• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kavga ettim

Eşler birbirinin zevklerine saygı duymalı.Ne demek tv yi sökmek falan yahu ben seviyorum izemeyi ne münasebet.Kaldı ki kadın tv izleyemediği için değil hic fikrini kaaleye almayıp abuk subuk hareketler yaptığı için kızmış ki bence haklı.Sohbet ederken deseki aşkım tv yi kapayalım mı rahatsiz oluyorum kadın kendi kapatır zaten.Dıger eve gitmesi üstüne tüy dikmiş.Biraz olgunlaşması gerekiyor ama bu olana kadarda ömrün biter benden demesi.

Konu sahibi sürekli aynı şeyi yapıyorsa (ki bana öyle geliyor) artık yeter deyip sesini kapatmış olabilir. Ayrıca adamı itmiş adam da elimden kaza çıkmasın diye evi terketmiş olabilir.
Hepsini okumadım naptığını bilmiyorum ama iletişimsiz evlilik yürütmek itme kakma olmaz çünkü biri yapınca diğeri de yapar normal yani sonra ne erkeği nede kadını b*klamaya gerek yok bana bunu yaptı diye en güzeli kavga anında susmak başka odaya cekilmek sakınleşmek veya yürüyüşe çıkmak öfkelenmemek için sakinleşmek için ve biraz zaman tanımak en az 2 gün Sonra da sorınları konuşmak gerek sakince.. 6 yıl evliyim ilk zamanlar bizde bazen böyle gergin davranırdık halbuki biz birbirmizi anlamadığımız içinmiş böyle çok daha iyi anlayabiliyoruz mesela birbirmizi eşimle sakınleştikdenn sonra konuşunca daha güzel ifade ediyoruz kendimizi öfkesiz

Kendimden bahsedeyim bende panik atak ve anksiyete var tv sesi çoğunlukla benide rahatsız ediyor. Özellikle çok sesli gürültülü programlar resmen kalbimde çarpıntı yapiyor ve gereksiz şekilde öfkeleniyorum huzursuz oluyorum, yüzüm kızarıyor. bence bu da bir çeşit hastalik. Bence eşiniz bunu yaşıyor. Tabi tv yi sökmesi yanlış ama sizin davranışınîzda yanlış.. Eşimde tv haber vs izlemeyi çok çok seviyor . Ben genelde diğer odaya geçiyorum ya müzik dinlerim ya kitap okurum sakinliği seviyorum . Tv konusunda ona müdahale etme hakkım yok. Ama mesela çay yapıyoruz, yada yemek saati olduğunda ben yanına gittiğimde o benim rahatsız olduğumu bildiği için ben söylemeden ya tv yi komple kapatıyor yada kısık sesle radyo açıyor.

Adam tv, telefon ya da oyun bağımlısı değil kitap okuyor hala kaldı mı böylelerinden. :)
Kusura bakmayın eşinizin tarafını tutacağım. Kitap okurken ben de ufacık bir sese dahi katlanamıyorum dikkat dağıtıyor çünkü. TV'yi izlemediğiniz zamanlar ses olsun diye onu açacağınıza, kulaklık takıp müzik dinleyerek işlerinizi halledebilirsiniz. :) Elimden gelse ben de evdeki TV'yi söküp atacağım ama sözüm geçmiyor.

Bebeğimiz olduktan sonra tvyi kapattık eşimle ne kadar az konuşuyormuşuz dedik.
Evet eşinizin üslubu hatalı ama oturun konuşun o yokken izleyin dizinizi mesela. Eşiniz haklı demiyorum yanlış anlamayın ama mesele tv ise çözülür ama adam ruh hastası olacak kadar takıntılı ise bir destek almasına yardım edin

