- 23 Ağustos 2012
- 49.951
- 1
- 231.924
- 798
Ayrılın. Şüpheler üstüne ilişki yürümez, evlilik hiiiççç yürümez. Adam o siteye gitmiş ya da araştırmış. Kızın haberi yoksa bile takıntı, saplantı haline getirmiş. Nişanlınız aldatmıyorsa bile bir ışık görse karşı taraftan aldatacak bir tip belli ki. Aklında da malesef o kız var gibi görünüyor. Sadece aldatmayla bitmez ilişkiler. Güvensizlik ve şüphe yüzünden de biter.
Nisanlinizin hesabi neden sizde acik? Nisanlinizin bundan haberi varsa cok garip, yoksa cok ayip.Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Asıl meseleye gelecek olursak; bu kız bir hikaye paylaşmıştı, bulunduğu konutlardan yani siteden bir manzara paylaşmış şarkıyla birlikte. Nişanlımın da google hesabında gittiği konumlar gözüküyor. (Kendisi bunu bilmiyor) ve geçen haftalarda konumda bir siteyi arattığını gördüm yol tarifi için. Sitenin fotoğraflarını buldum ve kızın hikayesindeki site olduğunu gördüm. Yani kızın evi için yol tarifi almış. Bu tabiki beni çok sarstı fakat hala içten içe tesadüf olabilir mi belki başka bir şey için gitti diye de düşündüm. Sonrasında emin olmak için nişanlımın hesabından oymuş gibi kıza “nerdesin?” Yazdım. Kızın vereceği yanıttan bir şeyler anlayabilirim belki diye. (Evet çok yanlış fakat biliyorum ona sorsam en ufak bir ihtimali dahi asla kabul etmez. Bir şeyler bozulmasın diye ölümüne inkar edecek.) Kız bu mesaja cevap olarak “evde” yazdı. Bunu görünce daha da kötü oldum. Çünkü görüşmediğim alakasız biri veya geri takip dahi etmediğim liseden bir tanıdığım bana durduk yere nerdesin yazsa noldu, neden soruyorsun falan derim, bi şaşırırım. Kız direk evde yazdı. Orada sanki emin oldum. birkaç dakika sonra “geleyim mi?” yazdım ama kız bu sefer “Ne alaka”dedi. “Ne demek ne alaka?” Dedim, kız bu sefer cevap vermedi ve ben yine arafta kaldım. Mesajları da nişanlım görmeden sildim. Kızın ilk cevabıyla ikinci cevabı bende çelişki yarattı. Uzun oldu biraz ama tüm detayları aktarmak istedim. Gerçekten tüm bunlar tesadüf mü yoksa korktuğum gibi bir durum var mı nasıl anlayabilirim, bunları düşünmekten başka hiçbir şey yapamaz oldum….
yok artik 3 maymunu oynamadığı için üyeye mi kızıyorsunuzNisanlinizin hesabi neden sizde acik? Nisanlinizin bundan haberi varsa cok garip, yoksa cok ayip.
Eger aklinizda guvensizlik aldatma ihtimali aklinizdan geciyorsa bence boyle birisiyle evlilige gitmeyin derim, neden boyle hissettiginizi dusunun. Verilerle ilgili, kizin adresini aratmasi ilginc bir detay. Ama kizin cevaplari bana cok normal geldi, bana da birisi sorsa evdeyim disardayim vb dedim.
Bu durum ortaya cikinca nisanliniz nasil davranacak sizde?
Icinizde bir guvensizlik varsa bunu neden nisanliniza sormuyorsunuz?
Sorularim bu kadar.
Kizmiyorum soru soruyorum.yok artik 3 maymunu oynamadığı için üyeye mi kızıyorsunuz
neden şifresi sizde diyorsunuz gayet dogalKizmiyorum soru soruyorum.
