Sizce normal bir çift değil miyiz?çok bireyseliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem çok bireyseliz, normal mi diye sormuşsunuz. Negatif yorumlar gelince de birlikte yaptığımız 100lerce sey var demişsiniz.
Ee sorun? Kime neyin ispat çabası bu
Yorumunuz için teşekkürler. Kime neyi ispat etmek istiyor olabilirim ki? :) Evet, biz böyle yaşıyoruz ve normal olmadığını bir sorun olduğunu söyleyen çok kişiyle karşılaşıyorum ben de burada sizlere sordum, yorumlar sonrası da içim rahatladı. Hepsi bu :) Birlikte yaptığımız yüzlerce şey var, birlikte olmadan yaptığımız çok keyif aldığımız belki daha fazla şey var. Zaten sorum buydu. Çünkü çevremde bizim gibi bir örnek yoktu.

Teşekkür ederim, çevreme de bu şekilde yapıyordum sizin tavsiyenizle yapmaya devam ederim. Daha ilk paylaşımımda var birlikte yaptığımız şeyler de var diye yazmışım tekrar okursanız fark edersiniz. Belki fark ettiremedim ama olumsuz yorumlarda bana bir şeyler gösterdi, bu sebeple karşı gelmiyorum, sadece açıklıyorum. Teşekkürler yorumunuz için.

Hepi topu kaç gün yıllık izni var ki insanların, biz yılda iki kez çıkabiliyoruz tatile. Hani şöyle yılda bi 5 6 tatile çıksak o zaman belki sıkılırız sürekli birlikte gitmekten
Size de çıktığınız tatillerde bol keyifler, eğlenceler diliyorum. :) Merak etmişsiniz söyleyeyim, benim toplam 20 gün iznim var, buna bayramlar, resmi tatil vb dahil değil. Bu iznimi her zaman en az 4'e veya 5'e bölerek birer haftalık kullanıyorum, bayramlarla da birleşince hem uzuun tatiller, hem de 4-5 günlük güzel kaçamaklar oluyor. Size de tavsiye ederim :)

Teşekkür ederim, ben de size mutluluklar diliyorum. :) Evet yorumlarda bahsetmiştim, birlikte yaptığımız şeyler de var, yani birbirimizden kaçmıyoruz :) ama yalnız yapmaktan keyif aldığımız şeyler de var örneklerini yazdığım gibi, belki yalnız aktiviteleri daha çok bile olabilir. Ama bu birlikte spor yaptığımızı, özel günlerde yemeklere çıktığımızı, yürüyüşlere gittiğimizi, birlikte saatlerce dizi izlediğimizi... vb değiştirmiyor. Bunları yaparken örnek verdiğim gibi ayrı yemek yiyoruz, ayrı kahvaltı yapıyoruz, tatillerimiz farklı, .... vb vb ... Teşekkürler yorumunuz için.

yok hanımefendi, çevrem insanlar hakkında doğru tespitlerime hak verir ve önsezilerime güvenirler.

mutlu olun herkes mutlu olsun onda gözümüz yok. sadece gözünüzü dört açın ve eşinizle aranıza bu kadar mesafe koymayın, gözlerinizi açın. hayatın gerçeklerine aykırı anlattığınız zira.

Benim dışımdaki insanlar bu durumu bana sorun olarak yansıtıyordu o yüzden acaba bu bir dert de ben mi farkında değilim diye düşünerek buraya yazdım. Anladım ki, dert değilmiş :)
ya elaleme bakma sizin evliliğine imreniyorlar kendileri gibi olsun istiyolar çoğu böle..
BOŞVER milleti sen eşinle mutlu olun yeter ki :)

türk erkekleri genelde böyle yaptıkları için öyle dedim istisnalar elbet var ama şu bdv deki konulara da baksak yüzde doksanı ana kuzusu eşi hizmetkar itaatkar etmeye çalışan tipler

ha bu arada tatlı dilli üslubunuzla gelen eleştirileri asla kabul etmemeniz takdire şayan. zira söylemlerinizin arkasında gizli bir kuşku ve "acaba" hissi var. dediğim gibi pasif agresif tutumunuz buradan beri belli oluyor. fazla mütevazılık kibrin göstergesidir lafını bana anımsattınız unutmayın ki buradaki kimse aptal değil ve her meslekten insan burada yorum yapıyor neyin yanlış ve neyin doğru olduğunu kestirebiliyor. siz yine de benim uyarılarımı dikkate alın.

