- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Saat 4e kaldı bizim mobilyalar onlar beğenmiş ben rengini seçecekmişimSevdim evet sogan suyundan daha iyi yahu.Limonlu yapicam bir de.
Tamam kolay gelsin sana canim. O kv ile mobilya almadan donersin.
Sağol canım neyse ki bi kaç saat rahatımAbooo Allah yardımcın olsun bacım ne diyem
Oturdu kendi yedi zaten, ben birazdan sebzeli omlet yapiciim kendime
Gariban sevindirmek sevaptır hadi bakim sevap kazanın :)))Arkadaslar dun menüden tam puan aldık bosa gitmesin. Bugun de yazın. Fatmayi sevindirin:)
Allah razi olsun diyeydin. Siyah mobilyayla oturmak da var:)Saat 4e kaldı bizim mobilyalar onlar beğenmiş ben rengini seçecekmişim
Sağol canım neyse ki bi kaç saat rahatım
Kocayı diyete söktüm hiii diyet kahvaltı hazırlıyorum yumurta haşlansınöğle oldu gerçi ama bakalım kaç gün devam edecek
Allahtan rengini sana bırakmışlar çok düşüncelilerSaat 4e kaldı bizim mobilyalar onlar beğenmiş ben rengini seçecekmişim
Sağol canım neyse ki bi kaç saat rahatım
Kocayı diyete söktüm hiii diyet kahvaltı hazırlıyorum yumurta haşlansınöğle oldu gerçi ama bakalım kaç gün devam edecek
Benim mobilyalarım siyah onlar seçmişti evlenirken derdini ben çekiyorum...Allah razi olsun diyeydin. Siyah mobilyayla oturmak da var:)
Ahahaha ekmek bile yemedi tam gaz başladı 15kilo fazlası var aslında dikkat etse çok hızlı kilo verebiliyor ama bakalım ne kadar gidecek bi durumAllahtan rengini sana bırakmışlar çok düşünceliler
Bu kocalardan çektiğimiz ne yahu accıkta onlar bize uysun değil mi ama
Hadi hayırlısı, inşaallah uzun sürer, yoksa sürekli işimize taş koyma peşindeler..Ahahaha ekmek bile yemedi tam gaz başladı 15kilo fazlası var aslında dikkat etse çok hızlı kilo verebiliyor ama bakalım ne kadar gidecek bi durum
Bana bak beni bu foton ciddi kudurtuyorYeter artık taşınmaktan bi hal oldum
Nakliye paramı verin pleaseeeeeğğğğğğ
Amin amin inşallahHadi hayırlısı, inşaallah uzun sürer, yoksa sürekli işimize taş koyma peşindeler..
Biz tam gaz devam dimi canım dökülenler yolda kalsın iyi bulduk uyumu :)))
Maşallah maşallah bende kabak yiyeceğim bugün.... pilavı atmam lazım 4 litre çok değil mi acaba böbreklerin yorulmasın sonra21.06.2018 menum
Sabah 1 yumurts yarim cay bardagi sut 2 zeytin
Ogle
Yarim kase yogurt sebze haslama
Aksam 1 kabak 5 kasik yogurt
Acikilirsa yine yogurt yenebilir
Su 4 lt bulur henuz 2.5
Muttapa7555
Ben sevabımı akşam kazanmak istiyorum fatmacımGariban sevindirmek sevaptır hadi bakim sevap kazanın :)))
Tövbe estBana bak beni bu foton ciddi kudurtuyor
Kisi sayisi da azaldi
Valla bilmiyom artik
Biz iyiyiz şekerim, bööyle taşındık işte buralara, herkesin işi var sanırım bugün.Heyy ahaliii nerdesiniiiz