- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
20 yildir boyle kuzu yaz donemiMaşallah maşallah bende kabak yiyeceğim bugün.... pilavı atmam lazım 4 litre çok değil mi acaba böbreklerin yorulmasın sonra
Istedigini ye krizantem , yiyerek zayifla . Hayatindan cikarmayacaksan anlami yok cunku 5 kilo versen 10 kilo alirsin.ben yemeği çok seviyorum kızıma bile pideyle aşerdim ben
Su icin mi kavga ediyorsunuz.20 yildir boyle kuzu yaz donemi
Dr lara danisa danisa biktim artik
3 de tutmaya calissamda istiyom.
Ben de işte bilmiyorum ya daha çok enerji harcarım sanıyordum ama inan ki eski halim ne güzel ağrısızdı diyorum spor mahvetti beni yolda bile topallayarak yürüyorum öyle ağrıyor her yerim bir yandan diyorum vücudun hantalmış işte ondan bu işkenceHer gun spor yapmani onermiyorum sena. Aksi halde kilo bile alabilirsin. Bir gun arayla yap. Sonra alisirsan arttirirsin.
Yeme ataklari spordan sonra daha cok olur cunku vucut enerji yakiyor. Cisslardan cok karnini doyur.
O menu bildirimleri bu yuzden , simdi menunu alalim :))
aynenn öyleeeIstedigini ye krizantem , yiyerek zayifla . Hayatindan cikarmayacaksan anlami yok cunku 5 kilo versen 10 kilo alirsin.
Su icin mi kavga ediyorsunuz.
sabahları sıcağa yakın ılık su bana çok iyi geliyor bendede bebekliğimden beri sıkıntı varBu arada afedersiniz ben lavaboya çıkamıyorum da kayısılar da fayda etmiyor karnım şiş böyle de acaba 1 tk evde zeytinyağı var onu mu hüpletsem hadi öneri verin lütfeen
Agriyi gec o gecer bir haftaya. Enerji harciyorsun ama daha cok kalori ihtiyacin oluyor. Spor yap uzerine cikolata, dondurma ye anlami yok cunku ne anladim ben o spordan. Yemek yiyeceksin o yuzden.Ben de işte bilmiyorum ya daha çok enerji harcarım sanıyordum ama inan ki eski halim ne güzel ağrısızdı diyorum spor mahvetti beni yolda bile topallayarak yürüyorum öyle ağrıyor her yerim bir yandan diyorum vücudun hantalmış işte ondan bu işkence
Az su tuketiyorsun demek ki. Corba agirlikli beslensen ayrana agirlik versen boyle olmaz.Bu arada afedersiniz ben lavaboya çıkamıyorum da kayısılar da fayda etmiyor karnım şiş böyle de acaba 1 tk evde zeytinyağı var onu mu hüpletsem hadi öneri verin lütfeen
Dogru sen onu bir haftada veriyordun.Hoşbuldum kooç
Kilo sabit sayılır çok şükür
4 haftada 5 kilo az gibi geldi bana sanki
Dogru sen onu bir haftada veriyordun.
Dun nostalji yapip senin kilolara baktim. Bir yarismada 10 kilo alip , otekinde 10 kilo vermissin. Demek ki senin vucut 10 larla calisiyor.Napayım mecbur senden korktum da verdim
korkudan eridim bittim haftadan haftaya
Dun nostalji yapip senin kilolara baktim. Bir yarismada 10 kilo alip , otekinde 10 kilo vermissin. Demek ki senin vucut 10 larla calisiyor.
Iyi yapiyorsun sabit kalmak en guzeli.
Ye ye zayıfla o zaman kız daha ne istiyorsun :)) ama heryerde anlatma bunu nazar değer maşallah :))Benim metabolizma cidden manyak gibi bi şey ben anlamadım Lucy .. Bi hafta çok yiyorum ama öyle böyle değil ipin ucu mucu kalmıyo aha diyorum bu hafta garanti bi 3 kilo almışımdır bi bakıyorum aksine vermişim de ..
Bazen de nerdeyse aç geziyorum hafta sonu tartıda 1 kilo fazla çıkıyor ..
Bu yedim yine hunharca
Biz topikce senin gibilerden nefret ediyoruz.Benim metabolizma cidden manyak gibi bi şey ben anlamadım Lucy .. Bi hafta çok yiyorum ama öyle böyle değil ipin ucu mucu kalmıyo aha diyorum bu hafta garanti bi 3 kilo almışımdır bi bakıyorum aksine vermişim de ..
Bazen de nerdeyse aç geziyorum hafta sonu tartıda 1 kilo fazla çıkıyor ..
Bu yedim yine hunharca
Cidden ben de sasirdim.Slm ben geldim şoklardayım mobilya işi şahane geçti yahu herşey benim istediğim oldu çok garip ölecek miyim nedir...
Birde üstüne kendi yatağımızı da yeniledik huuuuu çok ilginçti darısı kıyafet alışverişinin başına :)))