Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok anlayamadığım bir konu oldu TV yi sökmek nedir ben de TV izlemeyi sevmem ama eşime eşlik ederim hatta sevdiği balık videolarını nasıl kanıksamışsam yokken de izleyesim geliyor
Adam tv, telefon ya da oyun bağımlısı değil kitap okuyor hala kaldı mı böylelerinden. :) Kusura bakmayın eşinizin tarafını tutacağım. Kitap okurken ben de ufacık bir sese dahi katlanamıyorum dikkat dağıtıyor çünkü. TV'yi izlemediğiniz zamanlar ses olsun diye onu açacağınıza, kulaklık takıp müzik dinleyerek işlerinizi halledebilirsiniz. :) Elimden gelse ben de evdeki TV'yi söküp atacağım ama sözüm geçmiyor.
Eşiniz onun yanında dizinizi izlemenizi istemiyorsa siz başka bir zamanda internetten izleyebilirsiniz. Ben mesela bu ara Esra Erola sardım eşim asla izletmez onun yanında açmıyorum o yokken YouTube dan izliyorum ama mesela ben onunla Suat Yiğit balık videoları izliyorum
Eşiniz onun yanında dizinizi izlemenizi istemiyorsa siz başka bir zamanda internetten izleyebilirsiniz. Ben mesela bu ara Esra Erola sardım eşim asla izletmez onun yanında açmıyorum o yokken YouTube dan izliyorum ama mesela ben onunla Suat Yiğit balık videoları izliyorum