Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülme canım kardeşim, gitme bir daha o insanların arasına. Kıyamam size. O kadar üzüldüm ki.

Anlatımı bana da fake hissettirdi

Ayıp etmişler ama takılmayın, paranız azda olsa baska şeyden kesin ,bugun gidin çocuğunuza istedigi çikolatayı alın.Esinize durumu net bir şekilde anlatın, tepkinizi koyun ,bir daha gerekmedikçe muhatap olmayın digerleriyle.Konuyu kapatın ,büyütmekten kimseye fayda gelmez

Maddi yetersiizliği belirtmemim sebebi biz bu durumdayken bize yapılan muamele. Kimseden maddi beklentim hele ki onlardan asla yok. Ama biraz hassas davranmalarını beklerken tam da dediğiniz gibi erol taş karakteri gibi davrandılar. Evet çocuğum çok ağladı. Belki düzgün bir dille anlatsalardı çocuk bu kadar takıntı yapmayacaktı. İnatlaştılar adeta çocukla oda yenemedi kendini çocuk işte. Evet gerçekten sırıttı erol taş gibi. Güya şaka yapıyor aklınca. Neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki insanların kötülüklerine? Sanki ortalık kanatsız meleklerle doluymuş gibi. Son olarak evet anlatmadığım çok daha fazlası var.

Sizi KİB'ledim, fake olmadığınıza dair bilgi geldi, eski üyeymişsiniz. Öncelikle bunu yazayım, içim rahat etsin. Burada da fake olduğunuza dair fikirleri pekiştirdiğim için özür dilerim.

Ayrıca, size özel mesaj atmak istedim fakat mesajınız kapalı. İzlemeye aldım, sonuç değişmedi. Bana DM gönderebilir misiniz rica etsem?

Bakın insanlar kötü olabilir, saçma sapan şeyler yapabilir ama bir çocuğu ne olursa olsun koruyacak olan annesidir. Siz müsade etmeyeceksiniz. Neymiş halası gelmiş de sevecekmiş, alıp çocuğu ayağına götürceğim. Ne münasebet ya? Benim çocuğum oyuncak mı? Sevmek isteyen gelir evinde sever. Dünya iyisi olsa ayağına götürmem kaldı ki böyle olacaklar yüzünü dahi göremezler.

Güldüm farkındaysanız betimleme tarzınız komiğime gitti sadece . Burada ki insanların samimiyetine güvenerek bende kendimce samimi bir yorum yaptım arkadaşıma yazar gibi yazdım. Niye bu kadar ciddiye aldınız ki? Kusura bakmayın valla çık şaşkınım şuanda

2 yaşındaki bir çocuğa bunları söyleyen birinin normal olduğunu düşünmüyorum asla görüşmeyin zarar bile verir bunlar insana

Nerede dalga geçtim? İlk mesajımda konunuza yorum yaptım, diğer mesajları size yazmadım ki. Çok ilginçsiniz gerçekten.
Çikolata detayı garip geldi ve kullanıcı adınızı fark edince de konuya inanasım gelmedi. Kiblemiştim, üye gerçek dediler.

Başkaları da aynı şeyi düşünmüş farkındaysanız. Buradan yola çıkıp "demek ki ben ne kadar anormal şeyler yaşıyorum" deyip duruşunuzu değiştirebilirsiniz mesela.
Eşinizin sizinle konuşma tarzı bile berbat. O size saygı göstermezken annesi ablası neden göstersin? Her şeye susup hiçbir şey olmamış gibi görüşmeye devam ettiğiniz sürece kimse değişmez.

O kadar sinirlendim ki çocuğuma bağırdım kes aptal gibi ağlamayı yürü eve gidiyoruz dedim.
sizi asla yargılamıyorum muhtemelen o anın siniriyle köpürdünüz ama yazık günah değil mi çocuğunuza bi de sizden azar işitmiş hem de hakaret duymuş
aptal salak kelimelerini birisi çocuğuna ettiğinde cinlerim çıkıyor tepeme size de çok kızdım aslında
ama bi taraftan çaresizliğinizi de çok hissettim
ama yapmayın etmeyin madem böyle insanlar ve bu insanlar yüzünden en başta siz ve dolayısıyla çocuğunuz böyle etkileniyorsa adım bile atmayın evlerine yüzlerine bile bakmayın
haram zıkkım olsun bu arada o çikolatalar o anne kıza, burunlarından gelsin ya çok sinirlendim günah ya insan bi tane vermez mi ya el kadar bebeğe

İlk mesajla ikinci mesajın üslubunu birleştirince esprili bir mesaj gibi gelmemişti.
Öyleyse kusura bakmayın, benim hatam olmuş.