nasıl sizin dilinizde yazınca komik oldu demi ahahahahahhaha kocanı iyi takip et bakalım ne çıkacak sonunda

abla tüm olumsuz yorumlara pasif agresif cevap veriyorsun

Kibar yazıyormuş gibi yapıp aşırı agresif tepkiler veriyorsunuz bence de. Hayırlısı

Teşekkürler. Merak ettiğimden samimice bir şey soracağım, mesela gözünü açmak nasıl olmalı evlilikte ya da ilişkilerde? Sizin gözleriniz nasıl açık, öğrenmek için soruyorum.
Siz gerçek olmadığını düşünebilirsiniz, bir yorumda bulunmayacağım. :)

Bu yoruma güldüm :) evet Türk, iç anadoludan. Hayatının ergenlik döneminde 10 yıl yurt dısında yaşamış ama.
Ya ondan değil benim tanıdığım bir yabancıya çok benziyordu bazı huyları da o yüzden sordum şu toplanıp bilgisayar oynama tek tatillere gitmeye asla karışmama ve diğer şeyler

Hem çok bireyseliz, normal mi diye sormuşsunuz. Negatif yorumlar gelince de birlikte yaptığımız 100lerce sey var demişsiniz.
Ee sorun? Kime neyin ispat çabası bu
Valla yaa. Şurda oturmuş çocuk büyütmeye çalışıyoruz alt üst olmuş hayatımızla. Bi de çocuk düşünmüyolarmış. Hayır efendim herkes evlenecek ve çocuk yapacak. Kimsenin bizden mutlu olmaya hakkı yok

hanımefendi eşinizle aranızda bir bağ yok anlattıklarınıza göre. sadece sevin eşinizi. merak edin, onunla yaşadığınız andan keyif alın, daha fazla zaman ayırın ikinize. güçlü ve bağımsız kadın algısı bizim ülkemizde farklı algılanıyor bir erkeğe muhtaçlığı kast etmiyorum. gönül bağı kader bağı çok farklı bir şey. olayı romantize etmiyorum ama bu tamamen hisle alakalı.

Çevrenizdekilerin öz sezi ve yorumlarınıza güvendiğini söylediniz ama bence geliştirmelisiniz çünkü şu ana kadar bu başlıktaki istatistikleriniz inanın çok kötü. Ben takip etmeyeceğim, aklımdan bile geçirmeyi haksızlık saydığım bir hayat arkadaşı seçtim bu sebeple içim rahat.
Son olarak üzgünüm yazı diliniz de hayata bakışınız gibi benimkinden çok uzak. :)

yazdıklarınız beni güldürdü. çünkü sizin yazdığınız şekilde yazdım. düşünün işte dışarıdan böyle görünüyorsunuz. :)

Çok teşekkürler, eşimi sevmek, keyif almak... vb hiç daha önce aklıma gelmemişti iyi ki tavsiye ettiniz :))) Aramızda geçen konuşmaların bize - bu konuya bir şey katacağını düşünmüyorum. Tekrar zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkürler, size mutlu ilişkiler diliyorum, içten, kibirden uzak :))

ben bu mecrada insanların iç sesiyim gerçeğim. insanların söylemekten çekindiği gerçeği söyleyen kişiyim. yapacak bir şey yok. bu da sizin gerçeğiniz. mutluluklar diliyorum size. :))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…