Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşinize anlatın bir daha yüzlerini görmeyin vicdansız insanların halası çok özlemiş belli
eşiniz ne tepki verdi merak ettim

Yeğenim değil en sevmediğim insanın çocuğu olsun veririm. Cidden millet ne ara bu hale geldi anlayamıyorum. Bu nefret merakı nereden geliyor insanlara. Nasıl akıllarında tutuyorlar unutma dan.
Yanlış anlamayın bu size eleştiri değil. Fakat bekarlara bir çağrı olsun. ben sizi de anlayamadım mesela evlenme düşünmeyi p birden çok sevdim bu insanları diye evlenmekte olmayacak iş. Evlilik bu asla değil. Eşini z size karşı tavrı farketmis. Duzelmisler mi diye sizi tek gönderme si de yanlış.

markette de alman çikolatası varmış
ama pahalıymış.

Benim çocuğuma bunu yapacak kişilerin ne evlerine giderim ne evime alırım. Sizi istemiyorlar neden hala gidiyorsunuz. Eşinizde iş yok, zaten onu hor gördükleri için size böyle davranıyorlar. Siz de artık dinlemeyin onu. Çok ısrar ederse boşayın.

Baya bildiğin babaannem ile küçük halamı anlatıyorsun. Aynııııı. Annem bizi uzak tuttu onlardan , senede bir iki falan görürdük. Senede bir gördüğüm halde ciddi anlamda tiksinirdim ikisinden de. Babaannem öldüğünde annem söyledi ,iyi napayım demiştim Abimin mezarına giderken onun mezarının önünden geçiyorum, şöyle bir yan gözle bakıp sen var ya çok pisliktin diyorum o kadar. Herkesi küçümserdi, herkesin dedikodusunu yapardı. Asla hiçkimse iyi olsun istemezdi. Çiftliğe dışarıdan kedi köpek gelirse fare zehirli yemek verirlerdi, babam kızdı bir kere , soykalar gebersin biz mi besleyicik demişti o kadar net hatırlıyorum ki ,travma olmuş demek ki. Evdekilerden abimle bize vermezdi. Bir kere abim tabağına fazladan patates kızartması koydu diye abime küfretmişti. Babamda ayrı cins, al bizi götür niye hala orada tutuyorsun bizi. Halam da ayrı pislik, aileyi birbirine kattı resmen. Çözüm: uzak dur onlardan.

Evet üye adımın farkındayım malesef bi talihsizlik oldu aklıma bir şey gelmedi aceleyle aldım

Bilemiyorum Mahmut abi, yeni uyelik, herkesin damarina dokunacak nuanslar iceren bir konu, ilk dakikadan profili gizlemeler filan. Duzgun bir dil kullanimini da eklemeliyim.

Hayirli forumlar.

Bilemiyorum Mahmut abi, yeni uyelik, herkesin damarina dokunacak nuanslar iceren bir konu, ilk dakikadan profili gizlemeler filan. Duzgun bir dil kullanimini da eklemeliyim.

Hayirli forumlar.
Daha önceki üyeliğimde açtığım konuları bir yakınım gördüğü için gizlemem gerekiyordu bilgilerimi. İnanın bana konum gerçek sadece dertleşmek istedim vicdan azabını atamıyorum

Hayirli forumlar.

bende düzenlemeyi ekleyeyim
hayat bir bütündür.
adım attığı yerin işleyişini dakikasında çözücek kadar kafası çalışan biri çocuğuna aptal aptal ağlama sus diye bağırmaz.

hayat bir bütündür.
adım attığı yerin işleyişini dakikasında çözücek kadar kafası çalışan biri çocuğuna aptal aptal ağlama sus diye bağırmaz.
hayat bir bütündür.
Aptal olduğu için değil o an ki sinirle bağırdım zaten. Teziniz mantıksız maalesef..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…