Yorumunuz için teşekkürler. Kime neyi ispat etmek istiyor olabilirim ki? :) Evet, biz böyle yaşıyoruz ve normal olmadığını bir sorun olduğunu söyleyen çok kişiyle karşılaşıyorum ben de burada sizlere sordum, yorumlar sonrası da içim rahatladı. Hepsi bu :) Birlikte yaptığımız yüzlerce şey var, birlikte olmadan yaptığımız çok keyif aldığımız belki daha fazla şey var. Zaten sorum buydu. Çünkü çevremde bizim gibi bir örnek yoktu.Hem çok bireyseliz, normal mi diye sormuşsunuz. Negatif yorumlar gelince de birlikte yaptığımız 100lerce sey var demişsiniz.
Ee sorun? Kime neyin ispat çabası bu
Teşekkür ederim, çevreme de bu şekilde yapıyordum sizin tavsiyenizle yapmaya devam ederim. Daha ilk paylaşımımda var birlikte yaptığımız şeyler de var diye yazmışım tekrar okursanız fark edersiniz. Belki fark ettiremedim ama olumsuz yorumlarda bana bir şeyler gösterdi, bu sebeple karşı gelmiyorum, sadece açıklıyorum. Teşekkürler yorumunuz için.Yıllık izninizin yüzde yetmisini eşinizden ayrı tatil yaparak geçirmek onunla çok az tatil yapmak demektir aslında.
Konuda herşeyi ayrı ayrı yapan bir çift iken yorumlardan sonra birden birlikte yüzlerce şey yapar hale geldiniz.
Öyleyse konunun bir maksadı da olmuyor zaten.
Kibar bir dil kullanmanız olumsuz denilebilecek tüm yorumları karşı gelmeniz gerçeğini değiştirmiyor. Çevrenize de aynı bu şekilde yapabilirsiniz.
Size de çıktığınız tatillerde bol keyifler, eğlenceler diliyorum. :) Merak etmişsiniz söyleyeyim, benim toplam 20 gün iznim var, buna bayramlar, resmi tatil vb dahil değil. Bu iznimi her zaman en az 4'e veya 5'e bölerek birer haftalık kullanıyorum, bayramlarla da birleşince hem uzuun tatiller, hem de 4-5 günlük güzel kaçamaklar oluyor. Size de tavsiye ederim :)Hepi topu kaç gün yıllık izni var ki insanların, biz yılda iki kez çıkabiliyoruz tatile. Hani şöyle yılda bi 5 6 tatile çıksak o zaman belki sıkılırız sürekli birlikte gitmekten
Teşekkür ederim, ben de size mutluluklar diliyorum. :) Evet yorumlarda bahsetmiştim, birlikte yaptığımız şeyler de var, yani birbirimizden kaçmıyoruz :) ama yalnız yapmaktan keyif aldığımız şeyler de var örneklerini yazdığım gibi, belki yalnız aktiviteleri daha çok bile olabilir. Ama bu birlikte spor yaptığımızı, özel günlerde yemeklere çıktığımızı, yürüyüşlere gittiğimizi, birlikte saatlerce dizi izlediğimizi... vb değiştirmiyor. Bunları yaparken örnek verdiğim gibi ayrı yemek yiyoruz, ayrı kahvaltı yapıyoruz, tatillerimiz farklı, .... vb vb ... Teşekkürler yorumunuz için.Öncelikle bu şekilde mutlu olmanıza sevindim. Umarım mutluluğunuz hiç bozulmaz.
Ancak benim anlamadığım bir şey var. Tüm yorumlarınızı okumadım belki başka soran da olmuştur cevap vermişsinizdir bilmiyorum.
Siz eşinizle beraber hiçbir şey yapmaktan keyif almıyor musunuz? Yani yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hiçbir şeyi ama hiçbir şeyi beraber yapmıyosunuz. İnsanların bazı zevkleri farklıdır ve bazı şeyleri ayrı ayrı yapabilirler. Ancak siz baya baya birbirinizle vakit geçirmeyi sevmiyosunuz.
Beraber vakit geçirmekten bu kadar imtina ettiğiniz, bir şeyler yapmaktan hiç keyif almadığınız bir insanla aynı evde yaşamak zor değil mi?
yok hanımefendi, çevrem insanlar hakkında doğru tespitlerime hak verir ve önsezilerime güvenirler.Ben bu başlıktan ve yapılan yorumlardan maksimum faydayı aldığıma inanıyorum, dünden daha iyi hissediyorum. Önemli olan benim için bu, buna katkı sağlayan herkese de tesekkür ediyorum karşıt fikirlerde dahil. Daha fazla kendi niyetimi açıklamayacağım, size de teşekkürler zaman ayırdığınız için.
