• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi çok duygulandıran, hatta ağlatan kitaplar nelerdir ?

Sevmekten Korkuyorum - Ahmet Günbay Yıldız
Yüregim Seni Cok Sevdi - Canan Tan.

Piruze Şam'da bir türk gelin-- Sinan akyüz çoook ağlatmıştı beni bu hikaye
Leyla var birde ne zaman hatırlasam tüylerim diken diken olur yorum yok:43:

Sadece bir kitapta duygulanmıştım. O da; Stephen King'in Yeşil Yol kitabının son sayfalarında ..

Hansel ile Gretel'in Gerçek Öyküsü . . Louise Murphy :43:

Şah ve Sultan - Iskender Pala

Sultan Selim´in ölüm haberi beni ağlatmıştı:
"Öldu Sultan Selim hayf u diriğ, hem kalem ana ağlasun hem tiğ."
(Eyvah Sultan Selim öldü! Yazık, yazık! Artık ona hem kalem ağlasın, hem kılıç!

Uçurtma avcısı´nı bilmiyordum! Ilgimi cekti! Kitabın filmide çekilmiş!

Uçurtma avcısını okurken çok ağladım. Kitabın bir bölümünde dayanamayıp kitabı sehpanın üzerine bırakıp kalkıyordum ki bayılmışım, ve ayıldığımda kitaptaki o sahneyi görmüştüm annemi görmesem gözümü açtığımda olayın kahramanını kendim sanacaktım. O kadar etkiledi beni.

debbie macomber - küçük mucizeler dükkanı.. bu kitapta acayip ağladığım yerler olmuştu. hikayede kendiniz olmasanız da sanki siz yaşıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz en azından ben öyle hissettim kesinlikle süper bi kitap 2.sini de okudum 3.ye başladığımda biraz bunaldım ve ara verdim şimdi başka kitaplara yöneldim ama kitaplığımda beni bekliyor ve yakında okuyacağım..

ayşe kulin-sevdalinka

Bin Muhteşem Güneş / Khaled Hosseini

burçak çerezcioğlu-mavi saçlı kız

Son düzenleme:
Zülfü livaneli-Serenad

Duygusal bir yapıya sahibim ve hemen her kitapta ağlarım yani biraz duygusallık biraz acı olması yeterli..Ama bu kitabuı okuyana kadar 'çok etkilendiğin bir kitap var mı' sorusuna açıkçası kesin bir cevap veremiyordum hani öyle derinden etkileyen olmamıştı..

Aam bu kitap çok başka bir kitap. Gerçekten anlattıkları insanın içine işliyor Maximillian Wagner'ın 2. dünya savaşında yaşayaamdığı aşkı..çok farklı bir kitaptı..Okumamız gereken insana gerçekten sadece duygusal anlamda değil kültürel anlamdada çok fazla şey katacağına inandığım bir kitap :)

halit ertuğrulun hemen her kitabı okuyan hemen herkesei ağlatıyor
çünkü gerçek hayat hikayeleri
ateşte yeşerdim
canan
aysel
düzceli mehmet
kendini arayan adam
okuyanlara sorun etkilenmeyen pek yoktur

bir çok kitabı okurken ağlamışımdır. ama beni en çok etkileyen, en çok ağladığım UÇURTMA AVCISI dır.:5:

UÇURTMA AVCISINI hem okudum hem izledim ve ikisinde de çok ağlamışımdır.

yine aynı yazarın BİN MUHTEŞEM GÜNEŞinde de çok ağladım ve afgan kadınlarını araştırmaya başladım. sonra ülkeme şükrettim. afgan kadınları resmen eziyet çekiyolar. okurken içimin çok daraldığını bilirim...

UÇURTMA AVCISINI hem okudum hem izledim ve ikisinde de çok ağlamışımdır.

yine aynı yazarın BİN MUHTEŞEM GÜNEŞinde de çok ağladım ve afgan kadınlarını araştırmaya başladım. sonra ülkeme şükrettim. afgan kadınları resmen eziyet çekiyolar. okurken içimin çok daraldığını bilirim...

bin muhteşem güneş benimde merak ettiğim kitaplardan....eminim oda çok güzeldir...

seneler önce bir afgan kızı haberlere çıkmıştı... kocası tarafından burnu kesilmişti.. doktorlar yapma bir burun yapmışlardı kıza.. taliban zamanında eli göründü diye kırbaçlanan kadınlardan tutunda her şeyin en kötüsü bu ülkede galiba... hakikaten şükretmeliyiz....

Back