selam kızlar bu aralar bir kaç sağlık sorunu yaşadım yazamadım hiç kusura bakmayın ben bu hafta 52yi gördüm 1,5 kilo vermişim yani. Bu akşam tatile gidiyorum pazar günü dönücem inşallah geri almam diyorum elimden geldiğince yazmaya çalışıcam,kendinize iyi bakın :)
sut ıcemıyorum kı ben neyse yoğurtla denerim artık tarcın dokeyım barı ıcıneaklıma geldin fıstığım ama neti gitti falan diye düşündüm... bol bol bitki çayı iç canım ya...dengelersin sen...birde light ürünler bulundur elinin altında...hani cips gofret yerine onlardan yersinceza olarak ben bir hafta tatlıdan uzak durma diyorum...
ben geleyim yardıma , 8 görümce de çokmuş canım yaallah yardımcın olsun...
çok geçmiş olsun...tatilde bol bol yüz
çikolata olmamışcanın tatlı istediğinde tarçınlı süt ye canım, iyi geliyor, ya da ben light yoğurda, tatlandırıcı, 1 çy yoğurt katıp yiyorum, çok iyi geliyor...
bugünkü menü:
sabah: light sütle yapılmış nescafe
öğle: ton balıklı salata
akşam: tavuk külbastı yanında 1 kase yoğurt
1.5 saat cardio pilates yaptım, şimdide callenetics bacak ve kalça çalışacağım...
benedn tavsıye ekmegı karbonhıdratı ekmegı azaltmalısın dun accık fazla kacmıs:))dün yediklerim:
sabah : enginar suyu karısımı+yogurt kürü
öğle: ıspanaklı pide (kücük) biraz ağır gibi oldu ama çok güzeldiii :)
aksam: yarım sandivic ekmeginin arasına 2 kasık sucuk içi
aralarda elma yedim galeta yedim 2-3 tane aksam yemekten once de yogurt kürü yedim yine..
Bugün:
sabah: aç karnına enginar suyu karısımı+ 1 kasık yogurtla 1tatlı kasıgı sandaloz-kitre karısımı (tok tutması icin diyetisyenim vermişti)
bir avuc ayasının yarısı kadar beyaz peynir aynı miktarda kaşar peyniri 2-3 cherry domates yarım salatalık, 2-3 çay kaşıgı reçel ve bal 1 çk kadar tereyagı (balla cok güzel oluyooo :) tutamadım kendimi) yuvarlak küçük paketli ekmeklerden 1 tane ekmek, özetle kahvaltı tabagı yedim :)) 2 tane de yeşil zeytin..
öğle: siparişi verdim peynirli salata :)
ben toplam 9 kilo verdimtoplam kaç kilo verdiniz
kizlar yeni gelenler olmus bilgisayara gectigim zaman listeye eklicem fakat kilolarinizi yazarsaniz sevinirim :)
Bu arada ben toplamda 20 yakin kilo verdim :)
kilo vermedim bu hafta ama inceldim :)
b hafta tatli yedim :/ ama hergun 1.5 2 saat spor yaptim bol bol yesilcay ictim :) suanda 56.8im pazartesi insallah daha az olurum :)
sen gelene kadar bizi kimse kabul etmedi:) 1.63 boyunda 57,5 kiloyum hedef 55