- 4 Nisan 2018
- 830
- 2.354
- 113
- 32
Öyle yazmayı ben de düşündüm fakat tesadüf olma ihtimalini göz ardı edemedim. Karşı taraf başkasının yazdığını anlasın istemedimBen bu işe sinir oldum. Sanki var bi bit yeniği. Yazmışsın o kadar, geçen gün güzel vakit geçirdik yazsaydın bakalım ne diyecekti. Hesabı da herkese açık yap bence. Varsa bir şey dökülür ortaya
Evet iletişimdelerse büyük ihtimalle çoktan anlaşılmıştır, hem başka bir yol aklıma gelmedi o an maalesefSiz bunları o kıza yazdığınızda, nişanlınızın sizin yazdığınızı anlamayacağını mı düşündünüz mesajları silerek?
Haklısınız, bir yanım tamamen sizin gibi düşünüyor ama ufacık bir acaba bile beni bir aksiyon almaktan alıkoyuyor…Bu kadar yakından takip etmesi, yaşadığı siteye gitmesi falan bana hiç normal gelmedi ayrıca verilen "evde" cevabı da. Bu kadarına bile gösterdiğiniz anlayış fazla bence, lisede tanışıyorlarsa eski sevgili falan olma ihtimalleri olabilir.
İşte bu en korktuğum senaryo çünkü bu durumda uyutulma ihtimalim çok yüksekBende ilk başta nişanlınız saplantılı diye düşündüm. Ama evde cevabını görünce fikrim değişti. İletişimde oldukları çok bariz, mesajları silmişsiniz ama neden geleyim dedin diye filan nisanliniza telefondan sormuş olabilir. Yani bildiğinizi biliyordur nişanlınız ona göre davranın derim
Çok yakın bir arkadaşım da bu yorumu yaptı. Anlayıp konuşmayı çevirmiş olma ihtimali de yüksekBen okuyunca aralarında bir şey olduğunu düşündüm direk ama ilk mesaj sonrası nişanlınız ile iletişim kurmuş bence ikinci mesajı ters cevaplayıp sonra hiç cevap vermemesi de bundan
direk cevap vermesi bana çok garip geldi ama sonrasında ben de kızın rahat tavırlı biri olabileceğini düşündüm. Zaten o nedenle hiçbir şeyden emin olamıyorum"Evde" cevabı bana çok garip gelmedi.
Liseden bir arkadaşım sorsa bende o an neredeysem söyler arkasından neden diye sorarım. Belki kız da rahat biridir de o yüzden evde diyip geçiştirmiştir
Ben okuyunca aralarında bir şey olduğunu düşündüm direk ama ilk mesaj sonrası nişanlınız ile iletişim kurmuş bence ikinci mesajı ters cevaplayıp sonra hiç cevap vermemesi de bundan
Bunun ben de farkındayım. İnanın o kadar üstüne düşmeyen biriyim ki çünkü engel olamayacağımın farkındayım. Ama şüphe duymama sebep olacak şeyler önüme düştükten sonra kurcalama başladım. Bir de söz konusu erkekler olunca yapmasından çok yaptığı halde benim hiçbir şeyden haberimin olmaması beni korkutuyor. Hiçbir şey dünyanın sonu değil ama yeter ki bileyim, aptal yerine konmayayım..Ben sevgilimi instagramdan takip bile etmiyorumhiç kafa yoramam.yapan her türlü yapar zaar
Ya bu konuda benim emin olduğum şey nişanlının yamuk olması.direk cevap vermesi bana çok garip geldi ama sonrasında ben de kızın rahat tavırlı biri olabileceğini düşündüm. Zaten o nedenle hiçbir şeyden emin olamıyorum
Haklısınız ama bazen kadınlar da erkeklerin yarattığı güvensizlikten ötürü o kadar paranoyakça davranabiliyor ki o nedenle ben de kendimden şüphe ediyorum şu an. Acaba yanlış mı anlıyorum diyeKadının şüphe ettiği şey erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur. İçinizde şüphe varsa boş yere değildir.
O an başka ne yapabilirim bilemedim, kafamdaki şüpheleri netleştirmek istedim ama pek bir işe de yaramadıAh keşke yazmasaydın şuan Aldatıyorsa yakalamak işin o kadar zorlaştı ki
Evet bunu yapacağım galiba çünkü sorarsam bir şeyler kurgulama ve geçiştirme ihtimali çok yüksek. Aldatan her erkek bunu yaparEvde yanıtı bir şekilde iletişim olduğunu gosteriyor. Eski sevgili gibi olabilir. Nisanliniza sormak yerine direk biliyorum kızla konuştum deseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?