Eşimle kavga ettim

Kendimden bahsedeyim bende panik atak ve anksiyete var tv sesi çoğunlukla benide rahatsız ediyor. Özellikle çok sesli gürültülü programlar resmen kalbimde çarpıntı yapiyor ve gereksiz şekilde öfkeleniyorum huzursuz oluyorum, yüzüm kızarıyor. bence bu da bir çeşit hastalik. Bence eşiniz bunu yaşıyor. Tabi tv yi sökmesi yanlış ama sizin davranışınîzda yanlış.. Eşimde tv haber vs izlemeyi çok çok seviyor . Ben genelde diğer odaya geçiyorum ya müzik dinlerim ya kitap okurum sakinliği seviyorum . Tv konusunda ona müdahale etme hakkım yok. Ama mesela çay yapıyoruz, yada yemek saati olduğunda ben yanına gittiğimde o benim rahatsız olduğumu bildiği için ben söylemeden ya tv yi komple kapatıyor yada kısık sesle radyo açıyor.
Oysaki bende Arada bir elime alıyorum ama obada müdahale etmesi çok canımı sıkıyor

Eşler birbirinin zevklerine saygı duymalı.Ne demek tv yi sökmek falan yahu ben seviyorum izemeyi ne münasebet.Kaldı ki kadın tv izleyemediği için değil hic fikrini kaaleye almayıp abuk subuk hareketler yaptığı için kızmış ki bence haklı.Sohbet ederken deseki aşkım tv yi kapayalım mı rahatsiz oluyorum kadın kendi kapatır zaten.Dıger eve gitmesi üstüne tüy dikmiş.Biraz olgunlaşması gerekiyor ama bu olana kadarda ömrün biter benden demesi.
Valla duygularıma tercüman olmuşsunuz :)

Hepsini okumadım naptığını bilmiyorum ama iletişimsiz evlilik yürütmek itme kakma olmaz çünkü biri yapınca diğeri de yapar normal yani sonra ne erkeği nede kadını b*klamaya gerek yok bana bunu yaptı diye en güzeli kavga anında susmak başka odaya cekilmek sakınleşmek veya yürüyüşe çıkmak öfkelenmemek için sakinleşmek için ve biraz zaman tanımak en az 2 gün Sonra da sorınları konuşmak gerek sakince.. 6 yıl evliyim ilk zamanlar bizde bazen böyle gergin davranırdık halbuki biz birbirmizi anlamadığımız içinmiş böyle çok daha iyi anlayabiliyoruz mesela birbirmizi eşimle sakınleştikdenn sonra konuşunca daha güzel ifade ediyoruz kendimizi öfkesiz
İletişim önemli

Yani hiç Tw açmamam lazım bu durumda sırf eşim memnun olsun diye
Hayır ben de tv açıyorum. İzleyeceğim zaman açıyorum. Adam hassassa sizin de saygı göstermeniz gerek diyorum. Adamı çay yaptım gel diye çağırıp öylesine tv açmanız tuhaf. Arkada gürültü olsun diye evde yalnızken açın eşiniz varken gerçekten birşey izlemek istiyorsanız açın. Veya adamı rahat bırakın o kitabını okusun siz televizyonla ilgilenin.
Ben de sizdeki arkada ses olsun da ne olursa olsun takıntısını anlayamadım.

Bir de kimse yazmamış ama TW değil. TV. Televizyon kelimesinde w harfi yok o yüzden kısaltmasında da yok

