Eşimle kavga ettim

Eşler birbirinin zevklerine saygı duymalı.Ne demek tv yi sökmek falan yahu ben seviyorum izemeyi ne münasebet.Kaldı ki kadın tv izleyemediği için değil hic fikrini kaaleye almayıp abuk subuk hareketler yaptığı için kızmış ki bence haklı.Sohbet ederken deseki aşkım tv yi kapayalım mı rahatsiz oluyorum kadın kendi kapatır zaten.Dıger eve gitmesi üstüne tüy dikmiş.Biraz olgunlaşması gerekiyor ama bu olana kadarda ömrün biter benden demesi.

Konu sahibi sürekli aynı şeyi yapıyorsa (ki bana öyle geliyor) artık yeter deyip sesini kapatmış olabilir. Ayrıca adamı itmiş adam da elimden kaza çıkmasın diye evi terketmiş olabilir.
Hepsini okumadım naptığını bilmiyorum ama iletişimsiz evlilik yürütmek itme kakma olmaz çünkü biri yapınca diğeri de yapar normal yani sonra ne erkeği nede kadını b*klamaya gerek yok bana bunu yaptı diye en güzeli kavga anında susmak başka odaya cekilmek sakınleşmek veya yürüyüşe çıkmak öfkelenmemek için sakinleşmek için ve biraz zaman tanımak en az 2 gün Sonra da sorınları konuşmak gerek sakince.. 6 yıl evliyim ilk zamanlar bizde bazen böyle gergin davranırdık halbuki biz birbirmizi anlamadığımız içinmiş böyle çok daha iyi anlayabiliyoruz mesela birbirmizi eşimle sakınleştikdenn sonra konuşunca daha güzel ifade ediyoruz kendimizi öfkesiz