmadı hsg falan cekildi hersey normaldi doktor hsg den sonra 3 ay icinde gebe kalinabilecegini soyledi herhangi bi tedavi baslatmadıda tabi ben folik asitti klomendi derken baya kilo aldım. Geçtimi 6 ay daha oldu 1.5 senee Doktorumu degistirdim ve bana sende pkos var dedi o andan itibaren zaten dünyam karardı. Bu sefer femaraya geçik 3 defada ben femara kullandım ama yine gebelik oluşmadı tabi kilo vermem gerektiğini söyledi doktorum 20 kilo verdim ve biraz akışına bıraktım geçtimi 2 yıl 1 yılda korunmuştum zaten evliliğimin 3. yılı oldu artık aşılama yada tüp bebek dendi tüp bebek içinde en az 23 yasini doldurmam gerekiyordu aşılama içinde rapor cıkması için yine yaş şartı koştular birazda öyle bekledim sonuç 4 yıldır elde var 0 tabi yaşım dolduğu gini aşılamaya başladık ilk ay femRa verdi fazla yumurtam gelisti iptal oldu 2 ay sonra çağırdı tekar gittim asilamam yapildi tutmadı 1 ay ara sonra tekrar 2. asılamam yapıldı sonuç yine negatiff. Artık son aşama olan tüp bebekteyim ve çok korkuyorum :( hormonlarım normal çıkıyor. Her ay düzenli reglide oluyorum ama bi türlü gebe kalamadım . Tüp bebek için mayıs ayında çağırdı doktorum ama biraz arada vermek istiyorum. Bu sıreçte propolisli arı sütlü hayıt macunu diydum onu kullanma kararı aldım. Sizce bu son 1 ayımda bu macun ile gebe kalabilirmiyim. Varmı hayıt macunuyla gebe kalan bana umut olabilecek birileri :)

Back