Çok mantıklı, aniden nerden çıktı demek istemiş olabilirKız ailesiyle yaşıyorsa, onun için de geleyim mi sorusuna ne alaka diye cevap vermiş olabilir.
tabikide aldatiyor ve senide nişanlı olduğunu da biliyor merak etme
Bence de sıkıntı var, her şeyi geçtim kızı bu derece takip etmesi bile sıkıntılı bir durum zaten o nedenle bu kadar manyakça şeyler yaptım.nerdesin diye sorunca "evdeeeee" diye hani ne alaka minvalinde de yazmış olabilir.
Burada nişanlınız beyefendide bir sıkıntı var gibi geliyor bana, platonik takılıyor gibi sanki.
Veya takıntı derecesinde bir manyaklık da olabilir.
Aslında rahat bir tip kız gördüğüm kadarıyla. Sadece nişanlımın kızın sitesinde ne işi vardı bunu kendime açıklayamıyorum. Kızın cevabı tek başına bir şey ifade etmiyor ama tüm bunlar bir araya gelince işin içinden çıkamıyorum. Dediğiniz gibi en doğrusu nişanlımla konuşmak olacakKız nasıl bir tip? Yani instagramından az çok anlarsın attıklarından paylaştıklarından. Evde cevabını vermek bazı insanlara göre ne alaka olabilir ama bazı insanlar daha rahattır. Geçmişten birbirlerini tanıdıklarından da rahat bir şekilde evde yazmış olabilir. Bence direk sevgiline de sert bir dille. Eğer kötü bir his ve enerji alıyorsan doğrudur zaten. Kadınların hislerine güveniyorum.
İnanın öyle biri değil, aldatabilir bu konuda hiçbir erkeğe tam olarak güvenmem ama ortada bir şey yokken bir kıza takacak biri değilBence nişanlınız tek taraflı olarak kıza saplanmış kalmış. Kızın bir şey hissettiğini zannetmiyorum
Öyle yap bence de. Evlenmeyi düşündüğün biri her olayı değerlendir. İlerde üzülme.Aslında rahat bir tip kız gördüğüm kadarıyla. Sadece nişanlımın kızın sitesinde ne işi vardı bunu kendime açıklayamıyorum. Kızın cevabı tek başına bir şey ifade etmiyor ama tüm bunlar bir araya gelince işin içinden çıkamıyorum. Dediğiniz gibi en doğrusu nişanlımla konuşmak olacak
Zaten bu durum ailemden dolayı çocukluğumdan beri bir travma benim için. Bir de bu şüphe eklenince devam etmek çok zor gözüküyor. Bir yandan da o kadar zorluklar atlattık ki evlenebilmek için, uzak mesafede bir buçuk yıldır evleneceğimiz günü bekledim. Bir sürü emek, çaba, hayaller gerçekten çok zor benim için ama evlendikten sonra yaşamaktansa buna şükrederim tabi o ayrıBununla yaşamaya gerek yok,şimdi bir açıklama yapsa ikna olmak için olacak Evlilik yakın diye bazı şeyleri sümen altı edeceksiniz Zaten nisanliniz bir seyleri anlamış şimdiden olaylara bir kılıf uydurmuştur Siz ilerde hep buna takılı kalacak,her durumdan bir ima çıkaracaksınız.Kendinize bunu yapmayın
En basiti aldatma olmasada nisanliniz bu kıza ilgi duyuyor,nerde oturduğunu bile merak ediyor,"tatlı "bir eğilim içinde Belki fırsat bulsa daha fazlası olacak.
Moralim bozuk olmasına rağmen bu tabirinize o kadar güldüm ki teşekkür ederim.. yamuk erkeklerYa bu konuda benim emin olduğum şey nişanlının yamuk olması.
Henüz aldatma olmamıştır ama nişanlın bunu yapacak karakterde biri
Bunun sebebi gayet açık değil mi? Kıza ilgisi var ama kızın tutumundan emin değilim.nişanlımın kızın sitesinde ne işi vardı bunu kendime açıklayamıyorum.
