Size miras birakacagim para gonderin

U ufkn Cok tesekkur ederim sagolun..

Bikere kendileri huzura eremiyor herkesle kavgalilar. Aile icinde kavgalilar. Bigune bigun beddua etmedim. Benim yapmadigimi eltim yapar onlara.. ilk gelisinde rezil etti kadini. O onlara yeter..

Babamdan bir arsa kaldi birsurude borc
Baktim arsaya ortak cikmaya calisan cok ama borcu odeyelim diyen yok
Borcunuzda arsanizda sizin olsun dedim
Hepsini reddettim
Simdi paramda yok borcumda yok akrabamda nasil mutluyum anlatamam

bir tane daha anne baba musveddelerinden olusan aile daha..cok fazla hak hukuk dusunselerdi odediginiz evin tapusu sizin olurdu olmasi gerektigi gibi, esiniz dogruyu gec de olsa farketmis ve umarim eski haline donmez,malum gelinler el kizi! dir ve konusmaya hakki yoktur ya o bakimdan

Babamdan bir arsa kaldi birsurude borc
Baktim arsaya ortak cikmaya calisan cok ama borcu odeyelim diyen yok
Borcunuzda arsanizda sizin olsun dedim
Hepsini reddettim
Simdi paramda yok borcumda yok akrabamda nasil mutluyum anlatamam

Bizim de kimseden miras beklentimiz yok kotu olmadan goruselim diyoruz ama yok illa hepsini herseyi reddetmek gerekiyor demekki

Biz hak hukuktan bahsedince bizim kendi oturdugumuz ev de dahil hepsi kp uzerine olsun ozaman diyebiliyorlar hala

Esim de sanmiyorum ama hala onlara kanacaksa bilemiyorum yanii..

5 kurus vermeyin
Yeterince enayi yerine konulmussunuz

Yeter yaa
Dusun yakamizda .ne yaparsaniz yapin biz yokuzzz..deyin
.

Ne yazıkki iş eşinde bitiyor durun diyecek olursa güzellikle olmazsa cirkinleserek malesef başka türlü olmuyor tecrübeyle sabit

Şuan kaynınızın oturduğu ev kp üstüne olduğuna göre orda mirasçısınız zaten
Alınırken eski evlerinin parasını da o eve katmışlar sadece eşinizin hakkı değil o zaman
Sizin aldığınız eve yardım da edilmiş
Ama memleketten alınan evde sadece kaynınızın parası varsa tapusunun üzerine olması normal değil mi
Ne karışık işler be nevrim döndü
Çoluk çocuk miras falan demeden satıp savıp yicem olca o

5 yıl beraber yaşadında ne oldu... olan sana oldu üstünede ev sahibi ettiniz. Boşuna sinşrkenmeyin enayılık sende ve en başta kocanda

Benim anladığım da şu:
-kv ile birlikte otururken kaynı yardımcı olmamış birikim yapmış.
-çift 5 sene evin borcunu ödemiş.
-kendileri ev yaparken de 2 sene yardım istemişler ancak 1 sene edilmiş.
-kaynı evlenecek olunca da bunca zaman biriken parayla kendine ev almış. Kv bu eve yerleşmiş, kayın onların evine gitmiş.
-
Yani kaynın oturduğu ev konu sahibinin ve kvnin evi oluyor çünkü 5 sene boyunca borç bitene kadar ödenmiş. Kaynın evi kendine aitünkü etliye sütlüye karışmamış.

Allah size sabır versin.Okurken ben sinir oldum.Yerinizde olsam hiç biriyle muhattap olmazdım. Bunlara lafta söyleseniz anlıcak türden diiller gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…