- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi sosnovkadelisi
-
Bizler genelde balkonda sigara içip, mutfakta birlikte yemek vs yapıp, salonda internetten dizi film izlemeyi tercih ediyoruz. Şimdi anladım sizi. Sanırım evde tek kaçış yeriniz orası. Yoksa gerçekten garip.... Ki bunu kv nin teklif etmesi zaten garip.Hiçbiri. Birlikte girmeyi seviyoruz yani biz evliyiz ama çocuk gibiyizdir. Ben banyoda sigara içerim YouTube dan birsey açar izlerim o yıkanır veya tam tersi veya birlikte. Yani böyle alışmışız. Bazen ayrı girdiğimizde oluyor tabii ki bir zorlama yok bu konuda ama ikimizde suda vakit geçirmeyi seviyoruz ve bazen Ailenin bilmemesi gereken konuları bile duyulmasın diye orası bizim toplantı alanımız bile oluyor. Ben böyle mutlu olduğum için sıkıntı yapmıyorum size niçin garip geldiğini hala anlamış değilim
yani biz evliyiz ama çocuk gibiyizdir.
Yanlış anlamışsınız vazife değilMevzu duşa beraber girmeniz değil, kayınvalidenizle böyle bir diyaloğa girmeniz ve beraber duşa girmeyi bi vazife olarak görmeniz.
Teklif etmedi böyle yapsanız sorun olmaz gibisinden dedi. Hani biz karışmayız gibisinden.Bizler genelde balkonda sigara içip, mutfakta birlikte yemek vs yapıp, salonda internetten dizi film izlemeyi tercih ediyoruz. Şimdi anladım sizi. Sanırım evde tek kaçış yeriniz orası. Yoksa gerçekten garip.... Ki bunu kv nin teklif etmesi zaten garip.
Annen gibiyse neden kocan olmadan ailesiyle tek başına yemek yemek istemiyorsun? "Ben ailesine yemek yapıyorum o dışarıda yiyecek" diye dertleniyorsun?Kayinvalide değil anne. Çok seviyorum onu. Annem gibidir. Anneme nasıl danisiyorsam aynı şekilde ona da bazı konularda danişiyorum. Ve ben onun kızı gibiyim o yüzden ben rahatsız olmuyorum açıkçası
Heh işte kilit nokta burası. Annem gibidir demişsin ya o zaman iftarı kocan olmadan da onlarla açabilirsin. Çünkü siz bir ailesiniz artık. Her gece dışarı çıkmak istese anlarım ama bir gece arkadaşlarıyla iftar yapması sorun olmamalı aranızda.Kayinvalide değil anne. Çok seviyorum onu. Annem gibidir. Anneme nasıl danisiyorsam aynı şekilde ona da bazı konularda danişiyorum. Ve ben onun kızı gibiyim o yüzden ben rahatsız olmuyorum açıkçası
Anladım kv garip değil onu eledik. Siz garipsiniz ama. Niye garipsiyorsunuz demeniz bile ilginç.Teklif etmedi böyle yapsanız sorun olmaz gibisinden dedi. Hani biz karışmayız gibisinden.
Geleneği devam mı ettiriyorlar acaba?
Ekleme: KV de garipmiş. Muhteşem üçlü olmuşsunuz, bence evi ayırıp bozmayın bu üçlüyü.Eşin de sen de garipmişsin. Birbirinizi bulup tamamlamışsınız.
Ooo en sevdiğim kv kp e diyor musunuz hadi biz duşa kaçarOdamda oturuyorum genellikle. Duşa beraber giriyoruz biz hep
detay için teşekkürlerOdamda oturuyorum genellikle. Duşa beraber giriyoruz biz hep
Aslına bakarsanız sorun beni ozleyecegi için anneme geç gönderip kendisinin arkadaşıyla dışarıda yemek yemesi :))Heh işte kilit nokta burası. Annem gibidir demişsin ya o zaman iftarı kocan olmadan da onlarla açabilirsin. Çünkü siz bir ailesiniz artık. Her gece dışarı çıkmak istese anlarım ama bir gece arkadaşlarıyla iftar yapması sorun olmamalı aranızda.
Oda beni salsın anneme gidicemOnu anladık
Biraz sal bence adamı. Dönerse senindir
Kv mantığı eşler birbirine daha yakın olurlarmis. Yeni evliyiz ya o yüzden.Ayy yorumlara koptum yaaaKızlar hani eskiden banyolar şimdiki gibi modern değildi ya , eskiler birbirlerinin başına su dökerek yıkanırlardı. Konu sahibinin kayınvalidesi de öyle yapmıştır ve gelinine de öyle bir tavsiyede bulunmuştur belki .
e ben duşta adamın yanında kılımı tüyümü nasıl halledicem o zaman.Hayatım arkaları da sen al mı diycemKv söyledi onlarda öyleymiş eşler yalnız başına duşa girmezmis. Onlar uyuyunca bizde duşa giriyoruz. 10 gibi yatıyorlar zaten
Siz kv ile evi ayırın bakın nasıl yakın oluyorsunuz eşinizleKv mantığı eşler birbirine daha yakın olurlarmis. Yeni evliyiz ya o yüzden.
Cicim ayları. Sıkıysa almasıne ben duşta adamın yanında kılımı tüyümü nasıl halledicem o zaman.Hayatım arkaları da sen al mı diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?