3 maymunla ne ilgisi var? Ben bilsin ama sussun demiyorum
Bence hic dogal bir sey degil.neden şifresi sizde diyorsunuz gayet dogal
Belliki Instagramdan kendini takip ettirmiyorsa fotolarinizi görmesin diye bence nisanliniz bence baya kurnaz nisanliniz kıza takmış kafayı gibi duruyor bu kadar guvenmediginiz biriyle bir ömür yaşamaya hazır mısınız bunu sorgulamanız gerek benceMerhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Asıl meseleye gelecek olursak; bu kız bir hikaye paylaşmıştı, bulunduğu konutlardan yani siteden bir manzara paylaşmış şarkıyla birlikte. Nişanlımın da google hesabında gittiği konumlar gözüküyor. (Kendisi bunu bilmiyor) ve geçen haftalarda konumda bir siteyi arattığını gördüm yol tarifi için. Sitenin fotoğraflarını buldum ve kızın hikayesindeki site olduğunu gördüm. Yani kızın evi için yol tarifi almış. Bu tabiki beni çok sarstı fakat hala içten içe tesadüf olabilir mi belki başka bir şey için gitti diye de düşündüm. Sonrasında emin olmak için nişanlımın hesabından oymuş gibi kıza “nerdesin?” Yazdım. Kızın vereceği yanıttan bir şeyler anlayabilirim belki diye. (Evet çok yanlış fakat biliyorum ona sorsam en ufak bir ihtimali dahi asla kabul etmez. Bir şeyler bozulmasın diye ölümüne inkar edecek.) Kız bu mesaja cevap olarak “evde” yazdı. Bunu görünce daha da kötü oldum. Çünkü görüşmediğim alakasız biri veya geri takip dahi etmediğim liseden bir tanıdığım bana durduk yere nerdesin yazsa noldu, neden soruyorsun falan derim, bi şaşırırım. Kız direk evde yazdı. Orada sanki emin oldum. birkaç dakika sonra “geleyim mi?” yazdım ama kız bu sefer “Ne alaka”dedi. “Ne demek ne alaka?” Dedim, kız bu sefer cevap vermedi ve ben yine arafta kaldım. Mesajları da nişanlım görmeden sildim. Kızın ilk cevabıyla ikinci cevabı bende çelişki yarattı. Uzun oldu biraz ama tüm detayları aktarmak istedim. Gerçekten tüm bunlar tesadüf mü yoksa korktuğum gibi bir durum var mı nasıl anlayabilirim, bunları düşünmekten başka hiçbir şey yapamaz oldum….
Aralarında özel bisey olmamış demek ki ne alaka dediğine göre ama aralarında senin bilmediğin Bi takım konuşmalar olduğu kesin .. kadınlar hisseder çok doğru ve zeki kızsın anlamışsın neyin ne olduğunu nişanlın seni şuan aldatmiyosa bile ki bu raddeye gelmek bile benim için Bi aldatış potansiyel var yani anladın mı ben zaten bu sosyal medyayı anlamıyorum ne çıkıyorsa ilişkileri bozan oradan cikiyo biz bayan olarak hiç Mi arkamızı dönmeyelim bu erkeklere ben anlam veremiyorum sana kalmış bisey eğer nisanlina güveniyorsan gözlem yapmaya devam et evleneceksin sen bu adamla Bi ömür diyosan ki yapmaz devam yoksa iyi düşün uzak ilişki olsun ne olursa olsun seven adamın gözü o sitenin adresini bile aratmaz gooogleden aklından geçirmesi bile Bi aldatıstrMerhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Yanlis sekilde sormussun keske daha net cevap alabilcegin bisey dusunseydin ama o an panikledin sanirim. Kizin cevabi cok bisey ifade etmiyo evde olmayipta evde de yazmis olabilir tamamen oylesine. Ilginc olan erkek arkadasinin kizi biraz fazla kafaya takmis olmasi takibe devam et bence eger bisey varsa ortaya cikacaktir umarim yoktur.Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Hala sanki diyorOrada sanki emin oldum
Bir gelişeme var mı ?Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?