- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Eski yarismanin ortalamasi boyleymis. Fikir olsun diye ekliyorum.Nasıl ortalama yani ne gibi rakamlar mesela 0.5 0.4 gibi mi
Yefigin kek ve kurabiyeden22.06.18
Bugün sabah birsey yemedim ama canim sıkkındı iki dondurma yedim:)Valla oyle oldu:)
@sinsirella kulakların çınlasın:)Ben bu diyet isini beceremeyecem galiba.
AKSAM az pilav bir kase yoğurt az sebze yemegi bir kek iki kurabiye iki bardak neskafe ile gunu kapiyorum.
Muttapa7555
Basım ağrıyor kızlar yaa.
Dun yapamafimTahmin etmistim aslinda sen taaa Antakya'lardan yazmis kadinsin.Detox suyunu da gotureydin.
1.345Eski yarismanin ortalamasi boyleymis. Fikir olsun diye ekliyorum.
Eki Görüntüle 2160300
Su an ki grubumuzun ortalamasi da bu.
6 Haziran 2018
Hafta ortalamasi : 1.3
13 Haziran 2018
Hafta ortalamasi : 0,6
20 Haziran 2018
Haftalik ortalama : 0.4
Evet oldu. Kabul ediyorsaniz herkes yazsin. Bu hafta baslayalim.Yani benim tahminim 0.6459 oldu mu
Aynen oyle. Mumkun oldugunca sifirlamak , formul bu.Yefigin kek ve kurabiyeden
Inan bana kuzumm
Ben yuksek tansiyon hastasi idim
Ilac kullanirdim
Ozellikle kek kurabiye vs givbi unlu gidalar sonrasi bas agrisi deli ederdi.
Sifirlamasamda cokk azaltiim
Kilo verdim
Tansiyonu duzene soktum
Ilaci biraktim
Limonlu su en yuksek alkali sulardan biri. O tek basina yeterli.Dun yapamafim
Sadece limonlu su ictim
Ivettt hala zaman var 4 kocaaa gun. Ben de pilavlari uzerimden atmaya calisiyorum.Cmt pazar pzt sali
4 gun
Hala odem aticilarla
Min ogunlerle
1 kg verebiliriz
Kiizlaaaarrr
Tamam canım öyle yapayım benBen de işe yaradı ödem için sabahlar suratım şiş uyanıyorum o yüzden yapacağım. Canım sen istersen 1er bardak ısıt her seferinde içine 1 poşet çay at 5dk demle iç kahvaltı ve öğleyi ye ara ve akşam öğününde bunu iç belki sevmezsin süt de ziyan olmaz 1er bardak hazırlarsan
Ben bu hafta sonu ve hafta içi olacaklardan sonra eksi gelebileceğimi sanmıyorumHepimiz çarşambaya eksi geleceğiz o kadaaar, valla benim de elim cıss bir şeye gidince aklıma siz geliyorsunuz
Anaaa tam zamanına denk gelmiş tühh neyse canının çektiklerinden 1 tane alırsın belki ,akşam da telafisini yaparsın ben inanıyorumm sanaBen bu hafta sonu ve hafta içi olacaklardan sonra eksi gelebileceğimi sanmıyorumalmadan gelsem oda olur..