- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi sosnovkadelisi
-
eşinin nereli olduğundan haberi yoksa demek....
Çalışan insanlarsınız her akşam hadi en kötü iki günde bir duşa giriliyor.Her ailenin farklı tutumları vardır. Bulunduğum aile de de eşlerin arası daha sıkı fıkı olması açısından bu aileye bu normal geliyor. İlk duyduğumda ben de yadirgamistim ama artık normal geliyorzaten çoğunlukla kp evde olmadığı zamanlar duşa giriyoruz yani bir sıkıntı söz konusu değil
Dusa ve fanteziye odaklanmaktan soruyu anlamamis olabilir mi?
Banyoya sevismek için girmiyoruz yikaniyoruz. Çok da özele girmek istemiyorumÇalışan insanlarsınız her akşam hadi en kötü iki günde bir duşa giriliyor.
Beraber girmedeki amaç su tasarrufu mu?
Yoksa kv kp sevişirken çıkan su sesi ve ekodan mı hoşlanıyor?
Siz hangi kafayla ne kadar güzel bir fikirmiş dediniz?
Gerçek olduğunuza inanamıyorum.
O zaman su tasarrufu için?Banyoya sevismek için girmiyoruz yikaniyoruz. Çok da özele girmek istemiyorum
Kayinvalide değil anne. Çok seviyorum onu. Annem gibidir. Anneme nasıl danisiyorsam aynı şekilde ona da bazı konularda danişiyorum. Ve ben onun kızı gibiyim o yüzden ben rahatsız olmuyorum açıkçasıGülünecek bir durum
Valla geyik yapmiyorsaniz kvniz bir anormal. İnsan geliniyle boyle diyaloga girer mi çüş yani
Hiçbiri. Birlikte girmeyi seviyoruz yani biz evliyiz ama çocuk gibiyizdir. Ben banyoda sigara içerim YouTube dan birsey açar izlerim o yıkanır veya tam tersi veya birlikte. Yani böyle alışmışız. Bazen ayrı girdiğimizde oluyor tabii ki bir zorlama yok bu konuda ama ikimizde suda vakit geçirmeyi seviyoruz ve bazen Ailenin bilmemesi gereken konuları bile duyulmasın diye orası bizim toplantı alanımız bile oluyor. Ben böyle mutlu olduğum için sıkıntı yapmıyorum size niçin garip geldiğini hala anlamış değilimO zaman su tasarrufu için?
Ya da eşinizin ya da sizin engeli mi var?
Gerçekten dalga geçmiyorum çok merak ettim
Kayinvalide değil anne. Çok seviyorum onu. Annem gibidir. Anneme nasıl danisiyorsam aynı şekilde ona da bazı konularda danişiyorum. Ve ben onun kızı gibiyim o yüzden ben rahatsız olmuyorum açıkçası
Geleneği devam mı ettiriyorlar acaba?Kayinvalide de mi esiyle dusa giriyor?
O zamanlar gelir herhalde bilmiyorumBirkaç sene sonra da arkadaşlarıyla bi yerlere gitse de ben de ayaklarımı uzatıp dizimi izlesem keyif yapsam diye 4 gözle bekleyeceksiniz
Gelir gelir merak etmeyinO zamanlar gelir herhalde bilmiyorum
Eskiden girerlermis. Sanırım yeni evliyken giriliyor. Ben hıc beraber girdiklerinde şahit olmadımKayinvalide de mi esiyle dusa giriyor?
Anneniz gibi olabilir,lakin tdk’ya gore esinizin annesine kv deniliyor. Hersey normal, esinizin arkadaslariyla iftara gitmesi mi problem?Kayinvalide değil anne. Çok seviyorum onu. Annem gibidir. Anneme nasıl danisiyorsam aynı şekilde ona da bazı konularda danişiyorum. Ve ben onun kızı gibiyim o yüzden ben rahatsız olmuyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?