- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
- Konu Sahibi sosnovkadelisi
-
Ya sorduğum saçma biliyorum ama içime işledi gitsin ya tamam bisey demiyorum. Özlüyorum napiyimTamam artık dalga geçiyorsun belli ki
DeğilSaka degilse cevap vereyim
O gidince yalnız hissediyorum. Anlattıkların gibi işte ama mecbrValla bazen öyle bı oluyorki gidiyor mecbur gidiyor iş yemeği,toplu yemekler ve ben eşimin ailesiyle yemek yiyorm eşim olmadan napaym adama gitme insan içine karışma beni burda yalnz birakma annen babanlami diyeyimsiz bence esinz olmadan da kv kpderle bı kaç saat gecirebilmeyi göze alin ne kadar kötü olabilir ki yemeği yer sonra odaniza gecersnz her zaman yaptgnz gibi.
Ayyy değil tabii ki. O gidince yalnız hissediyorum napiyim offSaka di mi? Degilse cok bogucu...
O zaman adamcagiza izin verin de bir iftar yapiversin arkadaslariyla
Kv ile beraber yaşayıp duşa beraber girmek derken? Nasıl oluyor o beynim yandıOdamda oturuyorum genellikle. Duşa beraber giriyoruz biz hep
Kv söyledi onlarda öyleymiş eşler yalnız başına duşa girmezmis. Onlar uyuyunca bizde duşa giriyoruz. 10 gibi yatıyorlar zatenKv ile beraber yaşayıp duşa beraber girmek derken? Nasıl oluyor o beynim yandı
Kv de geliyor zaar kapida havlu tutmayaKv ile beraber yaşayıp duşa beraber girmek derken? Nasıl oluyor o beynim yandı
Bu sefer de ben evde olmayınca illa dışarı cikcan deme diyorO zaman adamcagiza izin verin de bir iftar yapiversin arkadaslariyla
Evde ailesiyle oturmak istemiyorsaniz siz de kendi arkadaslarinizla program yapin. Arada degisiklik iyidir
Yok onlar yatıyor kapılarını da kitliyorlar. Onlar öyle alışmış yani ilk kv söyledi zaten bana tek girilmez diye.Kv de geliyor zaar kapida havlu tutmaya
Vooov ciddimisin hangi yörenin geleneğiymiş buKv söyledi onlarda öyleymiş eşler yalnız başına duşa girmezmis. Onlar uyuyunca bizde duşa giriyoruz. 10 gibi yatıyorlar zaten
Bilmiyorum ki sormadımVooov ciddimisin hangi yörenin geleneğiymiş bu
Yok kız eşler beraber girermiş duşa onlarda böyleymiş şimdi öyle yazdı bana da şohtadayımKv de geliyor zaar kapida havlu tutmaya
Ne degisik insanlarYok onlar yatıyor kapılarını da kitliyorlar. Onlar öyle alışmış yani ilk kv söyledi zaten bana tek girilmez diye.
Odamda oturuyorum genellikle. Duşa beraber giriyoruz biz hep
Bence çok mantıklıNe degisik insanlar
Tovbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?