Son 7 kilo

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
merhaba kızlar ben gecen yaz sonu 70-75 kilo arasindaydim pek de umursamıyordum acıkcası amaaan ilerde veririm canım diyodum surekli yiyodum. Taki sozlum bana yeter ! diyene kadar benim zayiflamami cok istedi cok yalvardı...
Bende kendime bi dur artik dedim ve spor salonuna yazildim devletin haftada 2 gun gidiyodum ooyle boyle derken sporla 67 kiloya indim spor yapiyodum ama yiyodum bogazimi hiiic esirgemiyordum sonra daha kilo veremeyince sozlumunde laflari aklima geldikce gittim devletin diyetisyeninden randevu aldim martin 1nde diyete basladim yavas yavas kilo verdim diyetisyenimle birlikte 10 kilo verdim hepside yagdan gitmis o yuzden bida gelme dedi o bana 55 olsan yeter dedi bi sure daha diyetine devam et dedi ama ben 50 olmak istiyorum cunku boyum 1.58
bu hafta baya yedim regl donemimdeydim cok pismanim suanki kilom 57.6 sporumuda hergun yapiyorum ancak eskisi kadar verimli degil ama eger burda bana destek olursanız sizinle birlikte tekrar zayıflayabilirim bana eslik etmek isteyen olursa cok sevinirim . Yaz geldi ve ben cidden fizigimi gostermek istiyorum cunku hayatim boyunca hep kilolu oldum ve belkide ilk kez 50lerdeyim .
Kızlar ben bu son 7 kilomla savasmak istiyorum aranızda bende bu kiloları istemiyorum diyeniniz varsa buyrun topigime burda yediklerimiz ictiklerimiz sporlarimiz zayiflama kurlerimiz denemelerimiz yanilmalarimiz dogrularimiz yanlislarimiz hepsini burda paylasalim :)

- Her pazartesi kilo bildirimi yapilacak
-Su icmeyi ihmal etmicez
-Hergun mutlaka spor yapilcak 1 gun dinlenilcek
-Kilo veremedigimiz hafta uzulmicez ama kendimize ceza vericez isterseniz bunu burda hep beraber kararlastiririz isterseniz kendimiz karar veririz

Not:Malum ramazana 1 ay kaldı ramazana kadar ne kadar kilo verirsek kardir ramazanda cok zor oluyo cunku

Herkese kapımız açıktır buyrun hiiiç beklemeyin
İsimlerBaşlangıç KiloŞuanki KiloHedef Kilo
Fndkkrdu6757.250
Betrayal595852
Loove56.655.950
Dafne595950
Gewezebidik6457.452
Blackswan53.552.945
Thebeauty64.963.857
Nev106562.355
Shawty726355
Bluedeniz5554.949
Sera91606053
Asbelove646457
Afrikalikezban838363
Papatyam00886155
morv947267.560
cimbomlukız6257.555

Son düzenleme:
Meraba,

Eger beni kabul edersen, BEN VARIM ZAYIFLAMAYA :)

tabiki çok sevinirim

buraya gün içinde yediklerini yazarsan en azından birbirimizin fazlalıklarını görür ve uyarırız

bide kaç kilo ile başladın şuan kaç kilosun ve kaç olmak istiyosun ?

Son düzenleme:
maşallh sana fındıkkurdu benimde 10kilo fazlam var inş. hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımzdan

maşallh sana fındıkkurdu benimde 10kilo fazlam var inş. hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımzdan

aramıza katılmak ister miisn sende hep birlikte başarıcağımıza inanıyorum ben

öğle yemeği yiyesim yok şuan benim çok acıkırsam eğer meyve yemeyi planlıyorum

cornellacım teşekkür ederim hayatım

benide katın ayol aranıza ordada yazıcam gunlugum cunku hemde sızınle beraberde motive olurum ayolll10:

sanırım şuan aradığım grubu buldum bende varım spora yazıldım ramazana kadar hafta içi her gün spor yapıcam ama tabi diyette yapmam lazım(daha doğrusu dengeli beslenme) kabul görürseniz bende katılmak isterim motive olmaya ihtiyacı var hepimizin :)

tabiki canım benim ramazana kadar gidecek bu kilolar

akşam yemeği yemedim daha yemek istemiyorum bişeyler atıştırırım ama sabahtan beri bişey yemiyorum moralim yok çünkü

gecen bir yazı okudum metabolizma yiyerek hızlanır diye. gerci öyle olsa benim şuan uçuyor olmam lazımdı :))

sallıyorum artık ben yeter ya dunyaya 10 kere mı gelcez umursamıyorum sen bana neler dedıler aklın hayalın durur 2 unıversıte btırdım 9 yıl okudum hala bana bız kadrolu gelın ısto-ıyoruz dedıler kendılerı ıse okuma yazma bılmıyor dusun aman bırak dedıler dedıle ben arardım soradım lafıda yerdım ustelık sımdı aramıyorum sormuyorum en guzel yol asla cevap vermıyorum daha cok delırıyolar en guzel sılah emın ol gecenlerde sürmeli gözlüm dıyo kaynana sallama sen sozlunle ıyı ol yeter onuda kendınden sogutma onu bunu dedıler dıye cunku bır faydası olmuyo ınan sonra zaman gecsın ustunden soyle olmustu cok uzulmustum de ustu kapalı o mesı alır zaten:))))) bence tum erkeklerın kullanım klavuzu aynı :))))))9

Mrb,

Tmm yazayim :)

59 kilomyum, hedefim 50 kiloya dusmek.

Bugun neler yedim :
sabah kahvalti yapmadim
oglen tost ve fanta
aksam 1kase çorba ve 1tabak dolma yedim

Diyet yapan biri olarak çok yedigimin farkindayim. Ama napayim boga burcuyum ve yemek yemeyi çok seviyorum. Istahi kesecek onerileriniz varsa banada soyleyin; Inanin buna çok ihtihacim var....

yap mükemmel bir şekilde gelde yeme ama kararlıyım yemıcem 800 kaloriyle kapattım bugun 2 ayım kaldı ramaznda zor 1 ayım bu 5 kılo gıdecek arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…