Son 7 kilo

bugun kahvaltıdan sonra 14:30 gıbı 2 kayısı 1 seftalı 12 kıraz

öğlen 15:30 gbı
tavuk sote salata
ara: 1 avuc fındık ve kabak cekırdeği
aksam 1 kase corba
bıraz keşkek 4 kasık bu

maşallah tatlım supersın tabı konusalım ben ıstedıgını sor bell.. dan aldım kısın al baya farkedıyo mesela ben ocak zammını almadan aldım boyle seylede onemlı gelınlıgı nısanda aldım yaz sezonuna getırme onuda baya bır ındırım yaptırdım halılarda gec kaldım gecen hafta aldım perdelerıde kıstan aldım az kaldı bırkac parca mutfaktan cıkarsa ceyızımı tam yerlestırmedım 2 hafta sonra evıme gıtcez annemle uzak sehırde oldugu ıcın ayy evım bıle derken ınsan bır tuhaf oluyor Rabbım mutlulukla ısteyene nasıp etsın
bana gelınce gıtmıyo ya daha 200 gr vermısım bu hafta off bogazımı tutamıyorum ac kalamıyorum ben talasamı tasıcısıyım yanı kansızım ac kalınca hatta vucudum ac kalacagını sansın hemen strese grıp daha cok yıyorum bırdeee boğa burcu oluncaa
bende lavanta cayı ıcıyorum aslında 15 ara vermeden ıcılecek ben 5 gun ıctım 2 gun ara vermdm yogunluktan unutmusum bugunde ıctım sıvılce ıcın ıcıyorum ben cok sukur faydasını goruyorum en azından yenısı cıkmadı ınsallah cıkmaz bıde bu dert var bende sıvılce bakalımarastırdım ıyıce sabahlarıda maydonoz lımon kurune baslıcam oda sıvılce ıcın ınsallah ıyılessır oda 15 gun cıldı ısıl ısıl olur dıyo ıbrahım saraçoğlu ınsallaaaah amın ay kızlar dua edın evlılık hazırlıkları cook streslıı

Son düzenleme:
ben bugün biraz kaçırdım galibaaa
sabah:1kase kıtırlı mercimek çorbası
öğle:1parça ızgara tavuk biftek 2y.k makarna ayran
akşam:ızgara bonfile-közlenmiş patlıcan-bir kutu kola-salata-dondurmalı profiterol
3-4tane de bisküvi
ama napıyım bugün evlilik yıldönümümüz yemeğe götürdü kocişim beniiii
tabi eve gelince squatımı ve diğer sporlarımı yapıp duşumu da aldımmm ohh değmeyin keyfime

Son düzenleme:
bende dun aksam 4 tatli kasigi dondurma yedim
Bu sabah kotu oldu biraz ama
sabah : pide ( yagli ) adi ne bilmiyorum ama cok seviyorum onu 1 tane yedimzaten boyuda hani ramazan pidelerini kucuk boyu vardirya onun gibiydi
1 kk peynir
1 bardak cay

yediklerim sinsin spor yapicam jillian ve diger sporlarim bide ic bacak videolari gonderdi burdan bi arkadas onlari yapicam :) 2 saati bulur sporlarim :)

spor = jillian , tiffany ve iç bacak yaptım akşam üzeride dün yaptıklarımın aynısını yapıcam sayıları değişik olcak bitek
şimdide yeşilçayımı içicem

öğle yemeği yemicem pazar günleri genelde 5 gibi akşam yemeği yenir o zamanda bakarım ağır bişey yemicem yarın tartı günü çünkü

kızlar bu sabah tartıldım 58.4
umarım yarın 57.8 olurumda ceza almam.
dün yediklerim: sabah birşey yemeden gittim.
saat 5 gibi haşlanmış but yedim ekmeksiz 2 tane.
saat 8 gibi eve geldim aç değildim uykum vardı uyudum :)

ay canım bende aynı dertteyim yarın 56.8 olmam lazım yoksa ceza yicem

akşam yemeğini erken yersen tartıda eksi görürsün bir de mutlaka bitki çaylarına yüklen bugün
umarım almayız ya

size kıyabilir miyiz bilmiyorum ceza seçeneklerini kendiniz belirleyin biz seçelim benim hedefim bu hafta 62 olmaktı bugün tartıda 61.1 oldum , yarın bakalım ne olacak

menü:
sabah: 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
öğle: kıymalı dukan pidesi, light ayran
akşam: yağsız közlenerek yapılmış 2 tane karnıyarık

2 saat spor yapıldı

yemeğimi yedim ayy ayyy yarın kesin fazla çıkıcam tartıda biliyom bana yemekle ilgili ceza verin ya tatlı yemim dondurma yemim bide 1 hafta boyunca normal yemeğimden daha az yiyim :26: bide bol spor yapim hergün 2 saat :26:

sonra başka ne olabilir ki gerisinide siz düşünün

yeşilçay içerim birazdan az sindirim yediklerimi spora başlamadan içerim bide bitirince içerim .

