- 21 Kasım 2024
- 187
- 98
- 13
Kızlar selam.Kendi yaşadığım şehir bir avukatımız var fakat şu an muhattap olduğumuz dava başka şehirde olduğu için oradan bir avukat tuttum.Avukatımız asla ilgilenmiyor.Savunma dahi yazmadı ilk ifadenizi aynen tekrar edin vs dedi resmen başından attı.Olabilir demek ki yazmaya gerek yok dedim çok takılmadım ama asla mesajlarıma cevap alamıyorum.Adliyeden dosya alınacak avukatım var sonuçta benim takip etmeme gerek yok diye düşünüyorum ama tüm bu süreci ben uyaptan vs takip ederek avukatı bilgilendiriyorum resmen.Aşırı ilgisiz,burda olan mahkemeye girdik kendisi biliyor gününü saatini ne yaptınız gittiniz mi ya da bir önce ki gün yarın mahkemeniz var vs diye bilgilendirmedi.Kamera kaydının alınması gerekiyor almış açamam bilgisayar bozuk diyor gönderin burada mühendis arkadaşlarım var ben açtırayım diyorum onu da göndermiyor.Tek ilgisi bir sonra ki mahkemede nakit şu kadar verirseniz yardımcı olurum,düşündünüz mü onu da bana mı vereceksiniz felan.ücretinin büyük bir kısmını ödedik.Yani hani ters bir şey de söylemek istemiyorum çekilir diye.Aşırı sinirimi bozmaya başladı bu durum normal mi yaptığı ya da benim ücretimi alıp başka avukatla devam etme gibi bir seçeneğim olur mu sizce?