Dün akşam eşimle kavga ettim evi terk etti diğer eve gitti genelde sık sık bu yüzden kavga ediyoruz artık bıktım herşey iyi hoş güzel mesela ben evde işleri yemek temizlik yapıyorum akşam da çay yanında bişeyler hazırlayıp eşimi çağırıyorum genelde ben hazırlık yaparken o diğer odada kitap okur neyse çok dizi izlemem tv de çok izlemem ama akşam otururken ses olsn diye her hangi bir film dizi açıyorum eşim gelince hemen kumandaya saldırıyor sesini kısıyor bu arada sesi çok değil cins cins hareketleri var kumanda bende dursun diyor bende sıkıldım artık ben kendi evimde bir Tw açamayacakmıyım diyorum dünde yine böyle oldu kalktım gittim diğer odaya iki kez geldi gel oturalım diye keyfim kaçti dedim ben gelmeyince sinirlendi bende odadan çıkması için ittirdim falan tartışma büyüdü bu evi terk etti şimdi diğer eve gitmiş Tw yi kaldırmış sökmüş barışalım diyor tw olmayacak diyor ya gerçekten hergün çalışıyorum zaten haftada bir dizim var öyle çok bağımda yok eşim takıntılı sizce kim haklı siz böyle bir insana ne tepki verirsiniz
Kavga konusu aşırı saçma. Sanırım Tv den daha büyük sorunlarınız var.

Dün akşam eşimle kavga ettim evi terk etti diğer eve gitti genelde sık sık bu yüzden kavga ediyoruz artık bıktım herşey iyi hoş güzel mesela ben evde işleri yemek temizlik yapıyorum akşam da çay yanında bişeyler hazırlayıp eşimi çağırıyorum genelde ben hazırlık yaparken o diğer odada kitap okur neyse çok dizi izlemem tv de çok izlemem ama akşam otururken ses olsn diye her hangi bir film dizi açıyorum eşim gelince hemen kumandaya saldırıyor sesini kısıyor bu arada sesi çok değil cins cins hareketleri var kumanda bende dursun diyor bende sıkıldım artık ben kendi evimde bir Tw açamayacakmıyım diyorum dünde yine böyle oldu kalktım gittim diğer odaya iki kez geldi gel oturalım diye keyfim kaçti dedim ben gelmeyince sinirlendi bende odadan çıkması için ittirdim falan tartışma büyüdü bu evi terk etti şimdi diğer eve gitmiş Tw yi kaldırmış sökmüş barışalım diyor tw olmayacak diyor ya gerçekten hergün çalışıyorum zaten haftada bir dizim var öyle çok bağımda yok eşim takıntılı sizce kim haklı siz böyle bir insana ne tepki verirsiniz
Tedavi olması gerek, bunun için bu kadar kudurulur mu (özür dilerim)?
Televizyon izlememeyi kompleks yapmış resmen. Böyle adamın okuduğu kitaptan ne fayda gelir? Sizi yönetmeye çalışmasından rahatsız olduğunuzu ve tedavi olmasını söyleyin.

Sin
Sinameki otu dıye okudum nicki ya 😅 çok zor dogrusunu görebıldım

Gündüz de sürekli temizlik yapıyorum vaktim olmuyor zaten bende izlemiyorum sırf ses olsun diye öylesine açmıştım
O ses olsun diye öylesine açılan, arka plandan süeekii gelen gürültü benim için öyle rahatsız edici ki… hele reklamlarda yayının sesi biraz daha yükseliyor. Benim ki çoğu insanın hassas olduğu ağız sapırdatma, tik tak saat sesi gibi seslere karşı bi hassasiyetim yoktur ama geri plan tv sesi sinir katsayımı yükseltiyor. Hışımla kumandayı alıp bi an önce susturmak istiyorum. Birlikte belli bişi izlemek isterseniz ok, ama ses olsun diye adamı bu kadar rahatsız ediyorsa hassas olun

İnsanların yeme içme sesi, dışarı sesi falan olmasın diye hep tv acik olur bizde. Dümdüz sohbet ederken kapatırım ama yemek eşliğinde falan kapalı olduğunu hayal dahi edemiyorum 😂 eşiniz çok abartmış. Rahatsız oluyorsa odasına gitsin deli midir nedir evde de tv acmayacaksak ne yapacağız akşama kadar kaliteli vakit geçirecek halimiz yok. Hele tv sökecek yani bi tarafına monte ederim terbiyesizin. Zaten askermis yani tavrından bile belli

