Son 7 kilo

tatılıl tadını cıkar ohh mıs ama olcuyu kacırma hep tatılde oyle olur ya :))

sut ıcemıyorum kı ben neyse yoğurtla denerim artık tarcın dokeyım barı ıcıne
menum maydonoz kuru
sabah:semız otu,domates ve salatalık salatası
1 yumurta 6 zeytın bu arada artık et ve sut urunlerını karıstırmassak daha kolay erıyomus vucut bakalım bu hafta ıse yarıcak mı

ayy sorma tatlım 8 tane eltıde var ama fıtne dedın mı kaynatırlar ama ıse yarayacakları zaman asla ortada yoklar nısanlıyken neler cektırdıler ooo Allaha havale ediyorum hepsini takmamaya çalısıyorum yoksa aklım tatile çıkacak :)))ay ne güzel olurdu yanımda soyle moral veren arkadaşım olsa destek olan yardımıda gectım bu evlılık surecı cok sıkıntılı (

enginar suyu karısımı su sekilde:
1bardak suya 1yemek kasıgı enginar suyu, 1 tatlı kasıgı elma sirkesi 1cay kasıgı da cörekotu yagı koyup sabah ac karnına içiyoruz

bağırsakları benim gibi az çalışanlar için süper bir karışım bana diyetisyenim önermişti.. çok da faydasını görüyorum

dün yediklerim:

sabah : enginar suyu karısımı+yogurt kürü
öğle: ıspanaklı pide (kücük) biraz ağır gibi oldu ama çok güzeldiii :)
aksam: yarım sandivic ekmeginin arasına 2 kasık sucuk içi

aralarda elma yedim galeta yedim 2-3 tane aksam yemekten once de yogurt kürü yedim yine..

Bugün:

sabah: aç karnına enginar suyu karısımı+ 1 kasık yogurtla 1tatlı kasıgı sandaloz-kitre karısımı (tok tutması icin diyetisyenim vermişti)

bir avuc ayasının yarısı kadar beyaz peynir aynı miktarda kaşar peyniri 2-3 cherry domates yarım salatalık, 2-3 çay kaşıgı reçel ve bal 1 çk kadar tereyagı (balla cok güzel oluyooo :) tutamadım kendimi) yuvarlak küçük paketli ekmeklerden 1 tane ekmek, özetle kahvaltı tabagı yedim :)) 2 tane de yeşil zeytin..

öğle: siparişi verdim peynirli salata :)

Evet bugün tartıldım tam tamına 61.6 olmuşum çok fazla bilgisayar kullanmadığımdan yediklerimi her zaman yazamıyorum kusura bakmayın :)

ara 3 kayısı 5 kıraz
öğlen 5 kofte 3 lokma ekmek (yarım dılım)
akşam : 5-6 kaşık taze fasulye 8-9 kasık cacık
ve az yağlı 2 avuç patlamıs mısır
fındık kurdu kız nerelerdesın merak ettım kız bır ses ver ayol

dün aksam 1 kase nesfit ve 7-8 tane kücük sigara böreği yedim, yemeyeyim dedim ama kendim yapmıstım dayanamadımmm..
bugün elma diyetine başladım bakalım, muhtemelen erkek arkadasım esnetecek yine benim diyetimi ama elimden geleni yapıcam yinede

sabah: 1 dilim tost ekmegi boyutunda yagsız peynir, 2 kücük salatalık 2 kücük domates, 1 dilim tam tahıllı ekmek (tost ekmegi dilimi)

günün geri kalanında acıktıkca 1 kiloya kadar yeşil elma yicem bakalım şimdilik acıkmadım daha yeni yedim zaten

faydasını görürsem yazıcam bu arada sabah tartıldım pztsi sabah 58,5tim ya bugun 57,5e dusmusum muhtemelen şişliktenmiş tartılma günüme kadar 56'lı bir sayıya inmiş olmak istiyorum bakalım..

benedn tavsıye ekmegı karbonhıdratı ekmegı azaltmalısın dun accık fazla kacmıs:))

sabah maydonoz kuru ıctım 1saat temızlık
sımdı 12:00 kahvaltı yaptım
1 yumurta
2 salatalık 1 domatessemız otu(salata nar eksı 1 cay k zeytın yağlı) 4 zeytın azıcık bıber
sınıursız sekersız cay ıcıyorum gune
1 dılım kepeklı ekmek

ara 3 kayısı
18:00 komsu sıcak ekme getırmıs dyanamadım ıkı tane elım kadar kopardım
akşam 1 dolma 4-5 kasık yogurt
ustune 4 kasık kayısılı sütlü 2 kasık ballı tarcın karıştırdım

Dün elma diyeti yapmayı denedim ama olmadı :)

aksam 1 tabak bakla yedim..

Bu sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3 küçük domates 2 küçük salatalık 1 tane çikolatalı etiformm

ara: yeşil elma :)

öğle: muhtemelen çorba içicem ama yedikten sonra yazarım

kizlar 1 haftadir internetim yoktu kusura bakmayin ama geldim topigimin hatunlari geri gelin bakiiim :) pazartesi tarti gunumuz unutmayin sayfalari okuyamadim daha simdi okucam :)
Ben bu hafta kilo veremedim pazartesi 56.5 olmam lazim

kizlar yeni gelenler olmus bilgisayara gectigim zaman listeye eklicem fakat kilolarinizi yazarsaniz sevinirim :)

Bu arada ben toplamda 20 yakin kilo verdim :)

kilo vermedim bu hafta ama inceldim :)

b hafta tatli yedim :/ ama hergun 1.5 2 saat spor yaptim bol bol yesilcay ictim :) suanda 56.8im pazartesi insallah daha az olurum :)

nerdesinizzzzzz

ben bi test çözim bari sonrada yaşilçay içiim

kiraz sapını kaynatıyorum kaynadıktan sonra içinede lavanta ve funda da koyuyorum öyle içiyorum sonra bida kiraz sapını sade içiyorum

sen gelene kadar bizi kimse kabul etmedi:) 1.63 boyunda 57,5 kiloyum hedef 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…