- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben şimdi bu topiğe kadar geldimHayatimizi p'lerden uzak tutuyoruz.
Pirincin p 'si
Polemigin p'si
Bugun ne ogrendin yaz bakayim.bbbbbirinc bolemik
2 kupan ve 4.9 yildizin varmis.Yok ben trenle geldim eşya işini nakliyeciler halletti
Hiç kupa neyin kazandım mı verin de bozdurayım nakliyeciler bekliyi kapıda
Herşey sağlam, yağlarımı aldım geldim
Sana benden bi batates calisir.Ben şimdi bu topiğe kadar geldim
Kaç buan
Hareket oluyor işte kız yoksa bizim spor yapacağımız yok :))))Yeter artık taşınmaktan bi hal oldum
Nakliye paramı verin pleaseeeeeğğğğğğ
Hahaha orda pilav yedi yazmayacak ki + yada - bize artı olduğu yesin de :))Ya ben yagsiz tuzsuz diyet pilavi yedim +2 kilo dondu bana da. Toplasan 1 kase etmez.
Pilav menulerini saklamaya calisiyorum kizimmm.
Onu yiyeceğime hiç yemem en güzeli yarıya düşse ne olacak 2 değil 1 kilo mu alacağız :)))Onlar hindistan cevizi yagiyla pisiriyor boyle kalorisi yariya dusuyormus.
Onu yiyeceğime hiç yemem en güzeli yarıya düşse ne olacak 2 değil 1 kilo mu alacağız :)))
İçip içip kafayı bulma daAyda bir yeterli. Benim paketler bitsin iki ay yemem .
Su kefiri denedim de gercekten seker tadi gidiyor. Biraz alkol tadi var sanki. Butun gun bi sey yiyemem artik menumu sonra yine yazayim.
Yalnız dikkat ettim de ne çok "p" varmış hayatımızda2 kupan ve 4.9 yildizin varmis.
Sana benden bi batates calisir.
Ayda bir yeterli. Benim paketler bitsin iki ay yemem .
Su kefiri denedim de gercekten seker tadi gidiyor. Biraz alkol tadi var sanki. Butun gun bi sey yiyemem artik menumu sonra yine yazayim.
Al işte bu adamları napcaz biz ya benimki de böyle tövbe tövbe yeme kız oturup o yesin göbeğine göbek eklesinAdam gelmiş sabah sabah gel sanada bir tost yapiiim de ye diyo yaaa
hep bu adamın yüzünden kilo veremiyorum ben
Ucc bejj modundayim. Botanik dersine gidiyorum simdi.İçip içip kafayı bulma da
Sonra burdanda gidersin başka topiklere, bide seni aramayalım zaten üşengeciz hareket edesimiz yok
Hep de tehlikeli . Neyse ki lattem emin ellerde.Yalnız dikkat ettim de ne çok "p" varmış hayatımızda
Kiz tost bu geri cevrilir mi.Eskiden yengen vardi , halan var mi ?Adam gelmiş sabah sabah gel sanada bir tost yapiiim de ye diyo yaaa
hep bu adamın yüzünden kilo veremiyorum ben
Sevdim evet sogan suyundan daha iyi yahu.Sevdin mi kefiri fermente olduğu için var alkol tadı tıpkı turşuda normal kefire oluşan alkol kadar...
Tamam kolay gelsin sana canim. O kv ile mobilya almadan donersin.Kızlar bana müsade gelirim yine önce evi temizleyeceğim sonra mobilya bakmaya gideceğim kv ile kazam mübarek olsun öptüm sizi
Abooo Allah yardımcın olsun bacım ne diyemKızlar bana müsade gelirim yine önce evi temizleyeceğim sonra mobilya bakmaya gideceğim kv ile kazam mübarek olsun öptüm sizi
Ucc bejj modundayim. Botanik dersine gidiyorum simdi.
Hocayi sapicam.
Hep de tehlikeli . Neyse ki lattem emin ellerde.
Kiz tost bu geri cevrilir mi.Eskiden yengen vardi , halan var mi ?
Geri cevireceksin tabi. Ekmek ve turevleri cisss.
Oturdu kendi yedi zaten, ben birazdan sebzeli omlet yapiciim kendimeAl işte bu adamları napcaz biz ya benimki de böyle tövbe tövbe yeme kız oturup o yesin göbeğine göbek eklesin
Olmaz latte alicigiimmm. :)İşini bitir doooğru eve