Siz olsanız izin verir miydiniz :)?

Bizler genelde balkonda sigara içip, mutfakta birlikte yemek vs yapıp, salonda internetten dizi film izlemeyi tercih ediyoruz. Şimdi anladım sizi. Sanırım evde tek kaçış yeriniz orası. Yoksa gerçekten garip.... Ki bunu kv nin teklif etmesi zaten garip.

Mevzu duşa beraber girmeniz değil, kayınvalidenizle böyle bir diyaloğa girmeniz ve beraber duşa girmeyi bi vazife olarak görmeniz.
Yanlış anlamışsınız vazife değil kv öyle söylemişti bende utanıyordm acaba birsey derler mi diye. Öyle dedikten sonra rahatlamistim.acaba rahatliyim diye mi öyle söyledi bak kafama takıldı smdi beraber girmek zorunlu değil biz öyle istiyoruz. Birlikte girmediğimiz de oluyor yani.

Teklif etmedi böyle yapsanız sorun olmaz gibisinden dedi. Hani biz karışmayız gibisinden.

Kayinvalide değil anne. Çok seviyorum onu. Annem gibidir. Anneme nasıl danisiyorsam aynı şekilde ona da bazı konularda danişiyorum. Ve ben onun kızı gibiyim o yüzden ben rahatsız olmuyorum açıkçası
Annen gibiyse neden kocan olmadan ailesiyle tek başına yemek yemek istemiyorsun? "Ben ailesine yemek yapıyorum o dışarıda yiyecek" diye dertleniyorsun?

Kayinvalide değil anne. Çok seviyorum onu. Annem gibidir. Anneme nasıl danisiyorsam aynı şekilde ona da bazı konularda danişiyorum. Ve ben onun kızı gibiyim o yüzden ben rahatsız olmuyorum açıkçası
Heh işte kilit nokta burası. Annem gibidir demişsin ya o zaman iftarı kocan olmadan da onlarla açabilirsin. Çünkü siz bir ailesiniz artık. Her gece dışarı çıkmak istese anlarım ama bir gece arkadaşlarıyla iftar yapması sorun olmamalı aranızda.

Odamda oturuyorum genellikle. Duşa beraber giriyoruz biz hep
detay için teşekkürler eşin tuvaletteyken napıyosun peki anksiyete atağı falan mı geliyor? bu konuyu açarken ben napıyorum diye düşünmedin mi? adama sensörlü şok tabancası falan bağlı 5 metre öteye uzaklaşırsa çarpsın.yahu bir kendinize gelin ,bu düşünce hastalıklı bir düşünce tarzı.

Aslına bakarsanız sorun beni ozleyecegi için anneme geç gönderip kendisinin arkadaşıyla dışarıda yemek yemesi :))

Kv mantığı eşler birbirine daha yakın olurlarmis. Yeni evliyiz ya o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…