Sizce nişanlım beni aldatıyor mu???

İçime şüphe düşüren erkek olsun istemezdim hayatımda. Hesabın açık olması, konum takibi yapmak cidden kafayı yersin bu kaçıncı seviye. Belki güven duymadığınız bi nişanlınız var bu durumda evlenmemek daha mantıklı olur.
Ve öyle bi durum ki.. Kızla arasında bir şey varsa ayrılık sebebi, yoksa da nişanlınızın yerinde olsam ben ayrılırım. Suçum yokken arkamdan iş çevrilsin istemezdim. İki durumda da ilişki kirlenmiş artık

Nişanlınıza bir şey sorulması gerektiğini düşünmüyorum. Her şey açık gibi. Daha fazla sorgulamadan bitirmeniz sizin için daha sağlıklı olur. Neler öğreneceğinizi bilemezsiniz. Haklıyken haksız konuma gelebilirsiniz. İkiniz de birbirinizin arkasından iş çeviriyorsunuz ama siz onun kişisel bilgilerini kullanıyorsunuz. Bir yere davet edip böyle böyle diye anlatın orada bitirin. Arkanızı dönüp bir daha bakmayın. Güçlü ve sessiz bir bitiriş gürültülü bir bitirişten üstündür. Tekrar iyi olacaksınız çok geçmiş olsun...

Tam güvenmeden ve ya emin olmadan evlenmeyin bence. Kafanızda soru işareti bırakan biriyle bırakın evli olmayı ilişkide olmak bile kötü

İlk ve ortaokul arkadaşlarıyla bir düğünde karşılaşmıştık. O zamanlar Facebook furyası var. Birçoğu ile bu platformda arkadaştık. Serkan ise 7. Sınıfta başka şehre taşınmıştı kopmuştuk. Düğünde toplu fotoğraflar çekildi Facebook’ta arkadaş olmayanlar oldu vs. Aradan bir ay geçti geçmedi serkan bana bir anda abuk subuk bir mesaj attı. Mesaj abuk ve kötü değildi ama bağlantısızdı. Nerdesin napıyorsun tekrar görüşür müyüz gibi. Ben de hoş gördüm yuvarlayıp geçtim. Birkaç gün sonra tekrar mesaj attı bu defa kusura bakma öyle aniden yazdım işin nasıl vs dedi. Ben de cevapladım. Sonra beni silmiş engellemiş. Ay bir sinir oldum taktım ben bu Serkan’a. Serkan’la da hiç alakam yok ve olamaz ama sinir oldum bir kere stalklıyorum falan. Baktım bu bir anda nişanlanmış küt diye evlenmiş. Sonradan anladım herhalde kız yazdı bana. Ne değişik insanlar var demiştim. Kızın yerinde olmak istemezsiniz. Kız bu manyak neden böyle yazdı diyip size takacaktır. Durduk yere kızın gözünde nişanlınızı saçma mesajlar atan belki de ona yazan bir pozisyona düşürmüşsünüz.

Ben bu işe sinir oldum. Sanki var bi bit yeniği. Yazmışsın o kadar, geçen gün güzel vakit geçirdik yazsaydın bakalım ne diyecekti. Hesabı da herkese açık yap bence. Varsa bir şey dökülür ortaya
Öyle yazmayı ben de düşündüm fakat tesadüf olma ihtimalini göz ardı edemedim. Karşı taraf başkasının yazdığını anlasın istemedim

Haklısınız, bir yanım tamamen sizin gibi düşünüyor ama ufacık bir acaba bile beni bir aksiyon almaktan alıkoyuyor…

İşte bu en korktuğum senaryo çünkü bu durumda uyutulma ihtimalim çok yüksek

Ben okuyunca aralarında bir şey olduğunu düşündüm direk ama ilk mesaj sonrası nişanlınız ile iletişim kurmuş bence ikinci mesajı ters cevaplayıp sonra hiç cevap vermemesi de bundan
Çok yakın bir arkadaşım da bu yorumu yaptı. Anlayıp konuşmayı çevirmiş olma ihtimali de yüksek

"Evde" cevabı bana çok garip gelmedi.
Liseden bir arkadaşım sorsa bende o an neredeysem söyler arkasından neden diye sorarım. Belki kız da rahat biridir de o yüzden evde diyip geçiştirmiştir
direk cevap vermesi bana çok garip geldi ama sonrasında ben de kızın rahat tavırlı biri olabileceğini düşündüm. Zaten o nedenle hiçbir şeyden emin olamıyorum

Ben sevgilimi instagramdan takip bile etmiyorum hiç kafa yoramam.yapan her türlü yapar zaar
Bunun ben de farkındayım. İnanın o kadar üstüne düşmeyen biriyim ki çünkü engel olamayacağımın farkındayım. Ama şüphe duymama sebep olacak şeyler önüme düştükten sonra kurcalama başladım. Bir de söz konusu erkekler olunca yapmasından çok yaptığı halde benim hiçbir şeyden haberimin olmaması beni korkutuyor. Hiçbir şey dünyanın sonu değil ama yeter ki bileyim, aptal yerine konmayayım..

direk cevap vermesi bana çok garip geldi ama sonrasında ben de kızın rahat tavırlı biri olabileceğini düşündüm. Zaten o nedenle hiçbir şeyden emin olamıyorum
Ya bu konuda benim emin olduğum şey nişanlının yamuk olması.
Henüz aldatma olmamıştır ama nişanlın bunu yapacak karakterde biri

Kadının şüphe ettiği şey erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur. İçinizde şüphe varsa boş yere değildir.
Haklısınız ama bazen kadınlar da erkeklerin yarattığı güvensizlikten ötürü o kadar paranoyakça davranabiliyor ki o nedenle ben de kendimden şüphe ediyorum şu an. Acaba yanlış mı anlıyorum diye

Evde yanıtı bir şekilde iletişim olduğunu gosteriyor. Eski sevgili gibi olabilir. Nisanliniza sormak yerine direk biliyorum kızla konuştum deseniz?
Evet bunu yapacağım galiba çünkü sorarsam bir şeyler kurgulama ve geçiştirme ihtimali çok yüksek. Aldatan her erkek bunu yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…