Siz olsanız izin verir miydiniz :)?

Kayinvalide değil anne. Çok seviyorum onu. Annem gibidir. Anneme nasıl danisiyorsam aynı şekilde ona da bazı konularda danişiyorum. Ve ben onun kızı gibiyim o yüzden ben rahatsız olmuyorum açıkçası
O zaman onlarla basbasa iftar yapmamak icin neden ariza cikariyorsunuz?

Ekleme: KV de garipmiş. Muhteşem üçlü olmuşsunuz, bence evi ayırıp bozmayın bu üçlüyü.

kadın bence isteği fark etmiş beraber girebilirsiniz diye zarf atmış..
evin ayrılmasını dört gözle bekliyorlardır baksana rahatça sevişsinler diye 10 da yatıyormuş garipler:))

Valla eşim benim için çok fedakarlık yapan bi adam o yüzden ben sorun etmezdim

evin ayrılmasını dört gözle bekliyorlardır baksana rahatça sevişsinler diye 10 da yatıyormuş garipler:))
Kayınpederim hasta. Kv de erken kalkıyor o yüzden erken yatiyor. Üslubunuz ne kadar iğrenç.

Yok onlar yatıyor kapılarını da kitliyorlar. Onlar öyle alışmış yani ilk kv söyledi zaten bana tek girilmez diye.
Eskiden sizin gibi geniş aile kavramı çokmuş herkes koloni gibi yaşarmış millet sevişecek yer bulamazmış ondan banyoya eşleriyle girerlermiş yani öyle bir gelenek yok kvn fantezisini ve mecburiyetini sana aşılamaya çalışıyor ve başarmış da

Su yeni evlenenlerin de surekli yeni evliyiz yeni evliyiz demeleri sizce de cok itici degil mi ya
Anlamayan Siz gibi insanlar için bazı şeylerin sebebini daha açık halde anlatabilmek amacıyla bu konuyla ilgili başvurduğu bir yöntem. Rahatsız olduysan burayı terketmeyi deneyebilirsin

Ciddi misiniz ? Yapmayın artık o kadar da değil ya. Çiftlerin hayatı sadece birbirlerinden ibaret değil çıkın şu yapışık ikiz modundan. Valla ben heryere gönderiyorum ben de kendi arkadaşlarımla ayrı plan yapıyorum. Takılmayın bu kadar. Ha sizi götürmediyse haklîsınz mesela ben öyle bi durumda beni bi kere bile cikarmadin disari ama arkadaslarinla plan yapiyorsun diye sorun yapabilirdim.

Anlamayan Siz gibi insanlar için bazı şeylerin sebebini daha açık halde anlatabilmek amacıyla bu konuyla ilgili başvurduğu bir yöntem. Rahatsız olduysan burayı terketmeyi deneyebilirsin
Hepimiz yeni evli olduk be kuzum. KK nın üçte ikisi evli yarısı çocukludur.

Azıcık da o da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…