Size miras birakacagim para gonderin

Hayir yapiyolarsa kendileri yapsin hala niye bizim uzerimizden hesap yapiyorlar.

Onlarla asla ortak ise girilmez yasayarak gormus olduk. Hala bu israr hala bu piskinlik insani deli ediyor..

Ne biçim ana baba yazık. Adınıza üzüldüm tüp bebek süreci maddi olarak ne zordur bilirim Allah yardımcınız olsun..
Kızı da ayrı süreçten geçti genetik sorun var ailede 12 sene sonra oldu benim oldu sizinde olur diyor çok hayin bu durumu biliyordu bir erken Doğum kaç düşük yaptım izleyip uzaktan Ahlam kesiyor
Tüm paramı aldı düğünden sonra gitti tüp bebeğini yaptırdı ben bu genetik problemi öğrenir öğrenmez dedim ona

yardım ederim ama saklıyor yaptırdığını
İşleri güçleri para

bizimde şimdi ihtiyacımız var umurlarında değil

Hayir yapiyolarsa kendileri yapsin hala niye bizim uzerimizden hesap yapiyorlar.

Onlarla asla ortak ise girilmez yasayarak gormus olduk. Hala bu israr hala bu piskinlik insani deli ediyor..
Eşinizde aklı başında biri gibi yazdıklarınıza bakılırsa oda ağzının payını almış sanmıyorum bir daha o tuzaklara düşmez

Allah ıslah etsin ne diyeyim birde aynı durumu yaşamış insanda vicdan olur bende aynı acıları yaşadım deyip size destek olacağına birde uzaktan laf yetiştiriyor Allah büyük neyse..

eşin safsa çıkarır verir. sana laf düşürmedikleri kesin. hayret ediyorum ben buradaki bazı gelinlere de ailelere de.

Esim saf salak degil ama gercekten iyi bir insan fazladan parasi olsa verir.

Isadami falan olsa ben de bisey demem

Ama kendi colugu cocugunun ihtiyaci varken hala onlara yaranma pesine duserse ben de ona iyi gozle bakmam. O da bunu yapacak kadar gozu kor degil cok sukur.

Benimki de hep aglar. Oglunun maasinj bilmez olur mu bordro istemis bi insan..

Yas ilerledikce insan daha cok paraya mala dusermisya aynen oyle..

Boyle olmaktan Allaha siginiyorum

Benimki de hep aglar. Oglunun maasinj bilmez olur mu bordro istemis bi insan..

Yas ilerledikce insan daha cok paraya mala dusermisya aynen oyle..

Boyle olmaktan Allaha siginiyorum
Sahte hazırlasın kredi ye bile ben bankacıyken sahte getiren vardı biz profesyonelliz anladık o anlamaz
Bizimkiler de her ay maaşımızı hesap edip alacakları şeyleri listeliyorlardı.
Görümcem bir gün çalışmamış ama herşeyimizde hakkı var utanmasa sen bilmezsin seni ben okuttum diyecek

Yanlarına giderken kötü giyin geldiklerinde ucuz şeyler hazırla hep ağla Yok yok diye
Yoksa yakanızı bırakmazlar aile atılmaz da

Inanmazlar

Valla ben de bu saatten sonra kimse icin sekilden sekle giremem.

Esimin maasinin arttigini her turlu bilirler. Bilsinler. Mecburiyetim yok boyle keyfi ev icin para vermeye..

Inadina yerim giyer gezerim. Yolacak baska kaz bulsunlar. Bulabiliyorlarsa tabi..

Isin icine para girince gercekten cok cirkin bir hal aliyor.

Bizden uzakta naparlarsa yapsinlar dedik ama yok yine yok..

He birde sosyal medya var sakın onlar olmasın
Benim balayıma bedava tatil yapacak diye kaynana gelecekti
Şimdi arkadaşla plan yapıyorum benden önce o atlıyor tatil planımızı onlar yapıyor iş paraya geldi mi kaçarlar
Ne giydim ne yedim hep hesaplıyorlar
Yeter be diyince oğlumuzla aramızı açtın yiyenini göremiyor vs duygu sömürüsü oğullarımı yoksa dediğin gibi bordrosu mu umurlarında acaba?
İhtiyaç olunca kapı duvar kör cahili oynuyorlar

Sen bilirsin de göstermesen iyi edersin başka versiyonu başımda olduğundan

Ne güzel anlatmışsın bir çırpıda okudum .

Konuna gelirsek . Sizin hiçbirşeyini istemıyorum deyip kestirip atın.
Mallarıda mülküleride onların olsun .
Nankör insanlar .

Sosyal medya olsa kafayi yerler

Ihtiyacimiz varken baskasindan istedik yine onlara gitmedik. Ama onlarin gozu halaa bizde

Bize miras bırakmayın istemiyoruz diyin. İlk evinizin borcu ödensin diye yıllarca sizinle oturduk. Bir sürü ödeme yaptık. Hayra geçmedi. Üstüne ben kötü oldum annemi arayıp şikayet etmeler falan. Şimdi eve kaynım yardım etsin. Evi onun üstüne yapın bize hak düşmesin diyin. İlk eve o kadar masraf yaptık yaranamadık, üstüne bi de söz verip borç öderken bizi yarı yolda bıraktınız. Buna masraf yapmak da onun boynunun borcu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…