- 2 Haziran 2019
- 36
- 25
- 3
- 30
- Konu Sahibi sosnovkadelisi
-
Her zaman girmiyoruz birlikte. Ayrı girdiğimizde oluyor. Zorunluluk değil kavrayin lütfen şunu artıke ben duşta adamın yanında kılımı tüyümü nasıl halledicem o zaman.Hayatım arkaları da sen al mı diycem
O zaman onlarla basbasa iftar yapmamak icin neden ariza cikariyorsunuz?Kayinvalide değil anne. Çok seviyorum onu. Annem gibidir. Anneme nasıl danisiyorsam aynı şekilde ona da bazı konularda danişiyorum. Ve ben onun kızı gibiyim o yüzden ben rahatsız olmuyorum açıkçası
Ekleme: KV de garipmiş. Muhteşem üçlü olmuşsunuz, bence evi ayırıp bozmayın bu üçlüyü.
Yaş olarak sanırımNerden bildin 2 aylığız
Ailecek yiyelim iftardan sonra arkadaşıyla buluşabilir çünküü :))O zaman onlarla basbasa iftar yapmamak icin neden ariza cikariyorsunuz?
Oda beni salsın anneme gidicem
Valla eşim benim için çok fedakarlık yapan bi adam o yüzden ben sorun etmezdimMerhabalarçok kolay ve basit bir sorum var. Ben evliyim. Eşimin ailesiyle yaşıyorum ama 1 2 ay sonra kendi evimize taşınıyoruz. Şimdi eşimin arkadaşı dışarıda iftar yapalım demiş. Ama ben istemiyorum. Ben onun ailesine yemek hazırlıyorum o ise dışarıda yiyecek. Seni özlerim gitme annenin evine geç git biraz daha diyor. Ben annemin yanına gitmeyi erteliyorum ama o arkadaşıyla akşam dışarıda yemek yemek istiyor. Bu haksızlık değil mi sizce de? Ailesiyle tek başıma yemek istemiyorum yanımda olsun istiyorum. İsterse iftardan sonra çıkabilir. Sizce çıkmasına izin vermeli miyim?
kadın bence isteği fark etmiş beraber girebilirsiniz diye zarf atmış..
evin ayrılmasını dört gözle bekliyorlardır baksana rahatça sevişsinler diye 10 da yatıyormuş garipler:))
Kayınpederim hasta. Kv de erken kalkıyor o yüzden erken yatiyor. Üslubunuz ne kadar iğrenç.kadın bence isteği fark etmiş beraber girebilirsiniz diye zarf atmış..
evin ayrılmasını dört gözle bekliyorlardır baksana rahatça sevişsinler diye 10 da yatıyormuş garipler:))
Yaa hohahaha çok güldüm Allah affetsinYaş olarak sanırım
Kayınpederim hasta. Kv de erken kalkıyor o yüzden erken yatiyor. Üslubunuz ne kadar iğrenç.
Eskiden sizin gibi geniş aile kavramı çokmuş herkes koloni gibi yaşarmış millet sevişecek yer bulamazmış ondan banyoya eşleriyle girerlermiş yani öyle bir gelenek yok kvn fantezisini ve mecburiyetini sana aşılamaya çalışıyor ve başarmış daYok onlar yatıyor kapılarını da kitliyorlar. Onlar öyle alışmış yani ilk kv söyledi zaten bana tek girilmez diye.
Bir kaç aya kaçacak delik ararlarSu yeni evlenenlerin de surekli yeni evliyiz yeni evliyiz demeleri sizce de cok itici degil mi ya
Anlamayan Siz gibi insanlar için bazı şeylerin sebebini daha açık halde anlatabilmek amacıyla bu konuyla ilgili başvurduğu bir yöntem. Rahatsız olduysan burayı terketmeyi deneyebilirsinSu yeni evlenenlerin de surekli yeni evliyiz yeni evliyiz demeleri sizce de cok itici degil mi ya
an itibariyle 27 yaşıma girdim.Hayır kuzum uyuyorlar biz girip çıkıyoruz duşa yani bunda abest karşılanacak ne var ben anlamadım ki
Hepimiz yeni evli olduk be kuzum. KK nın üçte ikisi evli yarısı çocukludur.Anlamayan Siz gibi insanlar için bazı şeylerin sebebini daha açık halde anlatabilmek amacıyla bu konuyla ilgili başvurduğu bir yöntem. Rahatsız olduysan burayı terketmeyi deneyebilirsin
Azıcık da o da varCiddi misiniz ? Yapmayın artık o kadar da değil ya. Çiftlerin hayatı sadece birbirlerinden ibaret değil çıkın şu yapışık ikiz modundan. Valla ben heryere gönderiyorum ben de kendi arkadaşlarımla ayrı plan yapıyorum. Takılmayın bu kadar. Ha sizi götürmediyse haklîsınz mesela ben öyle bi durumda beni bi kere bile cikarmadin disari ama arkadaslarinla plan yapiyorsun diye sorun yapabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?