Siz normal gelmediniz bana, TV izlemem diye konuya başlayıp zaten haftada bir dizim var diye bitirdiniz adamı itmişsiniz birde bunlar detaylar ama önemli emin olun sinsi olabilirsiniz belki de. Eşiniz yinede büyüklük yapıp çiçek almış

İnsanların yeme içme sesi, dışarı sesi falan olmasın diye hep tv acik olur bizde. Dümdüz sohbet ederken kapatırım ama yemek eşliğinde falan kapalı olduğunu hayal dahi edemiyorum 😂 eşiniz çok abartmış. Rahatsız oluyorsa odasına gitsin deli midir nedir evde de tv acmayacaksak ne yapacağız akşama kadar kaliteli vakit geçirecek halimiz yok. Hele tv sökecek yani bi tarafına monte ederim terbiyesizin. Zaten askermis yani tavrından bile belli
Adam zaten odasında kitap okuyormuş, konu sahibi çağırmış yanına. Kendi kendine gelip televizyona müdahale etmemiş.

Hiç tv açılmıyor bizde, açılırsa da müzik kanalı. Gayet akşama kadar yapacak şeyler buluyoruz.

Adam zaten odasında kitap okuyormuş, konu sahibi çağırmış yanına. Kendi kendine gelip televizyona müdahale etmemiş.

Hiç tv açılmıyor bizde, açılırsa da müzik kanalı. Gayet akşama kadar yapacak şeyler buluyoruz.
Çay içelim diye çağırdım hafif te ses olsun dedim

Siz normal gelmediniz bana, TV izlemem diye konuya başlayıp zaten haftada bir dizim var diye bitirdiniz adamı itmişsiniz birde bunlar detaylar ama önemli emin olun sinsi olabilirsiniz belki de. Eşiniz yinede büyüklük yapıp çiçek almış
Hahahaha çok komiksiniz böyle herkesi güldürüyormusunuz

Eşim istiyorki elime telefon almayayım Tw izlemeyeyim sürekli kitap okuyayım onunla ilgileneyim böyle zaman mı geçer

O ses olsun diye öylesine açılan, arka plandan süeekii gelen gürültü benim için öyle rahatsız edici ki… hele reklamlarda yayının sesi biraz daha yükseliyor. Benim ki çoğu insanın hassas olduğu ağız sapırdatma, tik tak saat sesi gibi seslere karşı bi hassasiyetim yoktur ama geri plan tv sesi sinir katsayımı yükseltiyor. Hışımla kumandayı alıp bi an önce susturmak istiyorum. Birlikte belli bişi izlemek isterseniz ok, ama ses olsun diye adamı bu kadar rahatsız ediyorsa hassas olun
Yani hiç Tw açmamam lazım bu durumda sırf eşim memnun olsun diye

Bebeğimiz olduktan sonra tvyi kapattık eşimle ne kadar az konuşuyormuşuz dedik.
Evet eşinizin üslubu hatalı ama oturun konuşun o yokken izleyin dizinizi mesela. Eşiniz haklı demiyorum yanlış anlamayın ama mesele tv ise çözülür ama adam ruh hastası olacak kadar takıntılı ise bir destek almasına yardım edin
Söylüyorum git diyorum gitmiyor eşim haksız bu arada

Adam tv, telefon ya da oyun bağımlısı değil kitap okuyor hala kaldı mı böylelerinden. :)
Kusura bakmayın eşinizin tarafını tutacağım. Kitap okurken ben de ufacık bir sese dahi katlanamıyorum dikkat dağıtıyor çünkü. TV'yi izlemediğiniz zamanlar ses olsun diye onu açacağınıza, kulaklık takıp müzik dinleyerek işlerinizi halledebilirsiniz. :) Elimden gelse ben de evdeki TV'yi söküp atacağım ama sözüm geçmiyor.
Herşey dozunda güzel amaa :(

Back