- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hannaz git burdan
Oooo şahane bi haber çok sevindim canım :)))Kizlar bugun 38 beden kot giydim. Bol geldi. Bugun zayıfladığımi hissettim. Hicbir no no yiyecege degmez bu his:)
O yuzden bu 4 hafta grupca en az 1 beden zayıflamış olalim. Bir beden yaklasik=5 kilo.
Ayrica 5 kilo esittir 5 litre su. Ne kadar verildiğini tahmin edersiniz :)
5 kilo esittir 20 kilo margarin :))
Bak seni çok pis kıskanırız nazarımız değer emin misinBu ikinci kovuluşum oldu 250.'ye kadar yolu var
Gitmiyceeeem gitmiycem hepiniz bir olup kovsanız da gitmiycem
Vücudunun jeton düşene kadar arada coş bari... Ay öylede zor be yesem mi yemesem mi biz en azında yersek şişeriz yemezsek ineriz onu biliyoruz Allah yardımcın olsun
Bak seni çok pis kıskanırız nazarımız değer emin misin
Bence de bünyenin ruh hali normal değil yada sana gıcık oluyor :)))Fatma işte ben onu kestiremiyorum , alcam mı vercem mi bi değişik bünye ruh hastası bünye :))
Hadi bakalım takıl sende bize yalnız topiğin boş zamanına denk geldik :))Değsin canım nolcak aldığım gibi veriyorum nasılsa no problem dostum :)))
Hadi bakalım takıl sende bize yalnız topiğin boş zamanına denk geldik :))
Benimde havlu işlemem lazım burda çene çalıyorum:))
Valla şekerim ben haftada 1 de olsa yiyorum patatesi, pilav-makarna kadar zararını görmedim. Ayrıca fırında yağsız ve de köfteli olunca çok zararı olacağını sanmıyorum. Kızartma olmadığı sürece sorun yok bence..Bence de :)
kokulusabun yıllarca patatesi kotu anlattılar bize. Sefan olsun.
O biiir vitamin c deposu. O bir insülin dengeleyici, o birr depresyon önleyici. Serotonin yukselmesine sebep olduğunu biliyor musunuz. Patates ye prozac kullanma diye bir kitap var:)
Ooo ne guzel ne güzeelKizlar bugun 38 beden kot giydim. Bol geldi. Bugun zayıfladığımi hissettim. Hicbir no no yiyecege degmez bu his:)
O yuzden bu 4 hafta grupca en az 1 beden zayıflamış olalim. Bir beden yaklasik=5 kilo.
Ayrica 5 kilo esittir 5 litre su. Ne kadar verildiğini tahmin edersiniz :)
5 kilo esittir 20 kilo margarin :))
Ben evde değilim canım kayınvalidelerdeyiz. Yemekti, çaydı, bulaşıktı derken telefonu elime alamadım..Nerdesiniz canlaaar
Kolay gelsin canım, bol siparişlerin olsun inşaallah..Kızlar acil sipariş geldi 2 tane pazartesiye yetişecek ben yine ara ara gelcem menüleri mutlaka kontrol edeceğim nerelerdesiniz hani menüler gözümden kaçan varda hatırlatsın şuana kadar
Lucy zeyna sena kokulu sabun ve ben menü paylaştık
Teşekkür ederim canım bekliyorum bak senin topiği :)))Ben 1 haftaya açarım nasipse topiğimi .
Sana da kolay gelsin Fatma :)
Sağolasın canım Amin Allah razı olsun :))Kolay gelsin canım, bol siparişlerin olsun inşaallah..
Adi inşallah 38 leri de görürsün Allah 'in izniyleOoo ne guzel ne güzeel
5 lt su şişesini üstünden atmakta ayri bir mutluluk olur hee :))
Ben 48' den önce 46'ya sonra da 44' e indim. Nasipse 42 oluciiim günleri bekliyorum bakalım..
Dur tulipa gibi yazcam