Sizce nişanlım beni aldatıyor mu???

Bence de sıkıntı var, her şeyi geçtim kızı bu derece takip etmesi bile sıkıntılı bir durum zaten o nedenle bu kadar manyakça şeyler yaptım.

Aslında rahat bir tip kız gördüğüm kadarıyla. Sadece nişanlımın kızın sitesinde ne işi vardı bunu kendime açıklayamıyorum. Kızın cevabı tek başına bir şey ifade etmiyor ama tüm bunlar bir araya gelince işin içinden çıkamıyorum. Dediğiniz gibi en doğrusu nişanlımla konuşmak olacak

Öyle yap bence de. Evlenmeyi düşündüğün biri her olayı değerlendir. İlerde üzülme.

Zaten bu durum ailemden dolayı çocukluğumdan beri bir travma benim için. Bir de bu şüphe eklenince devam etmek çok zor gözüküyor. Bir yandan da o kadar zorluklar atlattık ki evlenebilmek için, uzak mesafede bir buçuk yıldır evleneceğimiz günü bekledim. Bir sürü emek, çaba, hayaller gerçekten çok zor benim için ama evlendikten sonra yaşamaktansa buna şükrederim tabi o ayrı

Ayrılın. Şüpheler üstüne ilişki yürümez, evlilik hiiiççç yürümez. Adam o siteye gitmiş ya da araştırmış. Kızın haberi yoksa bile takıntı, saplantı haline getirmiş. Nişanlınız aldatmıyorsa bile bir ışık görse karşı taraftan aldatacak bir tip belli ki. Aklında da malesef o kız var gibi görünüyor. Sadece aldatmayla bitmez ilişkiler. Güvensizlik ve şüphe yüzünden de biter.

Bu İnstagram mesajlaşmasından sonra iletişim kurulmuştur nişanlın binbir özür dilemiştir daha da yakınlaştırır bu durum , kızın da ilgisini çekebilir

Nişanlın takmış kafaya. Kız evdeyim aşkm dememiş bişe dememiş. Hesabının sende açık olduğunu bliyor mu nişanlın?

Biraz daha ilerletip ne alaka olur mu gelmek istiyorum bir kere daha falan deseydiniz bari tövbe ben bir kere böyle yapmistim bir komsuydu ama benimki bir kac ima ile herseyi dökmustu ortaya . Konuya gelirsek hic normal degil hadi takibi gectim ya evin adresini aratması ne demek? Eski sevgili olabilir surekli gorustugu biri olsa sitenin adresini aratmaz evi zaten biliyor olurdu.Yani aklı hala onda size tam anlamiyla aşık değil.Kız takip etmiyor cunku sizin gormenizi istemiyor ama bir yandan direk evde demesi arada laçka bir muhabbet var gibi geldi. En iyisi tüm yaptigi seyleri ekran alıp nisanlinin yuzune vurmak bakalım ne cevap verecek ?

Evet canım aldatılıyorsun. Karşıdaki kız da nişanlınla iletişim içinde olmasa evde diye cevap vermez. Nişanlının saplantılı olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa, kız her yerden engeller. Kız da onun ilgisinden hoşlanıyor. Evleninceye kadar, nişanlın bu işi gizler. Evlendikten sonra daha rahat takılır. Senle evleniyor çünkü çıkarlarına uygunsun. Sevildiğini düşünme sakın, seven kişi bir başkasına dönüp bakmaya tenezzül bile etmez. İkinci evliliğini yapmış, tecrübeli biri olarak söylüyorum bunları. Kaç kendini kurtar, senin o güzel kalbinin kıymetini bilecek ne erkekler var.

İçinizde şüphe varsa doğrudur üzerine düşün tam emin olun ikna etsin içiniz rahat olunca evlenin acabalarla evlilik olmaz. Sanırım var bir şeyler

Son düzenleme:
Kızın o adres aklında mı o sitede oturan birileri var mı hiç acaba tanıdığınız? Nişanlınızın yanında sorabilirsiniz sanki o sitede bir arkadaşına gidecek gibi bu adresi biliyormusun götürür müsün ya da nasıl kolay giderim deseniz o an yüz ifadesine bakarsınız. Diyelim mi misal Yarın gideceğiniz zaman da diyelim işi çıkmış iptal oldu deseniz

Harcama detaylarından bakın kızla konuşup konuşmadığına olsun bitsin Silse bile gün gibi ortada inkar da edemez

Sinek küçük ama mide bulandırır. Sürekli acabalarla yasayamazsiniz. Atın yüzüğü iki üç ay ağlarsınız sonra da hayata dönersiniz. Ha böyle adam için aglanilir mi ama insan oğlu işte verdiği emeğe sevgiye ağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…