- 2 Haziran 2019
- 36
- 25
- 3
- 30
- Konu Sahibi sosnovkadelisi
-
Odamda oturuyorum genellikle. Duşa beraber giriyoruz biz hepSosyal deney gibi bir soru. Eşin tuvalete duşa girince ailesi ile nasıl oturuyorsun salonda?
O olmayınca bunalıyorum evdeEşimde arkadaşlarıyla iftar yapamayacaksa yani
Çalışıyorum :)Konuyu ciddiye alıcam tam bir gülme geliyor. Siz çalışmıyorsanız eğer eşiniz işteyken tüm gün ne yapıyorsunuz gene odaya mı kapanıyorsunuz?
Bırak biraz kendi haline azcık özle öyle daha güzel oluyoO olmayınca bunalıyorum evde
Konuyu ciddiye alıcam tam bir gülme geliyor. Siz çalışmıyorsanız eğer eşiniz işteyken tüm gün ne yapıyorsunuz gene odaya mı kapanıyorsunuz?
Cevabın için teşekkür ederim.İzin vermelisiniz yani izin vermelisiniz demek değilde bence evliliklerde eşler çocuk gözüyle bakılmamalı bu ilişkiyi bi süre sonra sarsabilir .. Her zaman çıkmıyosa bence bunu sorun hale getirmemelisiniz .. Biz kadınlar nasıl arkadaşlarımızla oturup yiyip içip eğlenebiliyosak bu dışarıda veya evde olsun aynı şekilde eşlerimizinde buna ihtiyacı var Rabbim büyük dertler vermesin sıkıntı yapmayın rahat olun sonuçta onun anne babası seninde anne ve baban rahat ol
Nerden bildin 2 aylığızİşte bunlar hep cicim ayısakin ol derin nefes al gececek bikac aya......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?