Sizce bir çikolata için değer miydi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım gerçek değildir demek geçiyor içimden.
Bu olanları eşiniz biliyor mu?

Çok üzüldüm gözlerim doldu bir anne olarak yaşadığınız ızdırabı hissettim.Allah bildiği gibi yapsın çocuğunuzu üzenleri.

Orada o çikolataları görüp bilip aynısını istemiştir oradan ayırt etmiştir buna mı takıldınız cidden.... ayrıca insanlar yaşadıkları şeyler karşısında hepimizin ilk tepkisi farklı olur cidden olay bu şekilde doğruysa kadını eleştirmek yerine yanında olsanız....

Allah razı olsun sizden. O insanları sildim attım zaten kesinlikle gitmem artık. Ben onların yüzünden çocuğuma bağırdığım için oda rüyasında çikolata sayıklıyordu vicdan azabı çektiğimden konu açtım sadece.

Tmm

Teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.

Ben sana daha iyisini aldım yavrum, bu çikolata çocuklar için yapılmış babanendekiler acıydı dersin geçer gider. Fazladan bir sey daha almasına izin verirsin gerekirse. Bu kadar travmatize etmeye gerek yok.

Haklı değiller. Görüşmeyebilirsiniz ama çocugu bu kadar kullanmaya gerek yok.

Bazen çocuk tutturdu mu tutturuyor.
2 yaşında oğlum var ve dün bir doğum günü partisinde başka bir çocuğun elindeki içinde pul olan bir balon için tutturdu.
Aynısını şişirdim ve aynı pullardan içine koydum.
Ama yok o illa diğer balonu istiyorum diye dakikalarca ağladı.

Bazen oluyor çocuk bu.

Zaten vicdaniniz sizlamis muhtemelen boslugunuza geldi ama lütfen başkalarına sinirlenip çocuğunuza kızmayın, bu konuya dikkat edin

Cok üzüldüm ama bazı insanlar böyle ışte. İnsan birak yegenini, yabanci bir cocuk olsa bile aglatmaya kiyamaz, kucagina doldurur çikolataları. Rezil insanlarmis, bir daha yuzlerine dahi bakmazdim ben olsam.

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama öyle olmuyor maalesef. Söyledim bunlar güzel değil gel süt dilimi alalım dedim onu çok seviyor. Tutturdu istemiyorum bunları istiyorum diye. Çocuk bu ne yapabilirim? Travmatize falan etmiyorum. Çok yanlış anlamışsınız.

Evet söyledim oda artık görüşmek istemiyor. Bunca zaman duygu sömürüleriyle eşimi kandırıyolardı zaten artık yapamazlar çocukta söyledi zaten
Yazık ne denebilir ki...
Küçücük çocuk bırakın akraba olmayı en nefret edilen insanın çocuğu istese kıyılmaz verilir.
Çocuk bu yaa.
Gerçekten üzüldüm bir çikolatayı küçücük çocuktan esirgeyecek insanlar varmış bu dünyada

ALLAH iyilerle karşılaştırsın ne denilebilir ki..

Konuyu ve yazdığınız cevapları tekrar tekrar okudum. Yok bana geçmeyen bir türlü oturmayan bi etkisi var. Fazla dramatize, fazla abartılı anlatım. En başt maddi yetersizliğinizi belirtmeniz, Çocuğun ağlamaktan göz pınarlarının kuruması, halanın sırıtarak çocuğa laflar etmesi (hala değil erol taş mübarek). Konu doğruysa tavırları çok üzücü.
Bu konu ya fake ya da anlatmadığınız şeyler var. Ya da ağlayan çocuk eşinize "bak gördün mü ailen bize neler yapıyor" diyebilmeniz için ekmeğinize yağ sürmüş gibi

Cocuga ne akla hizmet bagırıyorsunuz yahu?
Ben olsam bidaha gitmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…