Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu çikolataysa fark etmiştir

Valla yine anlamadım nasıl fark ettiğini
Daha önce hiç almadıkları bir çikolata alıp "ben sana başka çeşidini aldım, bu da alman çikolatası" dese "e bu kırk yıllık x çikolatası, sen beni mi yiyorsun" demezdi herhalde 2 yaşında çocuk.
Gerçi tutturunca da tutturuyorlar bazen, bilemedim.

Çocuklar çok dikkatli yutturmak imkansız. Kendi oğlumdan biliyorum ve yutmuyor kerata

Bütün fındıklı çikolatalar Almanya'dan gelen akrabaların evine bir an önce gitme isteği, çocukluğum geldi aklıma. :)

Ama konunuz bana işlemedi ne yalan söyleyeyim.
Sizi hasta ettiklerini iddia ettiğiniz insanların ayağına ne diye çocuk götürüyorsunuz başta zaten, görmek isteyen bir zahmet kendi gelsin.

Diyelim gerçek, görüşmeyin bir daha, çocuğunuzu koruyun en azından.

markette de alman çikolatası varmış
ama pahalıymış.

Ucuz olan başka bir çikolata alman çikolatası diye verilebilirdi diye düşündüm ben mesele kayınvalide ve görümcenin ısrarla alman alman demesi ise.
2 senelik ömründe marketteki bütün çikolata çeşitlerini görüp denememiştir herhalde çocuk.
Konunun sonuna geldiğimde "çocuk 12 yaşında mıydı ya" diye şaşırıp tekrar baktım yaşına
Bir de adam tek çeşit getirmemiştir diye düşündüm. Bir çanta dolusu getirmiş sonuçta.
Aman ne bileyim garip bir konu

Daha önceki üyeliğimde açtığım konuları bir yakınım gördüğü için gizlemem gerekiyordu bilgilerimi. İnanın bana konum gerçek sadece dertleşmek istedim vicdan azabını atamıyorum

Bu açtığınızı görmeyecek yani?

"Bilemiyorum Altan, bilemiyorum".

neden bilmesin yahu bir gördüğünü asla unutmuyor çocuklar çocuğunuz yok sanırım ,Kadın derdini anlatmış umarım ona da ders olur da bir daha bu yavruya aynı travmayı yaşatmaz ....

taktın heeee :) :)

Olaylari bu derece dramatize etmeyin.Oglunuzun göz pınarları kurumaz.Manyak eş ailesi ile görüşmeyin.Bu sizin oğlunuza yapacağınız en büyük iyilik olur.

Pardon ama eşiniz ne tepki verdi bu duruma?

Hiç inandırıcı değil.Olaylari aşırı abartıyor sunuz .

Çocuk isim olarak alman çikolatası diye takıntı yapmadı zaten böyle bir şey mümkün mü? Orada gördüklerine taktı yani çocukların görsel hafızaları bizlerden iyidir araştırın isterseniz. Dediğiniz gibi marketten çikolata aldım bu değildi dedi işte orada gördüklerinden değildi sonuçta aldığım. Ne zor insanlarsınız ya inanmayabilirsiniz ama dalga geçemezsiniz ben sizin yerinde olsam konuya inanmasam bile doğru söyeme ihtimalini düşünüp kırıcı olmazdım

Yok artık ya! Nasıl bir vicdansızlık bu insan denen mahlukatlardaki? Sokmayın çocuğu o ailenin içine o yara kapanmayacak çünkü bu gidişle. Çocuk bu ister tabi istemese de verilir zaten göz hakkıdır. Alsınlar geberene kadar yesinler çikolatalarını.

Gerçekten iğrenç görgüsüz insanlarmış. İnsanlar ne hale geldi Allah bizi taş etse bu dünyaya bütün felaketler gelse yeridir. Konu çikolata değil çocuğu sevmek değil.. Allah kimseyı "Alman Çikolatasıyla" hava atmayı görgüsüzlüğü nasip etmesin. Dün gaziantep olayından çıkamadım aklıma geldikce ağlıyorum.. şimdide yazdıklarınızı okudum gerçeken bende üzüldüm. Hani çocuk unutur gider belki ama biz unutmuyoruz işte. Biri de dememiş ki çocuk göz hakkı verelim canımız ciğerimiz dememiş. Üzülme bacım dert sahibi olursun çocuğunun sana ihtiyacı var üzülmemek içinde görüşmemek daha uygun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…