• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi çok duygulandıran, hatta ağlatan kitaplar nelerdir ?

Canan Tan -Yüreğim seni çok sevdi..mafoldumben

nasıl bi kitaptır okuyunca uzun bi süre aklımdan cıkaramadım kitaptan yazan tüm şiirleri tekrr tekrr okudum onun sayesinde severek okuduğum Nazım Hikmet Ran'a olan hayranlığım daha da arttı..kitabın filminin çekilmesi için dua ettim bütün arkadaslarıma tavsiye ettim ooo en cok bu kitap etkiledi beni:))

Canım eğer çok duygusal ve hassas isen tavsiye etmem.
Çok ağlarsın çünkü.
Ama gerçekten mmüthiş bir kitap..

İnş canım.
Ya bende dün elime aldım yniden başlayım diye, eşim müsade etmedi.
Moralin bozulcak sonra salya sümük gezcen diyo :)
Ama ona göstermeden okuycam..

humm cok merak ettim simdi bu kitabıı duygusal kitaparı hep sevmişimdirr

285. sayfaya geldim zemuszemus
ama kitap 150 ye kadar falan daha güzel, sonraki sayfaları sırf okumuş olmak için okuyorum..başlarda daha duygusaldı..bakalım bitirim de sana sölerim canım geri kalanı da duygusal mı diye..
tamam canım bekliyorum haberini ozaman.

nasıl bi kitaptır okuyunca uzun bi süre aklımdan cıkaramadım kitaptan yazan tüm şiirleri tekrr tekrr okudum onun sayesinde severek okuduğum Nazım Hikmet Ran'a olan hayranlığım daha da arttı..kitabın filminin çekilmesi için dua ettim bütün arkadaslarıma tavsiye ettim ooo en cok bu kitap etkiledi beni:))
En son yürekler ölürü eğer okumadıysan tavsiye ederim.
Onun duygusu bahsettiğininkinin kat be kat üzerinde.
Etkilenmemek mümkün olmuyor.
humm cok merak ettim simdi bu kitabıı duygusal kitaparı hep sevmişimdirr

Tavsiye ederim tatlım.
Yalnız kitabın içeriği toplumsal olaylarla ilgili diyelim.
Dostluğu ve her ne uğruna olursa olsun sadık kalmayı en acısıyla işleyen bir kitap.

Bu kitabı okudunuz mu ? Tavsiye eder misiniz ?

233531_k_8141.jpg

opuyorumnanaktan

ahh keşkeeee

Khalid Hosseini-Uçurtma Avcısı. okurken ağladım vallahi.. O nasıl bir acı hikayedir, nasıl bir acı hayattır yarabbi.

BirdeCengiz Yücak - Cudi'den Azerbaycan'a Bir General. Bunu da okurken gözlerim doldu adındna da anlaşılacağı üzere askerleri, opresyonları anlattığı için gözlerim yaşarmıştı okurken...

tamam canım bekliyorum haberini ozaman.

En son yürekler ölürü eğer okumadıysan tavsiye ederim.
Onun duygusu bahsettiğininkinin kat be kat üzerinde.
Etkilenmemek mümkün olmuyor.

Tavsiye ederim tatlım.
Yalnız kitabın içeriği toplumsal olaylarla ilgili diyelim.
Dostluğu ve her ne uğruna olursa olsun sadık kalmayı en acısıyla işleyen bir kitap.

canım ben kitabı bitirdim..son 200 sayfası beni ağlatmadı..ama duygusal bir kitap olduğu gerçek..

Canan tan / YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ...

Kısaca şöyle dicem okumayanlar için.
Deniz kenarında güneşlenirken okuduğum ve gözyaşlarıma bi türlü engel olamadığım oracıkta hüngür hüngür ağlatan bi kitaptı benii yok böyle bişey yaaa nasıl bi anlatım tarzıdır o nasıl içine çekmektir okuyucu şaştım kaldım valla...

Canan tan / YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ...

Kısaca şöyle dicem okumayanlar için.
Deniz kenarında güneşlenirken okuduğum ve gözyaşlarıma bi türlü engel olamadığım oracıkta hüngür hüngür ağlatan bi kitaptı benii yok böyle bişey yaaa nasıl bi anlatım tarzıdır o nasıl içine çekmektir okuyucu şaştım kaldım valla...

kitap zaten ayri bi felaket, ama sonu hepten bitirdi beni ya :sinifsinif:
acaip bi kitap. o kadar kitap tutkunuyum, yüzlerce kitap okumusumdur
ama hic bi kitap böylesine derinden etkilememisti beni

bin muhteşem güneş/khaled hosseini
uçurtma avcısının yazarından. yine afganistanda başlayan bir hikaye. ve ben uçurtma avcısından daha çok beğendim
canan tan- yüreğim seni çok sevdi de güzel dili akıcı ama anlatımı basit sanki. bir de o yazarın piraye sini de okudum. yazarın bilmeden okusam bunu da canan tan yazmış derdim. çok benziyor birbirine 2 kitap

Kız Kardeşim İçin
Jodi Picoult; Çeviren: Serkan Göktaş

Anna hasta değil, ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirdi, iğneler vuruldu. Hepsi ablası Kate'in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için.

Çok etkilendiğim - unutamayacağım bir kitap.

Kız Kardeşim İçin
Jodi Picoult; Çeviren: Serkan Göktaş

Anna hasta değil, ama on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirdi, iğneler vuruldu. Hepsi ablası Kate'in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için.

Çok etkilendiğim - unutamayacağım bir kitap.

sinemalarda filmi vardı Kız kardeşimin hikayesi
hatta baş rolde Cameron Diaz oynuyordu
inanılmaz etkilendim ama kitabı daha müthiştir mutlaka okuyacağım

canan tan yüreğim seni çok sevdi :gitme:kaybetmek için erken sevmek için cooookk gecc :teselli:

bu kitabı iki kere okudum ikisindede ağlamaktan gözlerim harap oldu hatta ilk okuduğumda akşam 6 sabah 5te bitirmiştim sonrada oturup bir güzel ağlamıştım süper bir kitap herkeze tavsiye ederim özellikle aşk romanlarını sevenlere birde canan tan en son yürekler ölür kitabıda çok güzel

kitap zaten ayri bi felaket, ama sonu hepten bitirdi beni ya :sinifsinif:
acaip bi kitap. o kadar kitap tutkunuyum, yüzlerce kitap okumusumdur
ama hic bi kitap böylesine derinden etkilememisti beni

aynen katılıyorum hayatımda okuduğum en güzel kitap diyebilirim yine okumak istiyorum ama bu seferde diyorum artık yeter sonra ağlaya ağlaya gözlerim şişiyor

bencede keşke bu kitabın filmi çekilse süper olur

canan tan YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ
o yürek talan
o yürek yangın yeri
o yürek seni istiyor
bir tek seni...

Back