• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi çok duygulandıran, hatta ağlatan kitaplar nelerdir ?

şeker portakalı
cennet
tehlikeli kadın

Şeker portakalı ve de Kristin Hannah'ın Ateş böceği yolu... ikisine de çok ağladım gerçekten...

Yüreğim seni çok sevdi kitabının sonundada ağlamıştım. Ama Piraye 2 kez okudum. Her okuduğumda aynı duyguları yaşadım. İkisininde sonunda hüngür hüngür ağladım:ssz: Canan Tan'ın çoğu romanını okudum. Yüreğim seni çok sevdi, Piraye, En son yürekler ölür, Eroinle dans, İz hepsi güzel gayette duygusal ve ağlatıcıydı. Bu tarz roman sevenlere Canan Tan kitapları şiddetle tavsiyemdir :D

- kürk mantolu madonna
-uçurtma avcısı
-bin muhteşem güneş

Zaman Yolcusunun Karısı (Audrey Niffenegger) beni çok duygulandırmıştır,özellikle son sayfaları soluksuz
okuduğumu hatırlıyorum.
Güzel bir kurgusu,ilginç bir hikayesi var..Okumayanlara tavsiye edilir :42:

Yorumlara bakıyorum, hiç rastlayamadım kimse yazmamış. Dedim bir ben mi ağladım bu kitaba. Biri daha varmış. Kitabı görünce bile gözlerim doluyor benim. :31:

bende lise çağlarında halit ertuğrulun kitaplarından çok etkilenmiştim
hatta hıçkıra hıçkıra ağladığımı hatırlıyorum

kristin hannah ; kış bahçesi
nermin bezmen ;Aurora'nın İncileri
khaled hosseini ; bin muhteşem güneş

Uğultulu Tepeler, Uçurtma Avcısı, Bin Muhteşem Güneş, Piruze şimdilik aklıma gelenler

anita amirezvani den çiceklerin kanı adlı kitabı okurken çok duygulanmış ağlamıştım, bir kadının hayatta kalış mücadelesini anlatıyor çok sevmiştim.

Sabahattin Ali -Kürk Mantolu Madonna
Burçak Çerezcioğlu-Mavi Saçlı Kız
Namık Kemal -Cezmi
Erdoğan Tokmakçıoğlu-Osmanlı Tarihinde Katledilen Şehzadeler

Bunları hatırladım şimdilik .

en son Sarah Jio- Yağmur sonrası kitabında hüngür hüngür ağladım :14:

Back
X