akşam = 1 tane patlıcan dolması
2.5 kaşık fasulye yemeği (patatesliydi patateslerini yemedim )
4 çatal salata
çok az bişe sabahtan kalan pide ama çok az

kardeşim un helvası yaptı ( ilk kez mutfağa girdi ) çoook az ondan yerim bu akşam ama çok az zaten yarından sonra yiyemicem 1 hafta

yarın sabah erkenden kilo ve ölçülerimi yazarım fındıkurdum, ölçüleri diğer topiğe yazacağım, akşam 5 e kadar olmayacağım, okullar tatil ama okul müdürümün biz öğretmenleri tatil olan günlerde çalıştırma gibi hobileri var malesef

bence artı çıkanlar bir hafta boyunca eksi çıkana kadar hiç tatlı yemesin, dondurma bile ben bir haftadır sürmedim ağzıma güzelce kilo verdim , siz de yemeyin banane :111:

un helvası diyorsun canım ya çok kalorili bişi o, yağ, un, şeker, uzak durmamız gereken 3 beyaz

uzun zamandır siteyi takip ediyorum kısmet bugüneymiş yeni üye oldum ben de direk diyetimle olaya dalmak istedim :) izninizle ben de katılmak istiyorum :)
ben de 175 boy 69 kiloyum hedefim en fazla 2 ay içinde 60 kiloya inmek. belki kilon normal boyuna göre diyebilirsiniz ama iri kemiklerim var ve olduğumdan fazla gösteriyorum hep diyete girip en fazla bir hafta sonra vazgeçmişimdir bu sefer kararlıyım bugün ben de başladım diyete :)

kendime bi diyet günlüğü tutmaya başladım.siz de böyle birşey yapabilirsiniz motive olmak için. ilk sayfasına kendimce yasaklarımı yazdım şu güne kadar edindiğim deneyimlerle. size de sıralıyım belki faydası olabilir :)

-un,tuz,şeker yasak kısaca üç beyazdan uzak dur hedef kilona gelene kadar.
-haftada bir kere kaçamak yapabilirsin ama abartmamak kaydıyla! (mesela bi parça çikolata olabilir yada bir dilim baklava)
-düzenli spor yap
-sabah kalktığında kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak su iç
-abur cubur yok! (çok sevdiğim için yasaklılar listeme özellikle yazdım )
-günde 3+ yeşil çay iç
-ne olursa olsun motivasyonunu bozma ve vazgeçme!
-bol suyu da unutma!
-çok aç sofraya oturma

bunlar yasak listemdi. tek tek o gün ne yediğimi yazıcam o deftere bugün başladım. sınavlarım dolayısıyla spor yapamıyorum 1 hafta sonra başlıcam ramazanda da devam diyete oruçla beraber :) bugün sabah 12de beyaz ekmekle beyaz peynirli domatesli küçük bi tost bir de haşlanmış yumurta yedim. 3 gibi yoğurt-zencefil-zerdeçal-tarçın karışımımı yedim. 6da da birazcık ton balığı bir dilim beyaz ekmek yedim.7 buçuk gibi de gene yoğurt karışımı toplamda 4 yeşilçay bir şekersiz türk kahvesiyle 50 mekikle günü sonlandırdım :)

bu arada ben karbonatlı su içiyorum bi dönem içtiğim sürede faydasını görmüştüm. yogurt-zencefil-zerdecal-tarcın kürünü de tavsiye ederim iştahınızı yatıştırıyor hem de faydalı sayesinde bütün kış hasta olmadım :) akşam 8den sonra yemek yememeye özen gösteriyorum. çok çok acıkırsanız bir meyve yada yoğurt tüketebilirsiniz bişi olmaz heralde :) kısaca diyet denemez belki ama yediklerimi kısara kilo vermeyi amaçlıyorum.

hepimizin istediği kiloya ulaşması dileğiyle

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar haftasonu girmeye fırsatı olmadı kusura bakmayın :)

Bugünkü kahvaltı menüm:
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim hindi salam
1 dilim kaşar peyniri
ve son olarakta 3 tane yeşil zeytin :)

Başladığımda 63 tüm şimdi tartı 62.3 ü gösteriyor :) aslında bu cuma gününden beri böyle hafta sonu diyete biraz ara verdim ama aynı kaldı buda giden kilonun geri gelmediğini yani sağlıklı bir diyet olduğunu gösteriyor :)

Çok mutluyum hanımlar bu yaz sahillerde kendimi göstermek istiyorumm :)

Selamlar ben geçen hafta çarşambadan beri memleketteydim, kardeşim lys'ye girdi, ona psikolojik destek için gittim.. O yuzden yazamadım hiç.. Ama sabah ki kilom beni şok etti, yolculuktan dolayı ödem falan yaptım herhalde cunku oyle asırı yemek yemedim hep yeşillik yedim ve sabah tartı 58,5 diyordu umarım ödemdir ve birkaç güne geçer :2:

ben karadenizliyim evde hep boyle bizim yöresel otlarımızdan yedim.. aksamlarıda geç yemedim oyle cok fazla tatlıya da abanmadımm, inşallah yolculuk şişkinliğidir.. ama yinede cezam neyse çekmeye razıyım yoksa ipin ucu iyice kaçacak ben zayıflamaya çalışırken kilo almaya başladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…