Sizce nişanlım beni aldatıyor mu???

+++++++=
+++++++

Nisanlinizin hesabi neden sizde acik? Nisanlinizin bundan haberi varsa cok garip, yoksa cok ayip.
Eger aklinizda guvensizlik aldatma ihtimali aklinizdan geciyorsa bence boyle birisiyle evlilige gitmeyin derim, neden boyle hissettiginizi dusunun. Verilerle ilgili, kizin adresini aratmasi ilginc bir detay. Ama kizin cevaplari bana cok normal geldi, bana da birisi sorsa evdeyim disardayim vb dedim.
Bu durum ortaya cikinca nisanliniz nasil davranacak sizde?
Icinizde bir guvensizlik varsa bunu neden nisanliniza sormuyorsunuz?
Sorularim bu kadar.

yok artik 3 maymunu oynamadığı için üyeye mi kızıyorsunuz

Belliki Instagramdan kendini takip ettirmiyorsa fotolarinizi görmesin diye bence nisanliniz bence baya kurnaz nisanliniz kıza takmış kafayı gibi duruyor bu kadar guvenmediginiz biriyle bir ömür yaşamaya hazır mısınız bunu sorgulamanız gerek bence

Aralarında özel bisey olmamış demek ki ne alaka dediğine göre ama aralarında senin bilmediğin Bi takım konuşmalar olduğu kesin .. kadınlar hisseder çok doğru ve zeki kızsın anlamışsın neyin ne olduğunu nişanlın seni şuan aldatmiyosa bile ki bu raddeye gelmek bile benim için Bi aldatış potansiyel var yani anladın mı ben zaten bu sosyal medyayı anlamıyorum ne çıkıyorsa ilişkileri bozan oradan cikiyo biz bayan olarak hiç Mi arkamızı dönmeyelim bu erkeklere ben anlam veremiyorum sana kalmış bisey eğer nisanlina güveniyorsan gözlem yapmaya devam et evleneceksin sen bu adamla Bi ömür diyosan ki yapmaz devam yoksa iyi düşün uzak ilişki olsun ne olursa olsun seven adamın gözü o sitenin adresini bile aratmaz gooogleden aklından geçirmesi bile Bi aldatıstr

Yanlis sekilde sormussun keske daha net cevap alabilcegin bisey dusunseydin ama o an panikledin sanirim. Kizin cevabi cok bisey ifade etmiyo evde olmayipta evde de yazmis olabilir tamamen oylesine. Ilginc olan erkek arkadasinin kizi biraz fazla kafaya takmis olmasi takibe devam et bence eger bisey varsa ortaya cikacaktir umarim yoktur.

Şüphe varsa boşa değildir. Kimse kimseden durduk yere suphelenmez

Nişanlınız hesabınıza baktığını biliyordur.
Neden instagramdan yazsın ki?
Eğer böyle bişey varsa kız şüphelenebilir neden burdan yazdı diye.
Evde dedikten sonra sizin 2. Attığınız mesaja ne kadar sürede cevap verdi?

Bana da 10 yıldır görüşmediğim lise arkadaşım durup dururken nerdesin dese eskiden bir tanısiklik vardır aynı sınıflarda okumusuzdur ama cocugu pek takmiyodum diyelim bi şaşırıp evde derim acaba bi hikayemi mi soruyo noluyo diye anlamam. Ama evde derim. Saskinlikla ve biraz ne mana bu soruyosun anlaminda derim. Ama geleyim mi deyince terslerim. Bence kızda bisi yok iletişim de yok pek. Belki arada iki üç kere laf atmıştır nisanliniz hikayesine ordan olmuştur muhabbet kızda ondan evde demistir. Ama kız ilgisiz belli nisanliniz platonik takılıyor kiza

İnstagm arama kısmında hiç kızı aratmış mı özellikle. Hani olur ya arama kısmjnda sürekli baktıgın kişiler en ustte veya arama listesinde cıkar... bide telefonları varmı birbirlerinde? Mesela sen ona yazınca nişanlına telden ulasıp ne alaka bana boyle mesj yazıon diye haberlesmiş örgtlesmiş olabilrler mi.umarım numarası yoktur yani. Cunku bazı kısımlar suphemuyandırıcı. Ama eski liseden ark olsa kızn oturdugu siteyi niye merak edip aratsın gitme planlrı falan yapılmıs olablr

Konu sahibi ne yaptın konuştun mu

Nişanlın gizliden takip etmese kızı, konumu google a yazmasına gerek olmazdı. Kız konum atardı bu da giderdi. Niye kendi imkanlarıyla baksın ki

evde yazması bence iletişim kurduklarını gösterir çünkü hiç konuşmamıış olsalardı kızın mesaj istek kısmına düşer ve hemen farketmez isteği kabul edip yazması gerekir öncesinden konuşma olmuş yani bence bu kesin . Tek taraflı değil bence kızda yazıyor bu çocuğa, ama kız alayında yada dalgasında ilgi duymuyor

Bir gelişeme var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…