- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Benim gibi değerli bi musteriyi kaybettiler.. Bir daha ugrar miyim evet uğrarım :))Bulmuşlar senin gibisini birde beğenmiyorlar mı
Nee demek kapatıyoruzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gibi değerli bi musteriyi kaybettiler.. Bir daha ugrar miyim evet uğrarım :))Bulmuşlar senin gibisini birde beğenmiyorlar mı
Nee demek kapatıyoruzz
Kaliyor canim bizim grupta herkes kilo veriyor çünkü :)Anaaa 44 beden pantolon aldım daha yeni, hemi de 3 tenee
4 hafta sonra elimde mi kalacaklar
Kız birsürü para verdim ya ben onlara
Senin neyini cekistiricem yelloz dermişim :)@_SinsireLLa_ birebir aynısı olmuş ya şahane :))
A AklinYolu1 Menüler için yine gelirim bensiz bol muhabbet edin hatta beni çekiştirin arkamdan ama boyuna olsun ki hem uzun hem zayıf gösterir :))))
Bu arada ilk defa fenerbahçeli bi sipariş aldım :))))
Bugun cekirdekler hakkında cok değerli bilgiler öğrendim. Kabak cekirdegi cinko da iceriyor.karisik yenmesi tavsiye ediliyor cunku asidik alkali olayi yani sizin odev:))21.06.18
Sabah birsey yemedim aksam az kabak yemeği yoğurt çeyrek simit bir kurabiye bir tekli dondurma
Muttapa7555
Günaydın sena.Günaydıııın canolaaar ben de kahvaltımı yaptım daha yeni dün ağrılarım nedeniyle 20.30 da uyudum bugün hafifledi sanki
ALL-STAR | 20 HAZIRAN 2018 | 27 HAZIRAN 2018 | 4 TEMMUZ 2018 | 11 TEMMUZ 2018 | 18 TEMMUZ 2018 | Haftalik Hedef Kilo |
---|---|---|---|---|---|---|
A AklinYolu1 | ||||||
Muttapa7555 | ||||||
kokulusabun | ||||||
[COLOR=#006666][B]@_SinsireLLa_[/B][/COLOR] | ||||||
zinnia | ||||||
Sena616 | ||||||
tulipa |
Dur tulipa gibi yazcam
Sabah: 1 poğaça yedim karnım ağrıyordu çünkü
Sonra kahve içtim
Akşam da karnıyarık ve makarna yedim
Makarna iki çatal
Başım ağrıyordu çünkü (cidden)
Ama güzel yazmış :)
Ayyy bisiklet ben çok severim.... Geçen görümdenim bisikletini istedim eşimin ailesinden. Kullanılmıyor depoda dudiyor kullanayim dedim vermediler yahu kadın kısmı (gelinse tabi) bisiklet mi sürer elalem ne der....Canolaaar bisikletin üzerinden hepinizi selamlıyorumm
Afiyet olsun canım şehriye çorbasını 1 kepçeyle sınırlandırabilirsen şahane olur.Muttapa7555 22 haziran menüsü canım
Sabah;
1 yumurta-aci yeşil biber- beyaz peynir- domatesli omlet
Salatalık domates ve çay.
Birazdan türk kahvesi içmeyi düşünüyorum.
Akşam; şehriye çorbasi
4-5 adet yaprak sarma ve cacık
3 lt. Su
Yap yap metabolizmalar hızlansın..Afiyet olsun canım şehriye çorbasını 1 kepçeyle sınırlandırabilirsen şahane olur.
Bende bir kahve içsem mi canım çekti ya dur yapayım da içeyim...