- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 83
- 32
Şu kadar söyleyebilirim eğer bir kadın hissediyorsa bir şey vardır.Merhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Asıl meseleye gelecek olursak; bu kız bir hikaye paylaşmıştı, bulunduğu konutlardan yani siteden bir manzara paylaşmış şarkıyla birlikte. Nişanlımın da google hesabında gittiği konumlar gözüküyor. (Kendisi bunu bilmiyor) ve geçen haftalarda konumda bir siteyi arattığını gördüm yol tarifi için. Sitenin fotoğraflarını buldum ve kızın hikayesindeki site olduğunu gördüm. Yani kızın evi için yol tarifi almış. Bu tabiki beni çok sarstı fakat hala içten içe tesadüf olabilir mi belki başka bir şey için gitti diye de düşündüm. Sonrasında emin olmak için nişanlımın hesabından oymuş gibi kıza “nerdesin?” Yazdım. Kızın vereceği yanıttan bir şeyler anlayabilirim belki diye. (Evet çok yanlış fakat biliyorum ona sorsam en ufak bir ihtimali dahi asla kabul etmez. Bir şeyler bozulmasın diye ölümüne inkar edecek.) Kız bu mesaja cevap olarak “evde” yazdı. Bunu görünce daha da kötü oldum. Çünkü görüşmediğim alakasız biri veya geri takip dahi etmediğim liseden bir tanıdığım bana durduk yere nerdesin yazsa noldu, neden soruyorsun falan derim, bi şaşırırım. Kız direk evde yazdı. Orada sanki emin oldum. birkaç dakika sonra “geleyim mi?” yazdım ama kız bu sefer “Ne alaka”dedi. “Ne demek ne alaka?” Dedim, kız bu sefer cevap vermedi ve ben yine arafta kaldım. Mesajları da nişanlım görmeden sildim. Kızın ilk cevabıyla ikinci cevabı bende çelişki yarattı. Uzun oldu biraz ama tüm detayları aktarmak istedim. Gerçekten tüm bunlar tesadüf mü yoksa korktuğum gibi bir durum var mı nasıl anlayabilirim, bunları düşünmekten başka hiçbir şey yapamaz oldum….
yani ben hiç girme bu yola derim bellii yapıyor yapmasa bile beşlik böyle bir karakteri var ve mutlaka ileride yapacak ve sende affetme kendini aşağılama bağımlısı olmamak için yol yakınken gel dön bu işten hayat kısa bir kez bu şansın varken dünyasının merkezi yaşam boyu sen olacağın biri mutlaka olur belki bu bir işarettir senin için bir kadın asla boş yere bu hislere kapılma unutma kadınlar bu konularda hatta bir çok konuda daha zekidir erkekler dar düşünce yapısı ile aptala sanıyorlar biraz ama aksine yanlışMerhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Asıl meseleye gelecek olursak; bu kız bir hikaye paylaşmıştı, bulunduğu konutlardan yani siteden bir manzara paylaşmış şarkıyla birlikte. Nişanlımın da google hesabında gittiği konumlar gözüküyor. (Kendisi bunu bilmiyor) ve geçen haftalarda konumda bir siteyi arattığını gördüm yol tarifi için. Sitenin fotoğraflarını buldum ve kızın hikayesindeki site olduğunu gördüm. Yani kızın evi için yol tarifi almış. Bu tabiki beni çok sarstı fakat hala içten içe tesadüf olabilir mi belki başka bir şey için gitti diye de düşündüm. Sonrasında emin olmak için nişanlımın hesabından oymuş gibi kıza “nerdesin?” Yazdım. Kızın vereceği yanıttan bir şeyler anlayabilirim belki diye. (Evet çok yanlış fakat biliyorum ona sorsam en ufak bir ihtimali dahi asla kabul etmez. Bir şeyler bozulmasın diye ölümüne inkar edecek.) Kız bu mesaja cevap olarak “evde” yazdı. Bunu görünce daha da kötü oldum. Çünkü görüşmediğim alakasız biri veya geri takip dahi etmediğim liseden bir tanıdığım bana durduk yere nerdesin yazsa noldu, neden soruyorsun falan derim, bi şaşırırım. Kız direk evde yazdı. Orada sanki emin oldum. birkaç dakika sonra “geleyim mi?” yazdım ama kız bu sefer “Ne alaka”dedi. “Ne demek ne alaka?” Dedim, kız bu sefer cevap vermedi ve ben yine arafta kaldım. Mesajları da nişanlım görmeden sildim. Kızın ilk cevabıyla ikinci cevabı bende çelişki yarattı. Uzun oldu biraz ama tüm detayları aktarmak istedim. Gerçekten tüm bunlar tesadüf mü yoksa korktuğum gibi bir durum var mı nasıl anlayabilirim, bunları düşünmekten başka hiçbir şey yapamaz oldum….