Diliyorum günlük hayatta da insanları bu kadar yanlış anlamıyorsunuzdur. İmrenilecek, kıskanılacak bir şey yok,eğer böyle hissedenler varsa herkese aynı tercihleri yapmalarını tavsiye ederim. -ben ideali bu da demiyorum ayrıca-
Son olarak da sabaha kadar haber yok derken, bir anda evden kayboluyor ve sonra sabaha kadar haber yok değil. Gece eğlenmeye çıkıyor, kimlerle olabileceğini nereye gidebileceğini tahmin ediyorum, gecikince de eminim çok keyifli zaman geçiriyordur diye rahatlıkla uyuyorum. Umarım başına kötü bir şey de gelmez, ne diyeyim :)
Benim dışımdaki insanlar bu durumu bana sorun olarak yansıtıyordu o yüzden acaba bu bir dert de ben mi farkında değilim diye düşünerek buraya yazdım. Anladım ki, dert değilmiş :)bu bir DERT mi
ya elaleme bakma sizin evliliğine imreniyorlar kendileri gibi olsun istiyolar çoğu böle..Benim dışımdaki insanlar bu durumu bana sorun olarak yansıtıyordu o yüzden acaba bu bir dert de ben mi farkında değilim diye düşünerek buraya yazdım. Anladım ki, dert değilmiş :)
türk erkekleri genelde böyle yaptıkları için öyle dedim istisnalar elbet var ama şu bdv deki konulara da baksak yüzde doksanı ana kuzusu eşi hizmetkar itaatkar etmeye çalışan tiplerEvliliğimizde bunlar olmuyor ve ben tamamen Turk kulturuyle yetişmiş biri değilim. Boyle evliliklerde eşlerin her ikisi de çok mutluysa diyecek yorumum olmaz ama "ideal evlilik" olarak görmüyorum acikcasi bana da tuhaf geldi yorum yapacak olursam.
Turk toplumuyla alakasi yok bunun birlikte yemek yemek, haftasonu birlikte kahvalti yapmak başka kulturlerde de önemli ve bunlari yapmak arkasindan "anama hizmet et, kardesime hizmet et" demeyi gerektirmiyor.
Veya bir telefon acip nasıl gidiyor ne yapiyorsun demek "kari kismii evde oturur ne halt ediyon" demesini gerektirmiyor.
Bazi şeylerin ortasi var. Ha isteyen ucunda durur isteyen ortasinda o ayri.
Size de çıktığınız tatillerde bol keyifler, eğlenceler diliyorum. :) Merak etmişsiniz söyleyeyim, benim toplam 20 gün iznim var, buna bayramlar, resmi tatil vb dahil değil. Bu iznimi her zaman en az 4'e veya 5'e bölerek birer haftalık kullanıyorum, bayramlarla da birleşince hem uzuun tatiller, hem de 4-5 günlük güzel kaçamaklar oluyor. Size de tavsiye ederim :)
abla tüm olumsuz yorumlara pasif agresif cevap veriyorsun
Teşekkürler. Merak ettiğimden samimice bir şey soracağım, mesela gözünü açmak nasıl olmalı evlilikte ya da ilişkilerde? Sizin gözleriniz nasıl açık, öğrenmek için soruyorum.yok hanımefendi, çevrem insanlar hakkında doğru tespitlerime hak verir ve önsezilerime güvenirler.
mutlu olun herkes mutlu olsun onda gözümüz yok. sadece gözünüzü dört açın ve eşinizle aranıza bu kadar mesafe koymayın, gözlerinizi açın. hayatın gerçeklerine aykırı anlattığınız zira.
Ya ondan değil benim tanıdığım bir yabancıya çok benziyordu bazı huyları da o yüzden sordum şu toplanıp bilgisayar oynama tek tatillere gitmeye asla karışmama ve diğer şeylerBu yoruma güldüm :) evet Türk, iç anadoludan. Hayatının ergenlik döneminde 10 yıl yurt dısında yaşamış ama.
Valla yaa. Şurda oturmuş çocuk büyütmeye çalışıyoruz alt üst olmuş hayatımızla. Bi de çocuk düşünmüyolarmış. Hayır efendim herkes evlenecek ve çocuk yapacak. Kimsenin bizden mutlu olmaya hakkı yokHem çok bireyseliz, normal mi diye sormuşsunuz. Negatif yorumlar gelince de birlikte yaptığımız 100lerce sey var demişsiniz.
