Son 7 kilo

ohoooo kızlar nerdesiniz yahu

akşam = 1 parça tavuk, 1 tane kadınbudu köfte,5 kaşık pilav 4-5 kaşık cacık yedim

kahvaltı: 1 kk peynir
5 zeytin
yarim domates
1 aci biber
1 dilim ekmek
1 bardak cay
birazdanda kiraz sapı lavantali ve fundali cay icicem

slm kızlar kandılınız mubarek olsun
2013-06-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 6
[4] Domates 0.5 ADET 7
[5] Karpuz 100 gr 26
Toplam : 174 kal.

öğle =(düğündeydim ) 2 tane küçük kek dilimi , 2 tanede minnacık bi kurabiye 2 tanede meyve suyu içtim

akşam= 3 kaşık makarna , salata, 2 kaşık tavuklu patates yemeği , 2 acı biber

tamam canım kaydediyorum seni hergün öğününü yazarsan neyi az neyi çok yediğini söyleyebiliriz sana boyuna göre aslında 53 kilo çok iyi gider ama sen bilirsin

62 kiloyken başladığımda hedef 58 di 59 u görünce 55 oldu şimdi 57,5 olunca hedef 53
ben bugün niyetliyim sahurda biraz ekmek 1bardak çay 1 domates 1 salatalık birazda salam kızartıp yedim yarın sabahtan itibaren daha kalorisiz listemle bende sizlere eşlik ederim:)

Allah kabul etsin canım Bugün bol bol ibadet edin bugün dualarınız kabul olur ve rızkınız vs herşeyiniz bugün belli olur bir dahaki berat kandiline kadar herşeyiniz yazılırmış

Allah kabul etsin canım Bugün bol bol ibadet edin bugün dualarınız kabul olur ve rızkınız vs herşeyiniz bugün belli olur bir dahaki berat kandiline kadar herşeyiniz yazılırmış

amin canım seninde kandilin mübarek olsun hepimiz için herşeyin hayırlısı olur inş.

Gunaydın kızlar :)
Bugun kilo bildirim gunu ve ben bu haftada cezalıyım
kilom : 57.2
Bu ara kilo veremiyorum cok mutsuzum

Sabah: 1 kk peynir
1 domates
1 biber
1 yumurta
1 dilim ekmek

canım ben daha önce hiç diyet yapmadım bilmiyorum ama kilo verdikçe metobalizmanın hızı düşüyomuş ya ondan olmuştur heralde

heralde annem şimdi metabolizma hızlandırıcı çay yaptı kendine bende içicem 1 hafta

memnun kalırsam tarifini burayada yazarım

öğle yemeği yemedim sevdiceğimle birlikteydik çünkü ama 1 bardak meyve suyu içirdi bana :26:

ben iki gundur yedikleirmi yazmaya utanıyorummm. regl oldum ya acıldı iştahım yine dünyaları yiyebilirim.. Dün aksam pide yedim bugun oglende alinazik ama kilom 57,1 bence bu bile başarı ama boyle giderse olmayacak neyse aksam kendime müdehale edicem ve düzenimi kurucam tekrar

salma kendini bak ben veremiyorum bari sen ver

akşam= (erken yedim ) 1 parça tavuk
salata (yağsız )

sormayın sbah 4 te babam sıcak ekmek getırmıs yarım ekmek tereyağla yedım ınanamıyorum kendıme offf neyse uyanınca 11 gıbı karpuz yedım sadece 14:44 borulce ve yağsız salata
kılom bu hafta 55.9 gordum sukur ama daha en az 4 kılo daha var ya yapıstı haftalardır gram gram gıdıyo gıtsın bıran önce yaaa

Son düzenleme:

benimkide canım ya yavaşladı bişey denicem 1 hafta boyunca eğer memnun kalırsam sizlerede söylerim

tamam cnm inş.memnun kalırsın bende bu akşam pilav köfte fazla kaçırdım ama sporu fazla yapcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…