Sizce nişanlım beni aldatıyor mu???

Maili sende açıksa bazen zaman çizelgesi şeklinde mail yolluyor Google. O ay nerelere gittiğini vs. Bir incele, benimki öyle. İzinle ilgili bir meseledir, o tür bir mesaj varsa nerelere gittiğini görebilirsin

Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama o siteyi soracağım dediğiniz gibi, yakın arkadaşlarının hepsini tanıyorum bildiğim kadarıyla kimse o muhitte oturmuyor, eğer birinin yaşadığını iddia ederse ispatlamasını isteyeceğim

Henüz konuşmadım bu akşam konuşmayı planlıyorum
Merakla bekliyoruz. Umarım bitirme konuşman olur, çünkü açıklama beklersen, mutlaka inkar edecek, yalan söyleyecek ve gönlünü almaya çalışacak. Seni kaybetmek istemez çünkü diğer kız kesin değil. Öbür kızın cepte olduğunu bilse, hiç gözünün yaşına bakmaz.

Hesabın sende açık olduğunu nişanlın biliyor mu? Biliyorsa zaten instagramdan iletişim kurmuyordur. Kızın evinin adresini aratması garip geldi. İletişimde olmadığım biri nerdesin dese soru işareti atarım ne alaka derim. Bir gariplik var ama çözemedim inşallah aldatma yoktur ortada.
Erkekler ne kadar sorunlu yaratıklar ya eger böyle bişey varsa niye nişanlısını aldatır insan ya kimi istiyorsa onunla olsun sanki mecbur mu evlenmeye. Umarım Üzülmeden çözersimiz durumu

Yüz yüze konuşabilseniz daha iyi, uzaktan çok iyi yalan söyler. Sakin kalmanız lazım aslında.

Bir de kesin bitir,aldatıyor,umarım son konuşman Olur sözlerine katılmıyorum belki çok farklı bir durum var aldatma yoktur hemen silip atmak doğru değil heleki düğüne bu kadar az kalmışken.
Size ilgisi nasıl, gelip gitme sıklığınız nasıl yüz yüze konuşsanız mimiklerinden anlarsınız.

Çok güvendiğin yakın bir arkadaşı varsa ona sorabilirsin durumu.

İnşallah kötü bişey çıkmaz altından ama böyle bir durum varsa evlenme bir kere yapan yine yapar

Kimse iletişimi olmayan birine evdeyim demez.
Zaten miden de bulanmış nisan ataması evlenip şüphe içinde yaşayıp aldatıldığını anlayıp ayrılmaktan çok daha kolay

Sadece adresi aratmış mi yoksa o ki unda bulunmuş mu?
Aratti ise hangi site diye merak etmiş olabilir.
Google haritalarda zaman cizelgesi kısmında orada kaç saat vb durduğu da görünüyor.
Amaaaaa...
Nişanlım hiç masum değil ve alenen kıza zaafı var.
Sen bir erkeği yakın markaja alsan, storylerine baksan,sadece ionunkilere baksan,evini bulmaya çalışsan sana güvenir miydi?

Evet bunu yapacağım galiba çünkü sorarsam bir şeyler kurgulama ve geçiştirme ihtimali çok yüksek. Aldatan her erkek bunu yapar
Her şey normal gibi buluştuğunuzda artık evlere dağılmaya yakın neler çevirdiğini biliyorum diyip sadece yüzüğü çıkarıp eline verin. Açıklama yapmasını beklemeyin o da kendi içinde neyi ne kadar biliyor diye sorgulasın. Tabi emin olunca yapın bunu kahrolsun pislik.

Kız belki de ailesiyle yaşadığı için "ne alaka" demiştir. Belli ki iletişimleri var fakat kızın evinde buluşmuyorlar.
Ben de öyle düşünüyorum. Takipleşmiyorlar mesaj istek kutusuna düşecek. Kız bunu ne kadar sonra görecek de ne kadar sonra cevaplayacak da. Ama hemen görmüş hemen cevaplamış. Şüpheli.

Nisanliniza sorun, Aklıma düştü, böyle oldu . Açıklama bekliyorum diye. Bir şey yoksa , empati yapmasını isteyin. O da yerinizde olsa aynı şeyi yapardı.

Evet bunu yapacağım galiba çünkü sorarsam bir şeyler kurgulama ve geçiştirme ihtimali çok yüksek. Aldatan her erkek bunu yapar
Bu cevabı verdiğiniz yorum işe yaramayacaktır, iletişimdelerse kızla konuşmadığını zaten biliyor olacak nişanlınız. Kızla konuştum herşeyi biliyorum tarzı bir konuşma, işin sonunda sizin takıntılı, paranoyak vs oluşunuzla noktalanacaktır. Onun yerine şu gün, saatte şurada ne işin vardı, kimin yanına gittin tarzi bir giriş daha faydalı olabilir. Jest mimikleri, ık mık , kem küm edişi vs, adamı tanıyorsunuz sonuçta...

Ama en başta sizde güvensizlik yaratan adamla nişanlı kalmamak, evlenmemek gerekir. Hele hele beni aldatıyor mu diye soru sorduran adamla... Asla ..

Böyle bir şeyi yüzyüzeyken yapmanız, sormanız gerekiyor ki yüzünü, jest mimiklerini görebilesiniz. Çok mu zor bir arkadaşına haber verip burda yaşıyorum dedirtmek?

Bir de üye arkadaşlar haklı olarak kızın verdiği cevaplardan birşeyler çıkarmaya çalışıyor. Bende çıkardım ama kimsenin aklına bir şeyler sokmak değil niyetim.

Nişanlınız sizi aldatıyor diyelim, kızda ailesiyle yada ev arkadaşıyla yaşıyor olsun. Kız ev boş gel dedi, konum attı, nişanlı gitti. Sonrasinda siz nerdesin dediginde evde, geleyim mi dediğinizde ne alaka, ben ev uygun dedim mi, gel dedim mi manasında sanki mantıklı oluyor konuşmalar.

Netice de iletişim varsa nişanlınız sizin mesajlardan haberdar, çoktan cevapları hazırladı. O yüzden yüzyüze konunun açılması önemli bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…