Ee sorun? Kime neyin ispat çabası bu
hanımefendi eşinizle aranızda bir bağ yok anlattıklarınıza göre. sadece sevin eşinizi. merak edin, onunla yaşadığınız andan keyif alın, daha fazla zaman ayırın ikinize. güçlü ve bağımsız kadın algısı bizim ülkemizde farklı algılanıyor bir erkeğe muhtaçlığı kast etmiyorum. gönül bağı kader bağı çok farklı bir şey. olayı romantize etmiyorum ama bu tamamen hisle alakalı.Teşekkürler. Merak ettiğimden samimice bir şey soracağım, mesela gözünü açmak nasıl olmalı evlilikte ya da ilişkilerde? Sizin gözleriniz nasıl açık, öğrenmek için soruyorum.
Siz gerçek olmadığını düşünebilirsiniz, bir yorumda bulunmayacağım. :)
Çevrenizdekilerin öz sezi ve yorumlarınıza güvendiğini söylediniz ama bence geliştirmelisiniz çünkü şu ana kadar bu başlıktaki istatistikleriniz inanın çok kötü. Ben takip etmeyeceğim, aklımdan bile geçirmeyi haksızlık saydığım bir hayat arkadaşı seçtim bu sebeple içim rahat.ha bu arada tatlı dilli üslubunuzla gelen eleştirileri asla kabul etmemeniz takdire şayan. zira söylemlerinizin arkasında gizli bir kuşku ve "acaba" hissi var. dediğim gibi pasif agresif tutumunuz buradan beri belli oluyor. fazla mütevazılık kibrin göstergesidir lafını bana anımsattınız unutmayın ki buradaki kimse aptal değil ve her meslekten insan burada yorum yapıyor neyin yanlış ve neyin doğru olduğunu kestirebiliyor. siz yine de benim uyarılarımı dikkate alın.
nasıl sizin dilinizde yazınca komik oldu demi ahahahahahhaha kocanı iyi takip et bakalım ne çıkacak sonunda
yazdıklarınız beni güldürdü. çünkü sizin yazdığınız şekilde yazdım. düşünün işte dışarıdan böyle görünüyorsunuz. :)Çevrenizdekilerin öz sezi ve yorumlarınıza güvendiğini söylediniz ama bence geliştirmelisiniz çünkü şu ana kadar bu başlıktaki istatistikleriniz inanın çok kötü. Ben takip etmeyeceğim, aklımdan bile geçirmeyi haksızlık saydığım bir hayat arkadaşı seçtim bu sebeple içim rahat.
Son olarak üzgünüm yazı diliniz de hayata bakışınız gibi benimkinden çok uzak. :)
Bu ne demek cidden merak ettiğim için sordumaklımdan bile geçirmeyi haksızlık saydığım bir hayat arkadaşı seçtim bu sebeple içim rahat.
Çok teşekkürler, eşimi sevmek, keyif almak... vb hiç daha önce aklıma gelmemişti iyi ki tavsiye ettiniz :))) Aramızda geçen konuşmaların bize - bu konuya bir şey katacağını düşünmüyorum. Tekrar zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkürler, size mutlu ilişkiler diliyorum, içten, kibirden uzak :))hanımefendi eşinizle aranızda bir bağ yok anlattıklarınıza göre. sadece sevin eşinizi. merak edin, onunla yaşadığınız andan keyif alın, daha fazla zaman ayırın ikinize. güçlü ve bağımsız kadın algısı bizim ülkemizde farklı algılanıyor bir erkeğe muhtaçlığı kast etmiyorum. gönül bağı kader bağı çok farklı bir şey. olayı romantize etmiyorum ama bu tamamen hisle alakalı.
ben bu mecrada insanların iç sesiyim gerçeğim. insanların söylemekten çekindiği gerçeği söyleyen kişiyim. yapacak bir şey yok. bu da sizin gerçeğiniz. mutluluklar diliyorum size. :))))Çok teşekkürler, eşimi sevmek, keyif almak... vb hiç daha önce aklıma gelmemişti iyi ki tavsiye ettiniz :))) Aramızda geçen konuşmaların bize - bu konuya bir şey katacağını düşünmüyorum. Tekrar zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkürler, size mutlu ilişkiler diliyorum, içten, kibirden uzak :))
Şöyle demek istedim, eşimi takip etmeyi (kontrol vb amacıyla) aklımdan bile geçirirsem ona haksızlık etmiş hissederim. Bu, hem ilişkiye hem ona hem de kendime güven eksikliğini gerektirir, böyle bir hissim-düşüncem yok.Bu ne demek cidden merak ettiğim için sordum