Dün akşam eşimle kavga ettim evi terk etti diğer eve gitti genelde sık sık bu yüzden kavga ediyoruz artık bıktım herşey iyi hoş güzel mesela ben evde işleri yemek temizlik yapıyorum akşam da çay yanında bişeyler hazırlayıp eşimi çağırıyorum genelde ben hazırlık yaparken o diğer odada kitap okur neyse çok dizi izlemem tv de çok izlemem ama akşam otururken ses olsn diye her hangi bir film dizi açıyorum eşim gelince hemen kumandaya saldırıyor sesini kısıyor bu arada sesi çok değil cins cins hareketleri var kumanda bende dursun diyor bende sıkıldım artık ben kendi evimde bir Tw açamayacakmıyım diyorum dünde yine böyle oldu kalktım gittim diğer odaya iki kez geldi gel oturalım diye keyfim kaçti dedim ben gelmeyince sinirlendi bende odadan çıkması için ittirdim falan tartışma büyüdü bu evi terk etti şimdi diğer eve gitmiş Tw yi kaldırmış sökmüş barışalım diyor tw olmayacak diyor ya gerçekten hergün çalışıyorum zaten haftada bir dizim var öyle çok bağımda yok eşim takıntılı sizce kim haklı siz böyle bir insana ne tepki verirsiniz
Iyyy manyak adammm bırak bunu bacım

Hayır ben de tv açıyorum. İzleyeceğim zaman açıyorum. Adam hassassa sizin de saygı göstermeniz gerek diyorum. Adamı çay yaptım gel diye çağırıp öylesine tv açmanız tuhaf. Arkada gürültü olsun diye evde yalnızken açın eşiniz varken gerçekten birşey izlemek istiyorsanız açın. Veya adamı rahat bırakın o kitabını okusun siz televizyonla ilgilenin.
Ben de sizdeki arkada ses olsun da ne olursa olsun takıntısını anlayamadım.

Bir de kimse yazmamış ama TW değil. TV. Televizyon kelimesinde w harfi yok o yüzden kısaltmasında da yok
Valla bende milletin bu kadar Tw ye takık olmasını anlamadım

Normal değil:)) anksiyete

Valla bende milletin bu kadar Tw ye takık olmasını anlamadım
Oysaki bende Arada bir elime alıyorum ama obada müdahale etmesi çok canımı sıkıyor
Eşinizin tavrı, tv sökmesı vs zaten yanlış. , normal değil)) anksiyete falan diye küçümsemeniz dalgaya almanıza bir okadar yanlış ve basitçe . Saygı 2 taraflı olur . insanlar fantezi olsun diye anksiyete olmuyor bu bir hastalık.

Eşinizin tavrı, tv sökmesı vs zaten yanlış. , normal değil)) anksiyete falan diye küçümsemeniz dalgaya almanıza bir okadar yanlış ve basitçe . Saygı 2 taraflı olur . insanlar fantezi olsun diye anksiyete olmuyor bu bir hastalık.
O zaman tedavi olsun elimden geldiğince anlayışlı davranmaya çalışıyorum o da bi zahmet tedavi oluversin

Eeee o evde bende yaşıyorum ama kedi değilim ki ben hep onun dediği olsun
Adamla zaman geçirmek için yanınıza çağırıyorsanız adamı rahatsız edecek şeyler yapmayacaksınız. Bu onun dediği olması demek değil, saygı göstermek. Televizyon sesi olmazsa siz rahatsız olmazsınız ancak sesten adam rahatsız oluyor. İnsanları rahatsız etmek saygısızlıktır.
O kova ben ikizler belkide doğrudur
Burçla ne alakası var mevzunun? Bu adam size çok fazla gibi görünüyor, üzgünüm.

Çok anlayamadığım bir konu oldu TV yi sökmek nedir ben de TV izlemeyi sevmem ama eşime eşlik ederim hatta sevdiği balık videolarını nasıl kanıksamışsam yokken de izleyesim geliyor 😂

Adamla zaman geçirmek için yanınıza çağırıyorsanız adamı rahatsız edecek şeyler yapmayacaksınız. Bu onun dediği olması demek değil, saygı göstermek. Televizyon sesi olmazsa siz rahatsız olmazsınız ancak sesten adam rahatsız oluyor. İnsanları rahatsız etmek saygısızlıktır.

Burçla ne alakası var mevzunun? Bu adam size çok fazla gibi görünüyor, üzgünüm.
Ay canımm bende sana fikrini sormuştum unutmuşum :KK43:

X