Bunun yenge versiyonu da bizde vardı. Abimin eşi bizden her şeyi esirgerdi. Şöyle ki abim yaşça bizden büyüktü kardeşimle, yengemle ikisi annemiz babamız olacak yaştalardı. İlk yeğenim olduğunda kardeşim 12 ben 13 yaşımdaydım. Kardeşim dayanamayıp meyveli danoneleri yemiş diye çocuğumun onlar ne boklu boğazın var durmuyor diye evinden kovmuştu. Bir de abim eli dolu gelsin poşetlerle biz oradayken, önümüze sadece kuru çay koyardı; abim ağzıyla söylerdi getirdiklerinden koysana diye off pofff şimdi kim kalkacak diye bozulurdu. Kendi tarafı gelince sofraları donatır bize gelince özensiz sofranın dibine bile oturtmuştu. Yaşlı kalp hastası babam evine uğramış çocukları görecek diye, önüne bir şey bile koymamıştı.

Tabi bunları unutmadım, ben iletişimi kestim bunlar ve bazı ciddi olaylar sebebiyle ama o, o kadar yüzsüzdü ki her haftasonu bizim eve gelirlerdi. Ben size yemin ederim bokmuş gibi davrandım senelerce kadına, eve geldi kâle almadım, selam vermedim, dünden kalan yemek varsa anneme bir şey yapmıyorum bunları yesin gitsinler dedim, yemek yok kendiniz hazırlayın bile dedim. En sonunda kavga çıktı evimden bir güzel kovdum. Herkese hak ettiği gibi davranın. Yaşanılan olay çok üzücü, bilirim böyle ciğersizleri, sakın affetmeyin. Zaten unutulmaz. Çocuğunuzu da göstermeyin, görüşmeyin de.

İlk mesajla ikinci mesajın üslubunu birleştirince esprili bir mesaj gibi gelmemişti.
Öyleyse kusura bakmayın, benim hatam olmuş.
Yok vallahi ilk mesajı ciddi yazmıştım kendi çocuğumdan bilerek sonra diğer yorumlarınızı okuyup tebessüm oluştu yüzümde ondan gülerek arkadaşıma yazar gibi yazmak istedim. Estağfurullah :)

Hikayeniz bana geçmedi neden derseniz her olayı bu kadar dramatize edip yaşayan insanlardan irite oluyorum. Markette alman çikolatası vardı pahalıydı (so what dolar, euro oldu 20 lira!) oğlumun ağlamaktan göz pınarları kurudu falan. Yapmayın bu kadar Yeşilçam tadında yaşamayın allasen.

kib lemiştim yönetimden gelen mesaj fake olmadığınız eski üye olduğunuz yönünde.
konuya bu bilgi ışığında yorum yapacak olursam ilk yorumum hala geçerli gerçi anlamamışsınız alakasız bir cevap vermişsiniz ama olsun.
hayat bir bütündür.
verdiğiniz tepki benim için hala çok saçma özelliklede kendini bu kadar iyi ifade edip yapılan aksi yorumlara bile güzel cevaplar verebilen biri için.

bu konu içime oturdu, kendi çocukluk travmamı hatırlattı. annem amcamın eski eşiyle hiç anlaşamazdı. kadın çok çirkef bir tipti, sürekli kuzenimle beni kıyaslardı. kuzenim sürekli beni ağlatır haksızlık yapardı annem de bu duruma üzülür, kadına kızar bana bağırırdı. yok yere hem kuzenim yüzünden üzülüp hem annemden azar yediğimi hiç unutmam. siz de o insanlara kızıp çocuğunuzdan çıkararak çok yanlış yapmışsınız. bir daha asla nolursa olsun bir araya getirmeyn uzunca bir süre. çok tuhaf insanlarmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…