- 12 Haziran 2013
- 8
- 0
Kızlar işe girdiğim için bi kaç gündür giremedim.
hala 58 kiloyum yaa ://
neyse umarım işteki tempoyla veririm çok çok kilo.
sabah: çalıştığım yerde bi hamburger yedim.
öğle:-
teşekkür ederim.
başlangıc kilom 88
şuan ki kilom 61
hedef kilom 55
:)
Evet özellikle yaşım için en azından 1000 kalorinin şart olduğunu söylüyorlar,tek korktuğum şey bütün gün evde oturuyorum yaptığım egzersizler dışında bir aktivitem yok yemekten de korkuyorum açıkçası
evdede spor yapabilirsin, leslie ile yürümeyi denesen...
menü çok dengelisabah 1 dilim ekmek ve bir kahve
oglen salata ve balik
aksam yogurt ve 1 bardak çay
sabah 8:00:1 yumurta yarım domates 1 zeytin 2 dilim peynir kepek ekmek 1 dılım
öğle :börülce yarım dılım kepeklı ekmek
Ara : 2 yudum gazoz 7 rondo
Akşam 4 kaşık salata
bugün 900 (en fazla) cal
spor olarak bol temizlik :)))
birsey sormak istirorum adet döneminde insan tartıda eksik veya fazla çıkar mı
?
adet döneminde fazla çıkarsın ama maydonoz suyu içtiğimden beri ben adet dönemimde de kilo veriyorum, hiç olmamıştı bu durum
bu arada o 7 rondonun yerin 2-3 dilim ekmek yiyebilirdin, bence fazla olmuş....
valla ben yeşil çay, sonra nar çiçeği, kuşburnu ve yeşil çay karışıımından oluşan bitki çayı, maydonoz suyunu tüketiyorum, bir de annemin yaptığı bişi vardı, ender saraçın dı sanırım ondan içiyorum, adetliyken bile kilo veriyorum, o yüzden bitki çayları çok önemli bencecanım bence sen platese başla kilonda müsaitay bana kilo demeyin 57.7 olmuşum 1kilo almışım Offf
Bugün abanıcam spora pazartesi 56 olucaktım olmalıydım olucam
kızlar şimdi ben bikaç metabolizma hızlandırıcı şeyleri araştırıcam burdada paylaşırım
bugün sabah ki menum
2 dilimbörek 2 salatalık yağsız eksili 1 yumurta
su böreğimi tam çözemedıgım babam almıs ama kac kolorıdır kı bu börek peynırlıay pişman oldum su böreğine benzemıyor ama yağlı bır borek yalan değil ınce dılım dı ya
börek çok olmuş canım ya,daha dikkat edersin bir dahakine
kirazı bence çok yeme, en şekerli meyvelerden biri, kilo bile aldırabiliray o zaman bende içimmmmbabama söylimde eve bol bol kiraz alsın zaten kiraz kilo vermeye yardımcıymış
yok yapmalısın bence slim in 6 gerçekten güzel bi spor ama dayanabileneben bi ara ağlıcaktım nerdeyse ama dediğim gibi bence o bacaklara ağırlık veriyo onun yerine plates cidden güzel
ay benim yeşilçayım bitti siz yeşilçayı aktardan mı alıyonuz ? ben şimdi bakıcam hangi yeşilçay daha çok kilo verdiriyosa onu alıcam
birde kızlar çok kilolu olan insanların zamanla beyni küçülüyomuş eğer yalan değilse dün radyoda duydum kilo her türlü zararlı yani
ben uzun süredir çaykur bergamut aromalı yeşil çay tüketiyorum, çok da memnunum valla, slim in 6 hiç denemedim ama en güzel spor pilates bence....
aynı dert bende de var ya, balayı otelinde o ruslar kuğu gibi süzülürken bende süzülmeliyim , şu cardio pilates kürünü bitireyim, squatlara başlayacam, birde benim kalçam zaten geniş, hani incelmesini istiyorum, squat yukarıya doğru kaldırıyormuş sanırım :44:bende bendeçok güzeller ya ne kadar da seksiler
ben 1 sene içinde böyle olmalıyım gelinliğimin içinde bir kuğu gibi süzülmeliyimBalayımda zayıf olmam lazım ilk gece önemli
Öğle yemeğimdeee
3kaşık pilav-et döner-mevsim salata yedim arkidişlerrr
afiyet olsun... bende bugünkü menümü yazayım:
sabah: 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
öğle: tavuk sote
ara: şekersiz türk kahvesi
akşam:sebzeli pirzola
2 saat spor yapıldı, bu arada -300 daha
şu an itibariyle 61.9, ah bir de 57 leri ucundan görsem
thebeauty ne güzel kilo veriyosun maşallah
maydanoz suyu fayda ediyor mu ediyosa bende içim ?
bende farkediyor çünkü adetliyken ben hep artı çıkartım tartıda şimdi resmen kilo veriyorum ama kimisine yaramıyormuş tatlım, ben haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum, çünkü çoğu zararlıymış 15 günden fazla kullanılması...
teşekkür ederim.
başlangıc kilom 88
şuan ki kilom 61
hedef kilom 55
:)
Canim ne guzel kilo vermissin. Bunu nasil basardigini ogrenebilirmiyim ?
yazdım adını listeye canım
evdede spor yapabilirsin, leslie ile yürümeyi denesen...
menü çok dengeli
adet döneminde fazla çıkarsın ama maydonoz suyu içtiğimden beri ben adet dönemimde de kilo veriyorum, hiç olmamıştı bu durum
bu arada o 7 rondonun yerin 2-3 dilim ekmek yiyebilirdin, bence fazla olmuş....
valla ben yeşil çay, sonra nar çiçeği, kuşburnu ve yeşil çay karışıımından oluşan bitki çayı, maydonoz suyunu tüketiyorum, bir de annemin yaptığı bişi vardı, ender saraçın dı sanırım ondan içiyorum, adetliyken bile kilo veriyorum, o yüzden bitki çayları çok önemli bence
börek çok olmuş canım ya,daha dikkat edersin bir dahakine
kirazı bence çok yeme, en şekerli meyvelerden biri, kilo bile aldırabilir
ben uzun süredir çaykur bergamut aromalı yeşil çay tüketiyorum, çok da memnunum valla, slim in 6 hiç denemedim ama en güzel spor pilates bence....
aynı dert bende de var ya, balayı otelinde o ruslar kuğu gibi süzülürken bende süzülmeliyim , şu cardio pilates kürünü bitireyim, squatlara başlayacam, birde benim kalçam zaten geniş, hani incelmesini istiyorum, squat yukarıya doğru kaldırıyormuş sanırım :44:
afiyet olsun... bende bugünkü menümü yazayım:
sabah: 1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe
öğle: tavuk sote
ara: şekersiz türk kahvesi
akşam:sebzeli pirzola
2 saat spor yapıldı, bu arada -300 daha
şu an itibariyle 61.9, ah bir de 57 leri ucundan görsem
sana da afiyet olsun canımcım
bende bu sabah 63,6yı gördümmmm şükür kavuşturanaaaa