Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizi çok duygulandıran, hatta ağlatan kitaplar nelerdir ?
Yüreğim Seni Çok Sevdi'de ağlanacak hiçbir şey bulamadım ben.
Çok aptalca bir roman.
En fazla 10 sayfa aşktan bahsedilmiştir.
Geri kalanı kariyer hayatı... :umursamaz:
annemin okudugu bi aşk kitabı vardı.onda ki bi kısım beni çok aglatmıştı.kız ölen sevgilisinin aldattıgını ögreniyo falan.çok duygusaldı gerçekten.hıçkıra hıçkıra aglamıştım.ama artık aşk kitaplarından kaçıyorum o ayrı
canan tan-piraye her okuyuşumda sonunda hüngürhüngür ağladımmm
naşide gökbudak-miralayın kızı süreyya sonunda çok ağladım
v.c.andrews-çatı serisi seriyi bitirdiğimde oturup günlerce ağladığımı biliyorum gerçi ortaokuldaydım o zamanlar ama çok etkilenmiştim
burçak çerezcioğlu-mavi saçlı kız lisede okumuştum ve kitap bittiğinde en yakın arkadışımı kaybetmişim gibi hissettim ve çok ağladım,çok üzüldüm.hala da aklıma geldikçe içimde bir yer sızlar.allah ailesine sabırlar versin
aynen katılıyorum..khaled hosseini "uçurtma avcısı" ve "bin muheşem güneş" ve bir de ''Leyla'' var o kitabı sinir krizi geçirmeden nasıl bitirdim bilemiyorum ..içler acısıydı...
anan tan-piraye sonunda hüngürhüngür ağladımmm
En Son Yürekler Ölür ağlatan kitaplar
uçurtma avcısının filmini seyrettim çok etkilendim hemde çok o kadar ki rüyama bile giriyor
aslında film değilde ne bileyim küçük çocuklara yönelen şe...sizler
dünyanın en büyük utancı...
Çik-Lİt tarzı kolay okunan bir kitap. Eğlenceli bir dille yazılmış, çoğu yerde gülümsetiyor ama kitabın ortalarına doğru şok edici gerçeği öğrendiğimde, salya sümük ağlatmışyı beni.