- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.382
-
- Konu Sahibi Birakitamolsa
En iyisi okulumu bitirip kosgebten kredilerimi çekip kreş aciyim kpss den hayır yok:))
ne yaptıkları belirsiz zaten..anlayan beri gelsin..biz sürünmeye devamYalan haber. Gazeteciler son birkaç yıldır doğru haber yapıyor mu sanki? Mişla musla olmaz bu is, bütçe kanununda verilen kadro sayısı belli. Çoğu kişi takip etmiyor ne yazık ki.
Hak ediyoruz. Neyse...ne yaptıkları belirsiz zaten..anlayan beri gelsin..biz sürünmeye devam
Diploma ve proje die biliorm sadece :)) nyse okulu bitirymde gerisi gelirkosgeb işide kolay değil ki önce kursuna gideceksin,sertifa alacaksın,sonra proje hazırlayacaksın onay alması gerek onay verilincede önce kendi cebinden harcıyorsun sonra faturalandırıp öyle alıyorsun parayı oda peşin değil.
21 30 aralikms sizdemi grdnz kaç aldnz
Valla hiç yalan soylemicm çok çalışamadım malum unv de okuyorum ikisine vakit ayırmak imkansız ama gerçekten iyi bile almssnzaynı puanı aldık..sıfır bilgı ve ıkı cocukla ben cok yuksek bıle aldım dedım :) benım gıbı bırını atamalı devlet
tercih verebilirsiniz.95 yılında liseden mezun olmuştum yaşımı siz hesap edin
77 almışım amma velakin neye yarar....zaten yaşım geçmiş açıktan atamalarda bitti benim için
çocuklarımla mutlu mesut yaşıyım bari
Valla hiç yalan soylemicm çok çalışamadım malum unv de okuyorum ikisine vakit ayırmak imkansız ama gerçekten iyi bile almssnz
şımardımsözel cıkıslıyım matematığe hic bulaşmadım..mat olmayınca gerızekalı muamelesi goruyoruz devlet baba tarafından
Bende 1 tane bile yapmadm
Hakkari sirnak Bitlis van bu gbi yerlerde torpil varmis :))))ozzmn puan iyi..inş torpilin vardır zira 3,5 milyoooğğnn insan ne demek...
bizi kesfetmeleri için torpi şarttt
O zaman zorlamaninda anlamı yokmuş bilmem kaç milyon insan boşa ugrasms sitelere bakiorm 80 alipta atanamcm yine diyenler var ben 64 le umutlaniorm ilk defa girmenin verdiği ham lik :)))Öğretmen ve güvenlik dısında personel alımı olmayacakmış diye okudum kamuda. Puanı geç yani.
AtanamazsinMerhabaaaa kpss sonuçları açıklanmış 64 almism(( sizce umut varmı atanrmym düz lise mezunuyum öncelik meslek liseleri falan diyolr 75 falan alabilseymsm keskeyaaa
Merhabaaaa kpss sonuçları açıklanmış 64 almism(( sizce umut varmı atanrmym düz lise mezunuyum öncelik meslek liseleri falan diyolr 75 falan alabilseymsm keskeyaaa
Onu anladm canım saol:))Atanamazsin
Kosgeb eğitime destek vermiyor diye biliyorum benEn iyisi okulumu bitirip kosgebten kredilerimi çekip kreş aciyim kpss den hayır yok:))
Okuduğun bölümle alakalı proje sunuosun mesela benim bölümde kreş acip kurucu müdür oluosn bölümümü seçerKen çok arastrmstm bu bölümü okuyup kres acan bi arkadas yardmci olmstu ondn biliormKosgeb eğitime destek vermiyor diye biliyorum ben