kocana söyle beni arasın karımla ilişkisi varmış

yorgunanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
97
56
18
30
Dün bir numara vatsaptan mesaj atmış . Yenge diye. Sonra aradım kimsiniz kocana söyle beni arasın karımla ilişkisi varmış diye kimsiniz dedikçe söylemedi. Aradan bir saat geçti 3 sene önce ayrıldığım eşim mesaj atmış dolandırıcılardan gelen mesajlara inanmayin numaramı ele geçirmişler felan sonra bu durumu söyledim polise verdim zaten dedi. Başka kız numarası da aramış ama ben geri aramadım. Tuhaf geldi benim numaram ne alaka

Dün bir numara vatsaptan mesaj atmış . Yenge diye. Sonra aradım kimsiniz kocana söyle beni arasın karımla ilişkisi varmış diye kimsiniz dedikçe söylemedi. Aradan bir saat geçti 3 sene önce ayrıldığım eşim mesaj atmış dolandırıcılardan gelen mesajlara inanmayin numaramı ele geçirmişler felan sonra bu durumu söyledim polise verdim zaten dedi. Başka kız numarası da aramış ama ben geri aramadım. Tuhaf geldi benim numaram ne alaka
Su an evli degilsiniz galiba? Eski esinizin yeni sevgilisinin kocasi mi aramis yani?

Hayır evli değiliz . Arayan adam öyle diyor eski eşim de dolandırıcı onlar diye mesaj atmış
Eski wsiniz esimle oynasiyor lutfen beni arasin yenge temali bir konusma uzerinden nasil dolandirilacakmissiniz, ya dolandirici bir garip ya da dolandirici oldugunu iddia eden eski esiniz.

Ben oyumu yalan soyleyen eski esten yana kullaniyor ve size arayan numarayi engellemenizi oneriyorum.

Eski wsiniz esimle oynasiyor lutfen beni arasin yenge temali bir konusma uzerinden nasil dolandirilacakmissiniz, ya dolandirici bir garip ya da dolandirici oldugunu iddia eden eski esiniz.

Ben oyumu yalan soyleyen eski esten yana kullaniyor ve size arayan numarayi engellemenizi oneriyorum.
Evli olsalar tmmda evli değiller bence ugrasmasin engellesin

Eski eş evli kadınla birlikte, yakalanmış belli ki, diğer adam da eski eşin çevresine bunu yazıp rezil etmiş, eski este pacayi kurtarmak için yalan sıkmış, engelle, cevapta verme, didikleme, boşver :KK51:

Yenge diye atılan mesaja karşılık arama yapmanıza bile gerek yokmuş bence. Derdi olan direkt arar.
Bu meseleden nasıl dolandırıcılık çıkabilir bilemedim ama engelleyin numarayı, mesaj aran olursa da dönmeyin.

Yenge diye atılan mesaja karşılık arama yapmanıza bile gerek yokmuş bence. Derdi olan direkt arar.
Bu meseleden nasıl dolandırıcılık çıkabilir bilemedim ama engelleyin numarayı, mesaj aran olursa da dönmeyin.
Ben bir bayan diye bekliyordum çünkü resim vs yok heralde akraba diye düşündüm. Çünkü çocuğum var babasıyla görüşüyor sürekli aklıma eski eşim gelmedi. Zaten aldatma sebebiyle boşandık ne yapıyorsa yapsın ama numaramı nerden buldu bu tuhaf

Ben bir bayan diye bekliyordum çünkü resim vs yok heralde akraba diye düşündüm. Çünkü çocuğum var babasıyla görüşüyor sürekli aklıma eski eşim gelmedi. Zaten aldatma sebebiyle boşandık ne yapıyorsa yapsın ama numaramı nerden buldu bu tuhaf
Karisinin telefonundan?

siyah_puding siyah_puding ay bencede engellesin

Kesinlikle katılıyorum. Zaten aldatma nedeniyle boşanmışlar adam yoluna aynen devam demekki...

Aldatma sebebiyle boşandıysanız bu dolandırılma işi falan değildir. Ne tür pisliklere bulaştıysa artık eski eşiniz. Siz engelleyin kendi belasını bulur gibi duruyor. Numarayı da karısından falan bulmuş olabilir, o yakalanma korkusuyla ne yalanlar söylendi kim bilir.

Eski eşinizden ayrılmakla ne kadar doğru bir karar vermiş olduğunuz ispatlanmış 😉 evladınızla birlikte huzurlu, sağlıklı, mutlu bir ömrünüz olsun inşallah 💐🧿🙋🏻‍♀️

Back
X