Sonuçlar açıklanmış

Mümkün mü hiç 64 puanın atanması. Çok az bir puan. Çok daha yüksek olanlara öncelik verişecek zaten size sıra gelmez. Daha çok çalışmanız lazım ciddiye alıp.

Kaçıncı sırada olduğunuz vs de önemli tabi ama ilk atamalarda mümkün değil gibi. Zaman geçtikçe yüksek puanlılar atanıp bittikçe size sıra gelebilir. ama bu bir seneden önce olmaz tahminim.

Canım çok da dert etme mağlum sebeplerden ötürü kamuya alım yapmıyorlar zaten. 90 da alsan havada kalacaktı.

E nolcak şimdi boşuna mıydı yani 74 bu arada, ben bir şey beklemiyordum öylesine gitmiştim ama açıklanınca şeeyaptım

Benimki de 71 kızlar ümit varmı 719682 sıra numaran sizce nasıl ??meslek lisesi halkla ilişkiler mezunuyum çağrı merkezi hizmetleri okuyorum aciktan

Valla bende okuduklarmn yalancısıyım ben 68 le atandm diende var yine meslek liseli zamannda annm çok dedi meslek oku die ahh ah
Valla benim cokta gözümde yok tuda sıralamayı şaşırmış hoca ama iyiki diyorum yani kısmet olacak ya.. insallah Rabbim nasip eder hepimizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…