Telefonuna bakma imkanım yok şu an çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruzHarcama detaylarından bakın kızla konuşup konuşmadığına olsun bitsin Silse bile gün gibi ortada inkar da edemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonuna bakma imkanım yok şu an çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruzHarcama detaylarından bakın kızla konuşup konuşmadığına olsun bitsin Silse bile gün gibi ortada inkar da edemez
Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama o siteyi soracağım dediğiniz gibi, yakın arkadaşlarının hepsini tanıyorum bildiğim kadarıyla kimse o muhitte oturmuyor, eğer birinin yaşadığını iddia ederse ispatlamasını isteyeceğimKızın o adres aklında mı o sitede oturan birileri var mı hiç acaba tanıdığınız? Nişanlınızın yanında sorabilirsiniz sanki o sitede bir arkadaşına gidecek gibi bu adresi biliyormusun götürür müsün ya da nasıl kolay giderim deseniz o an yüz ifadesine bakarsınız. Diyelim mi misal Yarın gideceğiniz zaman da diyelim işi çıkmış iptal oldu deseniz
O zaman açık açık konuşacaksin.Amaa ben olsam sürpriz yapar yanına giderdimTelefonuna bakma imkanım yok şu an çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz
Tamam haber ver.Henüz konuşmadım bu akşam konuşmayı planlıyorum
Merakla bekliyoruz. Umarım bitirme konuşman olur, çünkü açıklama beklersen, mutlaka inkar edecek, yalan söyleyecek ve gönlünü almaya çalışacak. Seni kaybetmek istemez çünkü diğer kız kesin değil. Öbür kızın cepte olduğunu bilse, hiç gözünün yaşına bakmaz.Henüz konuşmadım bu akşam konuşmayı planlıyorum
inkar edecek farkli bir yol deneFarklı şehirlerde yaşıyoruz ama o siteyi soracağım dediğiniz gibi, yakın arkadaşlarının hepsini tanıyorum bildiğim kadarıyla kimse o muhitte oturmuyor, eğer birinin yaşadığını iddia ederse ispatlamasını isteyeceğim
Yüz yüze konuşabilseniz daha iyi, uzaktan çok iyi yalan söyler. Sakin kalmanız lazım aslında.Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama o siteyi soracağım dediğiniz gibi, yakın arkadaşlarının hepsini tanıyorum bildiğim kadarıyla kimse o muhitte oturmuyor, eğer birinin yaşadığını iddia ederse ispatlamasını isteyeceğim
Bana da bu mantıklı geldi başta tek taraflı saplantı diye düşündüm ama bu da olabilirKız ailesiyle yaşıyorsa, onun için de geleyim mi sorusuna ne alaka diye cevap vermiş olabilir.
Her şey normal gibi buluştuğunuzda artık evlere dağılmaya yakın neler çevirdiğini biliyorum diyip sadece yüzüğü çıkarıp eline verin. Açıklama yapmasını beklemeyin o da kendi içinde neyi ne kadar biliyor diye sorgulasın. Tabi emin olunca yapın bunu kahrolsun pislik.Evet bunu yapacağım galiba çünkü sorarsam bir şeyler kurgulama ve geçiştirme ihtimali çok yüksek. Aldatan her erkek bunu yapar
Mesajla konuşma o zaman. Görüntülü ara. Beden dili asla yalan söylemez.Telefonuna bakma imkanım yok şu an çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz
Ben de öyle düşünüyorum. Takipleşmiyorlar mesaj istek kutusuna düşecek. Kız bunu ne kadar sonra görecek de ne kadar sonra cevaplayacak da. Ama hemen görmüş hemen cevaplamış. Şüpheli.Kız belki de ailesiyle yaşadığı için "ne alaka" demiştir. Belli ki iletişimleri var fakat kızın evinde buluşmuyorlar.
Bu cevabı verdiğiniz yorum işe yaramayacaktır, iletişimdelerse kızla konuşmadığını zaten biliyor olacak nişanlınız. Kızla konuştum herşeyi biliyorum tarzı bir konuşma, işin sonunda sizin takıntılı, paranoyak vs oluşunuzla noktalanacaktır. Onun yerine şu gün, saatte şurada ne işin vardı, kimin yanına gittin tarzi bir giriş daha faydalı olabilir. Jest mimikleri, ık mık , kem küm edişi vs, adamı tanıyorsunuz sonuçta...Evet bunu yapacağım galiba çünkü sorarsam bir şeyler kurgulama ve geçiştirme ihtimali çok yüksek. Aldatan her erkek bunu yapar
Böyle bir şeyi yüzyüzeyken yapmanız, sormanız gerekiyor ki yüzünü, jest mimiklerini görebilesiniz. Çok mu zor bir arkadaşına haber verip burda yaşıyorum dedirtmek?Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama o siteyi soracağım dediğiniz gibi, yakın arkadaşlarının hepsini tanıyorum bildiğim kadarıyla kimse o muhitte oturmuyor, eğer birinin yaşadığını iddia ederse ispatlamasını isteyeceğim