Bu kadar fazla şeyin tesadüf olması anormal bence şüphelenmekte haklısınız gibi geldi bana hiç normal durmuyor bu durumMerhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Ay kıza yazıp böyle abuk subuk sorular sormanız çok rahatsız edici bence kız açısındanMerhaba kızlar. Öncelikle şunu söyleyeyim yaptıklarımı eleştireceksiniz biliyorum ama başka çarem yoktu. Hatta bu sebeple siteye üye oldum çünkü birilerine danışmaya çok ihtiyacım var. Nişanlımla üç ay sonra evleneceğiz ve bir buçuk yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Uzak olduğumuz için şüphelerim daha da artıyor. Nişanlımın instagramda takip ettiği bir kız var ve bu kızı tam anlamıyla yakın takibe almış durumda. Normalde kimsenin paylaşımlarına doğru düzgün bakmaz ama bu kız hikaye atar atmaz bakıyor hatta bazı günler sadece bu kızın hikayesinin açılmış olduğunu görüyorum (hesabı bende açık). İlk başta dedim ki kız bizim nişan fotoğraflarımızı vs. Görüyor aralarında bir şey olamaz ama sonra fark ettim ki kız nişanlımı takip etmiyor. Ortak arkadaşlarımızdan bunların lise arkadaşı olduğunu öğrendim. Kızın lise arkadaşını geri takip etmemesi ve nişanlımın kendisini geri takip etmeyen birini bu kadar özenli bir biçimde takip etmesi garip geldi. (Ayrıca kız nişanlımı twitterda takip etmesine rağmen instagramda etmiyor) Ama üzerine pek düşmedim, merak ediyodur bakıyodur dedim.
Cevap vermeyip engelleyebilir değil mi?Ay kıza yazıp böyle abuk subuk sorular sormanız çok rahatsız edici bence kız açısından
Kimse durduk yere gelen neredesin sorusuna kayıtsız kalamaz ki eskiden aynı lisedelermiş. Liseden biri neredesin yazsa merak eder cevap veririm. Sonra ne alaka yazmış zaten. Belki kız sizin fotolarınızı takip bile etmiyordur zaten nişanlınızı takip etmiyormuş ki? Sürekli karşı tarafa suç bulmayın. Kızın umrunda bile olmadığınız çok açık.Cevap vermeyip engelleyebilir değil mi?
Çocuğun nişanlı olduğunu görüyor .
Eskiden flörtleştipim biri evllilik yoluna girmişti mesela hala storylerimi takip ediyordu engelledim .
Böyle de bir seçenek var kimse kimseyi zorla tutmuyor
Yalnız ben konu sahibi değilimKimse durduk yere gelen neredesin sorusuna kayıtsız kalamaz ki eskiden aynı lisedelermiş. Liseden biri neredesin yazsa merak eder cevap veririm. Sonra ne alaka yazmış zaten. Belki kız sizin fotolarınızı takip bile etmiyordur zaten nişanlınızı takip etmiyormuş ki? Sürekli karşı tarafa suç bulmayın. Kızın umrunda bile olmadığınız çok açık.
O an öylesine demiş olabilir bu kadını neden suçlu yapsın kiYalnız ben konu sahibi değilim
Ben liseden biri nerdesin dese evde demem mesela aaa merhaba derim .
O kişiyle samimiysem bunu söylerim.
Liseden arkadasom durup dururken zaten nerdesin demez bana.
c.tesi den beri duymak istediği yalanları dinlemiş ve konuya cvp vermemişFarklı şehirlerde yaşıyoruz ama o siteyi soracağım dediğiniz gibi, yakın arkadaşlarının hepsini tanıyorum bildiğim kadarıyla kimse o muhitte oturmuyor, eğer birinin yaşadığını iddia ederse ispatlamasını isteyeceğim
Ay yok artık insanlar kimin ilişkisi ne takip etmek mi zorunda. Kız geri takip bile atmamış zaten.Cevap vermeyip engelleyebilir değil mi?
Çocuğun nişanlı olduğunu görüyor .
Eskiden flörtleştipim biri evllilik yoluna girmişti mesela hala storylerimi takip ediyordu engelledim .
Böyle de bir seçenek var kimse kimseyi zorla tutmuyor
Geri takip etmediğim birine evde diye bir cevap yazmam bile.Ay yok artık insanlar kimin ilişkisi ne takip etmek mi zorunda. Kız geri takip bile atmamış zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?