- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.242
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Mümkün mü hiç 64 puanın atanması. Çok az bir puan. Çok daha yüksek olanlara öncelik verişecek zaten size sıra gelmez. Daha çok çalışmanız lazım ciddiye alıp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
192 kusur sıralamaKaçıncı sırada olduğunuz vs de önemli tabi ama ilk atamalarda mümkün değil gibi. Zaman geçtikçe yüksek puanlılar atanıp bittikçe size sıra gelebilir. ama bu bir seneden önce olmaz tahminim.
1 milyon 920 mi?192 kusur sıralama
1952408 mis1 milyon 920 mi?
Dimi saglk olsnCanım çok da dert etme mağlum sebeplerden ötürü kamuya alım yapmıyorlar zaten. 90 da alsan havada kalacaktı.
Meslek lisesi mezunu olman büyük avantajms nette öyle yazio düz liseli 90 alsada 60 alan bi meslek liseli atanablyrmsBenimki de 71 kızlar ümit varmı 719682 sıra numaran sizce nasıl ??meslek lisesi halkla ilişkiler mezunuyum çağrı merkezi hizmetleri okuyorum aciktan
Cevabın için sağol canım inşallah öyle olur yaaMeslek lisesi mezunu olman büyük avantajms nette öyle yazio düz liseli 90 alsada 60 alan bi meslek liseli atanablyrms
Valla bende okuduklarmn yalancısıyım ben 68 le atandm diende var yine meslek liseli zamannda annm çok dedi meslek oku die ahh ahCevabın için sağol canım inşallah öyle olur yaa
Sağlık okumadığıma bazen pişman oluyorum. Bence atanırsın canım. Geçen yılın atama puanlarına falan da bir göz at istersenKizlar bende hemsireyim 74 aldim sizce umut var mi
En son 77le kapatmislar galiba sagol canim yorumun icinSağlık okumadığıma bazen pişman oluyorum. Bence atanırsın canım. Geçen yılın atama puanlarına falan da bir göz at istersen
Valla benim cokta gözümde yok tuda sıralamayı şaşırmış hoca ama iyiki diyorum yani kısmet olacak ya.. insallah Rabbim nasip eder hepimizedeValla bende okuduklarmn yalancısıyım ben 68 le atandm diende var yine meslek liseli zamannda annm çok dedi meslek oku die ahh ah