Sizce nişanlım beni aldatıyor mu???

Şu kadar söyleyebilirim eğer bir kadın hissediyorsa bir şey vardır.

Vallahi benimmi aklim farkli calisiyor anlayamadim ayni sey basima geldi.guzel bir reels cektm manzaraya karsi. Eskiden ayni isyerinde beraber calistigim ama on senedir sadece instgramda gordugum erkek arkadasim direk "nerdesin" yazdi. Bende ceşmede yazdim direk.bu onun gibi bisey olmus bence. İnsanlar cok merakli. Farkli bie mekan yer gordukleri zaman direk nerdesin yazabilirler.e kizda evde oldugu icin evde yazmis.ben aralarinda bisey oldugunu dusunmuyorum.seninki kendi kendine takip edesi gelmis gelin guvey oluyo kendine. Ama dikkat et tehlikelli nisanlin

Bana da bi bit yeniği var gibi geldi ama kızdan emin olamadım. Ama asıl önemli olan nişanlınızın o kızın peşinde olması (mecazen diyorum ama fiziksel olarakta peşindeymiş zaten). Bilemedim ben çok rahatsız olurdum, güven müven kalmazdı bende

yani ben hiç girme bu yola derim bellii yapıyor yapmasa bile beşlik böyle bir karakteri var ve mutlaka ileride yapacak ve sende affetme kendini aşağılama bağımlısı olmamak için yol yakınken gel dön bu işten hayat kısa bir kez bu şansın varken dünyasının merkezi yaşam boyu sen olacağın biri mutlaka olur belki bu bir işarettir senin için bir kadın asla boş yere bu hislere kapılma unutma kadınlar bu konularda hatta bir çok konuda daha zekidir erkekler dar düşünce yapısı ile aptala sanıyorlar biraz ama aksine yanlış

Bu kadar fazla şeyin tesadüf olması anormal bence şüphelenmekte haklısınız gibi geldi bana hiç normal durmuyor bu durum

Ben olsam nisanlimin hesabindan o kizi silerdim bakalim tepki verecek mi geri ekleyecek mi diye
Kizin konumunu aratmasi falan cok tuhaf
Herseyi biliyorum daha fazla uzatip yalan soyleme hatani adam gibi acikla belki o zaman durustlugun icin bile affedebilirim seni diye yem atabilirsin

Ay kıza yazıp böyle abuk subuk sorular sormanız çok rahatsız edici bence kız açısından

At nişanı lütfen.
Böyle bir şey olamaz.
Geyiğine konuşuyor belki bilemem ama bu adamla asla evlenme .
Allah çıkarmış karşına bu bir işaret.
Flörtleşme var çok net .
Böyle biriyle evlenme .
Adam artık nişanlı hala kız kovalıyor.

Ay kıza yazıp böyle abuk subuk sorular sormanız çok rahatsız edici bence kız açısından
Cevap vermeyip engelleyebilir değil mi?
Çocuğun nişanlı olduğunu görüyor .
Eskiden flörtleştipim biri evllilik yoluna girmişti mesela hala storylerimi takip ediyordu engelledim .
Böyle de bir seçenek var kimse kimseyi zorla tutmuyor

Konuşunca kafanda kuruyorsun paranoyaksın olur konuşmak bir çözüm değil bence.
Ya yut bunu şüphe içinde yaşa.
Yada git başka hiç bir yolu yok bu işin.
Ne olursa olsun evlilik yolunda bir adam bir kızı sürekli takip edip ev adresine kadar öğrenmek isteyemez.
Böyle bir şey olamaz.
Bence sen nişanlına şunu söyle sadece benim kafamı kurcalayan konular var lütfen biraz ara verelim .
Ondan sonra çabalasın dursun ispatlasın kendini.
O anlayacaktır ne demek istediğini açık açık konuşursan suçlu olursun .

Evde yanıtı hiçbir şey ifade etmiyor. Ben de öyle yazardım kız sonradan geleyim mi sorusuna ne alaka demiş. Nişanlınızla bir iletişimleri olduğunu hiç sanmıyorum. Muhtemelen nişanlınız kıza takıntılı. Benim de başımda var öyle biri oradan biliyorum. Çocuğu görmeyeli 8 sene oldu instadan ekliyor ve takip ettiği sadece ben varım. Onaylamazsam da başka hesap açıp tekrar ekliyor. Mesaj atıyor sıcak cevap vermezsem takipten çıkarıyor sonra yeni hesap açıp tekrar ekliyor sorun nişanlınızda

Kimse durduk yere gelen neredesin sorusuna kayıtsız kalamaz ki eskiden aynı lisedelermiş. Liseden biri neredesin yazsa merak eder cevap veririm. Sonra ne alaka yazmış zaten. Belki kız sizin fotolarınızı takip bile etmiyordur zaten nişanlınızı takip etmiyormuş ki? Sürekli karşı tarafa suç bulmayın. Kızın umrunda bile olmadığınız çok açık.

Yalnız ben konu sahibi değilim
Ben liseden biri nerdesin dese evde demem mesela aaa merhaba derim .
O kişiyle samimiysem bunu söylerim.
Liseden arkadasom durup dururken zaten nerdesin demez bana.

Madem sizde açık insta o kişiyi engelleyin baktınız engel kalkti o zaman sorun. ne var aranda die telefonuna bakın watsapta profil resminden tanırsınız. He ben böyle uğraşmam direk sorarım. cevabı beni tatmin etmediyse Ali'ye kibarca bi bay bay

c.tesi den beri duymak istediği yalanları dinlemiş ve konuya cvp vermemiş
adamın sitenin adresini araştırması bile seni haklı çıkardığını biliyorsun

Ay yok artık insanlar kimin ilişkisi ne takip etmek mi zorunda. Kız geri takip bile atmamış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…