Size miras birakacagim para gonderin

Ben bileziklerimi vermesem eşim dahi olsa kimse benden alamaz kaldı ki köydeki evden banane hala sizden birşey bekliyorlar afedersiniz ama bulmuşlar sizi yolunacak kaz gibi görüyorlar herhalde kesinlikle bir kuruş dahi vermeyin paramız yok borç ödüyoruz diyin eşinizin kafalarına girmelerine de izin vermeyin eşiniz kazık yiyince anlamıştır zaten onları

Heh aynen onun derdindeyim. Deselerki kizim iyi kotu birbirimize hakkimiz gecti sudur budur gonlumu alsa bari. O bile yok. Bide damarima basarcasina benim kise de hakkim yok diyebiliyor. Bu kafaya gore paa beklentisi de normal.

Buarada ben 10yillik geliniyim bukadar haksizliga ragmen yapmadigimi diger gelini keyfi yapti diger konularimdan biliyorsunuz. Anlatmaya gerek yok.

Kiz ortada bilezik bile yok

Borcluyuz bunu bile bile istiyorlar. Arabamiz yok onu bile bile..

Daha ben ne deyim

Kiz ortada bilezik bile yok

Borcluyuz bunu bile bile istiyorlar. Arabamiz yok onu bile bile..

Daha ben ne deyim

Onlar herhalde kocanız için nasıl olsa bize para gönderir diye düşünüyorlar çok kızıyorum böyle insanlara madem kocanız diğer evi ödemiş bu evi de kayniniz ödesin madem ama olur mu baktılar o ödemez yine size dayadilar postu kocanız ne diyor bu duruma

Telefonda cok detaya girmedi ama para artiracak durumum yok baba param olsa araba alirim dedi. Daha ne desin adam. Anlayan anlar.

anlayacaklar olsa, sizden para istemezlerdi...
siz hatayı basta enayilik yaparak yapmışsınız.
Anne baba verici olmalıdır. Alıcı ,sömürücü değil....

İsteyen anne baba hele ki siz 4-4 lük hayat yaşamazken .. Bencilin önde gidenidir.

Siz biz size zamanında verecegimizi verdik kendi hayatımızı düşünüyoruz artık deyin.
Miras da kalmasın kimseden . Benim babamın 2 evladı var. 3 evi var. Biri ben evliyim digeri kardesim bekar.Babam evleri bölüştürmeye dünden razı ama;

Kendimize Ev almak için kocamın basını yiyorum.Anadan babadan gelecek seyden cok kendi kazanıp aldıgın mal daha kıymetli ve degerlidir. Kimsenin de konuşma hakkı olmaz. Ha konuşan yine olur . Ama boşa olur. yeri geldiginde kimseden kalmadı sizin tek kurusunuz yok dersiniz.

Evet ozeti enayilik baska birsey degil.

O ince çizgi çingene olup olmamakla alakalı işte.. Bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…