Nişanlın takmış kafaya. Kız evdeyim aşkm dememiş bişe dememiş. Hesabının sende açık olduğunu bliyor mu nişanlın?Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Asıl meseleye gelecek olursak; bu kız bir hikaye paylaşmıştı, bulunduğu konutlardan yani siteden bir manzara paylaşmış şarkıyla birlikte. Nişanlımın da google hesabında gittiği konumlar gözüküyor. (Kendisi bunu bilmiyor) ve geçen haftalarda konumda bir siteyi arattığını gördüm yol tarifi için. Sitenin fotoğraflarını buldum ve kızın hikayesindeki site olduğunu gördüm. Yani kızın evi için yol tarifi almış. Bu tabiki beni çok sarstı fakat hala içten içe tesadüf olabilir mi belki başka bir şey için gitti diye de düşündüm. Sonrasında emin olmak için nişanlımın hesabından oymuş gibi kıza “nerdesin?” Yazdım. Kızın vereceği yanıttan bir şeyler anlayabilirim belki diye. (Evet çok yanlış fakat biliyorum ona sorsam en ufak bir ihtimali dahi asla kabul etmez. Bir şeyler bozulmasın diye ölümüne inkar edecek.) Kız bu mesaja cevap olarak “evde” yazdı. Bunu görünce daha da kötü oldum. Çünkü görüşmediğim alakasız biri veya geri takip dahi etmediğim liseden bir tanıdığım bana durduk yere nerdesin yazsa noldu, neden soruyorsun falan derim, bi şaşırırım. Kız direk evde yazdı. Orada sanki emin oldum. birkaç dakika sonra “geleyim mi?” yazdım ama kız bu sefer “Ne alaka”dedi. “Ne demek ne alaka?” Dedim, kız bu sefer cevap vermedi ve ben yine arafta kaldım. Mesajları da nişanlım görmeden sildim. Kızın ilk cevabıyla ikinci cevabı bende çelişki yarattı. Uzun oldu biraz ama tüm detayları aktarmak istedim. Gerçekten tüm bunlar tesadüf mü yoksa korktuğum gibi bir durum var mı nasıl anlayabilirim, bunları düşünmekten başka hiçbir şey yapamaz oldum….
Biraz daha ilerletip ne alaka olur mu gelmek istiyorum bir kere daha falan deseydiniz bariMerhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Asıl meseleye gelecek olursak; bu kız bir hikaye paylaşmıştı, bulunduğu konutlardan yani siteden bir manzara paylaşmış şarkıyla birlikte. Nişanlımın da google hesabında gittiği konumlar gözüküyor. (Kendisi bunu bilmiyor) ve geçen haftalarda konumda bir siteyi arattığını gördüm yol tarifi için. Sitenin fotoğraflarını buldum ve kızın hikayesindeki site olduğunu gördüm. Yani kızın evi için yol tarifi almış. Bu tabiki beni çok sarstı fakat hala içten içe tesadüf olabilir mi belki başka bir şey için gitti diye de düşündüm. Sonrasında emin olmak için nişanlımın hesabından oymuş gibi kıza “nerdesin?” Yazdım. Kızın vereceği yanıttan bir şeyler anlayabilirim belki diye. (Evet çok yanlış fakat biliyorum ona sorsam en ufak bir ihtimali dahi asla kabul etmez. Bir şeyler bozulmasın diye ölümüne inkar edecek.) Kız bu mesaja cevap olarak “evde” yazdı. Bunu görünce daha da kötü oldum. Çünkü görüşmediğim alakasız biri veya geri takip dahi etmediğim liseden bir tanıdığım bana durduk yere nerdesin yazsa noldu, neden soruyorsun falan derim, bi şaşırırım. Kız direk evde yazdı. Orada sanki emin oldum. birkaç dakika sonra “geleyim mi?” yazdım ama kız bu sefer “Ne alaka”dedi. “Ne demek ne alaka?” Dedim, kız bu sefer cevap vermedi ve ben yine arafta kaldım. Mesajları da nişanlım görmeden sildim. Kızın ilk cevabıyla ikinci cevabı bende çelişki yarattı. Uzun oldu biraz ama tüm detayları aktarmak istedim. Gerçekten tüm bunlar tesadüf mü yoksa korktuğum gibi bir durum var mı nasıl anlayabilirim, bunları düşünmekten başka hiçbir şey yapamaz oldum….
Evet canım aldatılıyorsun. Karşıdaki kız da nişanlınla iletişim içinde olmasa evde diye cevap vermez. Nişanlının saplantılı olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa, kız her yerden engeller. Kız da onun ilgisinden hoşlanıyor. Evleninceye kadar, nişanlın bu işi gizler. Evlendikten sonra daha rahat takılır. Senle evleniyor çünkü çıkarlarına uygunsun. Sevildiğini düşünme sakın, seven kişi bir başkasına dönüp bakmaya tenezzül bile etmez. İkinci evliliğini yapmış, tecrübeli biri olarak söylüyorum bunları. Kaç kendini kurtar, senin o güzel kalbinin kıymetini bilecek ne erkekler var.Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Harcama detaylarından bakın kızla konuşup konuşmadığına olsun bitsinMerhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Sinek küçük ama mide bulandırır. Sürekli acabalarla yasayamazsiniz. Atın yüzüğü iki üç ay ağlarsınız sonra da hayata dönersiniz. Ha böyle adam için aglanilir mi ama insan oğlu işte verdiği emeğe sevgiye ağlar.çok kötü
Henüz konuşmadım bu akşam konuşmayı planlıyorumGelisme var mi konustun mu nisanlinla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?