• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile sorunlarım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili konu sahibi, daha ilk mesajlarınızdan itibaren beni de, sizinle aynı fikirde olmayan herkesi de yargılayan sizsiniz. Ben de her gün konuşuyorum ailemle dedi diye insanları bağımlı olmakla kendi ailesi olduğunu idrak edememekle suçladınız. Sizin ailenizle görüşme sıklığınız beni ilgilendirmiyor size sadece sizin tarzınızla cevap verdim.
Konuya en başından beri yargılayıcı cevap vermek benim tarzımda cevap vermek olmuyor hanımefendi kırıcı olmadan cevap istedim nedense bazılarınız kendi ailesine yazılmış gibi yargılıyor eleştiri elbette olacak ama kırmadan ben buraya haklıyım dmeek için yazmadım görmediğim bir sorun varsa dışarıda bir gözle olaya bakmak için yazdım ama bizim insanımız malesef kırıcı olmaktan öteye yorum yapamıyor illa herkes kendisi mükemmel bir hayat sürdürüyormuş gibi bir savunmaya geçiyor

Bence haklısınız. O ne öyle ya her gün her gün. Ki zaten haftada bir görüşüyormuşsunuz. Ben bu tarz sevgi gösterilerini çok yalandan buluyorum. O kadar seviyorlarsa annesine de iyi davranacaklar.

Konuya en başından beri yargılayıcı cevap vermek benim tarzımda cevap vermek olmuyor hanımefendi kırıcı olmadan cevap istedim nedense bazılarınız kendi ailesine yazılmış gibi yargılıyor eleştiri elbette olacak ama kırmadan ben buraya haklıyım dmeek için yazmadım görmediğim bir sorun varsa dışarıda bir gözle olaya bakmak için yazdım ama bizim insanımız malesef kırıcı olmaktan öteye yorum yapamıyor illa herkes kendisi mükemmel bir hayat sürdürüyormuş gibi bir savunmaya geçiyor
Üff yeminle içim bayıldı şu konudan. Tamam bacım boşan o zaman. Adam istediğim zaman ailemle telefonda konuşurum karışamazsın diyomuş. Adam bildiğini okuyor, sen de bu durumun anormal olduğu konusunda ısrarcısın. Sayfalarca bize durumun anormal olduğunu anlatmaya çalışacağına boşan o zaman ne yapalım? Baydı bu konu.

Eklentiler

• IMG_8208.webp
    IMG_8208.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 9
Kayınvalideniz çocuklarla görüşünce sizi mi eleştiriyor? Ev dağınık, çocukların eli yüzü kirli vs diye.
Yoksa yapılan tüm yorumlar mantıklı geldi bana.

Üff yeminle içim bayıldı şu konudan. Tamam bacım boşan o zaman. Adam istediğim zaman ailemle telefonda konuşurum karışamazsın diyomuş. Adam bildiğini okuyor, sen de bu durumun anormal olduğu konusunda ısrarcısın. Sayfalarca bize durumun anormal olduğunu anlatmaya çalışacağına boşan o zaman ne yapalım? Baydı bu konu.
Baydoysa sayfadan ayrıl ne yorum yapacağım diyr uğraşıyorsun

Ben de görümceme bağlı olduğumu öğrendim 🥲 Bir gün konuşmayınca hemen görüntülü ararım napıyosun sesin soluğun çıkmıyor diye 🥲
Ben de ben de 😂 sabah başlıyorum iki tarafı da dürtmeye nasılsınız, herkes iyi mi, her şey yolunda mı diye. Akşam da anneme uğrayıp bir gözümle görüyorum. Mega bağımlılık diyorum ya 😂 Eşim de ablalarını bana soruyor nasıllar diye 🙄

Merhaba kızlar. Uzun uzun olayları anlatmak istemiyorum. Dışarıdan bir bakış açısı istiyorum sadece. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz haftada bir gelme gitme yaparız harici olarak eşim her akşam çocukları ailesine görüntülü gösterir çocuklar uyuyacak olsa ya da yemek yiyecek olsa dahi aradıklarında muhakkak görmek istiyorlar. Ben ailemden uzaktayım malesef senede bir ancak görüşürüz buna rağmen eşimin yanında hergün ailemi aramam akşamları bize ait bir zaman dilimi diye düşünüp ailecek vakit geçirmek isterim 2 3 günde birde ben kendi ailemle görüntülü konuşurum. Eşimin her akşam çocukları yanına alıp görüntülü konuşması beni irrite ediyor. Yani 2 3 güne bir aranırda her akşam aranıp evimin içinden haberdar olmaları rahatsız ediyor beni. Sonuçta tek onların torunları değil ve benim ailem rahatsızlık vermeyelim diye ne haftasonları ne akşamları aramazlar gündüz vakti konuşuruz. Eşimi de bu konuda boğmak istemem. Ama eşim öyle değil işte gelirken aramaz ya da tek başınayken aramaz dışarıda iken aramaz illa çocukları alıp her akşam gösterecek yani bu durum beni çok rahatsız ediyor dışarıdan bir göz olarak normal mı düşüncelerinizi kırıcı olmadan söylerseniz sevinirim
E sen gündüz evdesin çocuklarla gündüz konuşursun. Telefonla konuştuğu maksimum olsun 30 dakika olsun konuşsun ne olacak. Siz sinir olmaya yer arıyorsunuz. Ne güzel torunlarını seviyorlar kıymet bilin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X