Sizce nişanlım beni aldatıyor mu???

fehuvenus

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
21
-2
6
29
Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.

Asıl meseleye gelecek olursak; bu kız bir hikaye paylaşmıştı, bulunduğu konutlardan yani siteden bir manzara paylaşmış şarkıyla birlikte. Nişanlımın da google hesabında gittiği konumlar gözüküyor. (Kendisi bunu bilmiyor) ve geçen haftalarda konumda bir siteyi arattığını gördüm yol tarifi için. Sitenin fotoğraflarını buldum ve kızın hikayesindeki site olduğunu gördüm. Yani kızın evi için yol tarifi almış. Bu tabiki beni çok sarstı fakat hala içten içe tesadüf olabilir mi belki başka bir şey için gitti diye de düşündüm. Sonrasında emin olmak için nişanlımın hesabından oymuş gibi kıza “nerdesin?” Yazdım. Kızın vereceği yanıttan bir şeyler anlayabilirim belki diye. (Evet çok yanlış fakat biliyorum ona sorsam en ufak bir ihtimali dahi asla kabul etmez. Bir şeyler bozulmasın diye ölümüne inkar edecek.) Kız bu mesaja cevap olarak “evde” yazdı. Bunu görünce daha da kötü oldum. Çünkü görüşmediğim alakasız biri veya geri takip dahi etmediğim liseden bir tanıdığım bana durduk yere nerdesin yazsa noldu, neden soruyorsun falan derim, bi şaşırırım. Kız direk evde yazdı. Orada sanki emin oldum. birkaç dakika sonra “geleyim mi?” yazdım ama kız bu sefer “Ne alaka”dedi. “Ne demek ne alaka?” Dedim, kız bu sefer cevap vermedi ve ben yine arafta kaldım. Mesajları da nişanlım görmeden sildim. Kızın ilk cevabıyla ikinci cevabı bende çelişki yarattı. Uzun oldu biraz ama tüm detayları aktarmak istedim. Gerçekten tüm bunlar tesadüf mü yoksa korktuğum gibi bir durum var mı nasıl anlayabilirim, bunları düşünmekten başka hiçbir şey yapamaz oldum….

Ben bu işe sinir oldum. Sanki var bi bit yeniği. Yazmışsın o kadar, geçen gün güzel vakit geçirdik yazsaydın bakalım ne diyecekti. Hesabı da herkese açık yap bence. Varsa bir şey dökülür ortaya.

Son düzenleme:
Kızın hicbiseyden haberi olmayabilir nişanlın saplantı yapmış gibi geldi gizli gizli takipmi ediyo napiyo kızı aklıma bu geldi benim..bu şüphe ile evlenemezdim ben olsam nişanlın dan hesap sor mantıklı bi açıklama yaparsa devam et ilişkiye ama kıza bi mesaj daha at özledim felan gibisinden ne diycek bakalim kararını ona göre verirsin

Bu kadar yakından takip etmesi, yaşadığı siteye gitmesi falan bana hiç normal gelmedi ayrıca verilen "evde" cevabı da. Bu kadarına bile gösterdiğiniz anlayış fazla bence, lisede tanışıyorlarsa eski sevgili falan olma ihtimalleri olabilir.

Bende ilk başta nişanlınız saplantılı diye düşündüm. Ama evde cevabını görünce fikrim değişti. İletişimde oldukları çok bariz, mesajları silmişsiniz ama neden geleyim dedin diye filan nisanliniza telefondan sormuş olabilir. Yani bildiğinizi biliyordur nişanlınız ona göre davranın derim

Bununla yaşamaya gerek yok,şimdi bir açıklama yapsa ikna olmak için olacak Evlilik yakın diye bazı şeyleri sümen altı edeceksiniz Zaten nisanliniz bir seyleri anlamış şimdiden olaylara bir kılıf uydurmuştur Siz ilerde hep buna takılı kalacak,her durumdan bir ima çıkaracaksınız.Kendinize bunu yapmayın
En basiti aldatma olmasada nisanliniz bu kıza ilgi duyuyor,nerde oturduğunu bile merak ediyor,"tatlı "bir eğilim içinde Belki fırsat bulsa daha fazlası olacak.

Eski sevgili veya f.ckbuddy olma ihtimalleri çok yüksek. Siz kıza yazınca sorgusuz sualsiz evde demesi buna işaret bence. Ayrıca sonra ne alaka deme sebebi nişanlınızı aramış ve onun yazmadığını düşünmüş olabilir. Peki nişanlınız size bu mesajlarla ilgili bir imada bulundu mu?? Bence açık açık sorun bu şüphe ile evlenmeyin

Kız nasıl bir tip? Yani instagramından az çok anlarsın attıklarından paylaştıklarından. Evde cevabını vermek bazı insanlara göre ne alaka olabilir ama bazı insanlar daha rahattır. Geçmişten birbirlerini tanıdıklarından da rahat bir şekilde evde yazmış olabilir. Bence direk sevgiline de sert bir dille. Eğer kötü bir his ve enerji alıyorsan doğrudur zaten. Kadınların hislerine güveniyorum.

Evde yanıtı bir şekilde iletişim olduğunu gosteriyor. Eski sevgili gibi olabilir. Nisanliniza sormak yerine direk biliyorum kızla konuştum deseniz?

Ben okuyunca aralarında bir şey olduğunu düşündüm direk ama ilk mesaj sonrası nişanlınız ile iletişim kurmuş bence ikinci mesajı ters cevaplayıp sonra hiç cevap vermemesi de bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…